Цялата ЮНСКА дружинка стана вече на Годинка!

• 10 492
  • 262
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Изабела, Честит Рожден Ден!
Да си много здрава, щастлива, обичана и все така усмихната и духовита! И не на последно място ти пожелавам здрав, спокоен и дълбок сън всяка нощ! Поздрави и от Християн!

Фроска, дано Мия я изкара по-леко тая шарка  Praynig Да минава по-бързо!

Аз изчезвам. Утре е Кръщенето и ден-ден с бабите, вечерта отпрашваме за Пловдив!
Целувки на всички и приятен уикенд  Hug  Heart Eyes

# 121
Весело изкарване Хотче. После чакаме отзиви и снимки. Hug

# 122
Хотче приятно изкарване и много снимки да правите после да гледаме.

# 123
Изабела, честит рожден ден!!!

Да си много щастлива, обичана съпруга и майка!!! И в скоро време да има едно щъкащо момиченце край вас!

Целувки на Бобсъна!

При нас новините не са добри - Калина от снощи е с Т и лека хрема, която по никакъв начин не можем да смъкнем, ходихме на спешен кабинет, където естествено ме вбесиха #2gunfire - уголемени сливици и много зачервено гърло, засега без гной Praynig
Пак антибиотик #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Това резултат от яслата ли е или не newsm78 Както и да е - аз се чувствам виновна и безсилна да облекча страданията на детенце!

# 124
Оле милата Калинка-малинка - дано да няма по-лошо и бързо да смъкнете температурата. Съкровищнице недей се обвинява мила, ами и да не е на ясла бебанка пак може да се разболее. Гушкайте се и се моля всичко да мине много бързо  Praynig

# 125
  • Sofia
Изабела да си жива и здрава! Желая ти всичкото щастие на този свят да те споходи!
[/size][/color]
Фроска мтого лошо с тази Баба Шарка. Но от опит да кажа, че наистина е по-добре като малки да я карат, че после е по-зле. Аз поне всички като малка дъм ги минала. Че мъжът ми преди 4 години се изшари и беше много смешно!  Laughing
Хотче весело изкарване покрай тепетата!
Съкровищнице стискай зъби и не се самообвинявай. Детенце може и на разходка да лепне някой вирус. Лошото е, че е болничка, но ви желая бързо, бързо да мине!
Аз забравих да се отчета с вчерашната консултация.9 кг и 77 см. Качила е само 200 гр, но за нейното злоядо дупе е пак добре, че и толкова е наддала!

# 126
Изабелке, мило другарче!
тъй нередовно по "юнските" срещи!
няма да изтипосвам цветя и шампанско, имам нещо друго!
когато ги видях, веднага разбрах, че са за теб!

желая ти всичко най-хубаво и по-дълъг нощен сън също  Mr. Green

# 127

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИЗАБЕЛА!

Момичета, много съжалявам за болничките дечица.Намерете сили в себе си да не се показвате тревожни пред тях и знайте,че сте най-добричките майчета.Не го забравяйте, вярвайте в себе си и всичко ще е наред.Гинко от няколко дни е много кривичък, по цял ден плаче, но му пробиват зъбки и трябва да издържим.Сега мама го гушка, но той милия все плаче.Сутринта ходихме на плаж,но времето нещо се разваля.Дано се оправи,че на плажа не плаче човечето, там явно му е добре.Приятни почивни дни.

# 128
Честит Рожден Ден, Изабела,
много здраве, щастие и любов!

На ходещата Марина-много целувки по сладките крачета, да тича волно, стабилно да стъпва и да радва мама и тате!
Али, дано не се е изплашила Мели, много са пъргави милите ни бебчета, още са мънички и не преценяват, че ходенето е сложна работа.Целувки и повече без такива лоши изненади.
Галя, дано бързичко оздравее Калина.Целувам ви!
На всички сладки дечица-лека вечер, спокойни сънища и лесно никнене на зъбки!

# 129
  • София
Изабела, честит рожден ден, много много щастие с Бобсъна ти желая, да бъдеш винаги усмихната и доволна, и както каза Бубанича да почнеш да се понаспиваш нощем, че то май твойто момче е най-палавичък по нощите.

Галя, не се самообвинявай, не бива така. Ще се оправи Калинката, ти като се ядосваш само по-лошо и за нея и за теб. Дано бързо и неусетно и мине.

Аз, уви не виждам на Еммата снимките. Нещо с тия линкове явно имам проблем, защото и на Косара не виждах първия линк. В тая връзка някой да е на рожден ден във вторник, Бубанко, май с теб ще се засечем, а?

Дано и на Мия и мине бързо гадната варицела. Аз си спомням аз като я карах, но май бях трети-четвърти клас, ужасно много пъпки, само се гледах в едно огледало и се отчайвах. Всичко ме сърбеше, но не може да се чешиш, за да не ти останат белези. Тогава ме мажеха с ментолов спирт - Фроска, пробвай с него, по-мек е от салициловия според мен.

Мимес, какво стана с разстройството на Дарена, мина ли и бързо? АЗ щях да ти пиша за оризова вода, ама съм се отплеснала.

А, честити ходещи крачета на Мели и Маринка, да не шашкат мама, като падат им пожелавам. Ивата я е страх още, прави по 2-3 крачки и то само като има цел пред себе си, на която да се подпре.

Иначе оздравя, не буха от 2-3 дни, няма и сополи, само дето уви е поотслабнала и всичко от май е отишло по дяволите, но здраве да е. Сега я тъпча, точно като гъсе, само я гоня из къщи, че като е голичка е абсолютно скелетонче.

Я ми кажете за тая ваксина на 13 месеца, дето се бие. Тя противохепатитна ли беше? Мислите ли, че ще е проблем, ако и я бият септември. Лекарката ми разправяше да и е бием август, но на мен хич не ми се идва за нея. Или пък някакъв начин да и я бият в Созопол. Ще ви бъда благодарна за инфо.

Оххх, сигурно пак забравих някой, ще си направя преговор. Но чакаме 10 души гости и от 2 часа правя салати - вдъхнових се от звездевите рецепти, ще видим кво се е получило.
Хубава вечер на всички, утре още по-хубав ден.

# 130
  • No Line On The Horizon
Сънчо, нали сме на хомеопатия и затова не може ментолов. Тя вече е значително по-добре. Няма Т. и не излизат нови пъпки. Нашата ваксина я отложиха с около месец /трябваше сега в петък да отидем/. Не мисля, че ще е проблем да й я сложат септември на Ива. Приятно прекарване тази вечер!

Гале, как е Калина? Не се обвинявай. Така е на ясли, пък й нямаш гаранции, че като ти си я гледаш пак няма да лепне някой вирус.

На Маринка пожелавам леко и безаварийно ходене!

# 131
Благодаря на всички за милите пожелания  Hug  bouquet
Тези, в които се споменава за второ,ще ми минат покрай ушите.Повече деца -НЕ!!!
Сънчо,то Бобсъна е активен по всяко време на денонощието.Пак проверявах-няма копче on/off .
От това неспане и целодневно пищене и врещене вече съм много зле с нервите.
Бубанкууу мноогуу злааа,как знаеш ти какви сандалки са ми на сърцето  smile3525
В четвъртък слизах до офиса за бележка за детските и като направих сметка-от януари не съм слизала в центъра. Rolling Eyes.Тоз дзверчок-твоя френд ми е взел здравето и ми е разбил социалния живот.Питах в Майчин Дом-не приемат рекламации за съжаление  Whistling

Последна редакция: сб, 08 юли 2006, 22:37 от izabela

# 132
Изабела, честит рожден ден! Да си жива и здрава, по-малко да се ядосваш и спокойни нощи ти желая оттук нататък!!!

Много зла вещица, сандалките мноооого ми харесват. Ама, кой знае кога ще мога да се кача на такъв ток?!

Дано бързо оздравяват болните дечица. Целувки на всички!

Нали ви питах тия дни за прохождането, та Стилян прави няколко крачки сам без да го викам и насилвам, което много ме радва, ноооо това е само вкъщи, навън ме стиска яко за ръката. Как беше при вашите деца още в началото на прохождането? Дали навън се чувства повече застрашен?

Навън вали, много неприятно. Дано утре е хубаво времето.

Лека нощ!

# 133
Хайде и аз да се разпиша, за да не ме изключите окончателно от отбора  Embarassed
ЧРД, Изабела! Нека всичките ти мечти да се сбъднат и винаги да бъдеш заобиколена от любимите ти хора!
Бързо оздравяване на болните дечица! То и Марки нещо не е добре напоследък - или разтройство, или повръща, или температура...
Ние станахме на 13 месеца и още не ходим сами, а само за ръчичка.  Thinking Иначе се скъсваме да пълзим и да се катерим, но сами не ходим. Има ли други в отбора или ние останахме на опашката?

# 134
Изабела, ЧРД на патерици, много щастие, късмет и здраве от нас с Ицко.   bouquet
Голям съвпадък, моят брат също вчера чукна трийсетака, а моето свеки стана на 53. Ще те запомня за цял живот, че и ти празнуваш на тази дата  Hug
Фроска, голяма гадост тези пъпки. Бързо възстановяване на Мия и дано Флора ако я хване да изкара всичко леко.
Гале, дано Кали да е по-добре вече  Praynig
Целувки на ходещата Маринка!
Хотче, ние пък снощи се завърнахме от Филибето, на вас весело изкарване в този така прекрасен град!
По този повод да ви се похваля, изкарах 4 шестици вчера на изпитите, само на един изпит не знам колко имам, но писах, тъй че ще е повече от 3  Naughty Най- съм горда с шестицата по Банково дело, че нали това ми е мечтата, другите му финанси със зор /зубрене/ ги понаучавам.

Общи условия

Активация на акаунт