Цялата ЮНСКА дружинка стана вече на Годинка!

• 10 491
  • 262
  •   1
Отговори
# 135

Здрвейте всички!

Първо на Хрис, Шоки и Емма, честити рождени дни! Мили деца, бъдете здрави, силни и щастливи! Нека слънчево детство радва милите душици и Бог да пази малките главици;)

Мона снимките са тъмни, Адам без да съм го виждала в действителност знам че е с 3 тона по светъл, нп нищо така ще кажеш че е идвал на гости на гаджето в Хаваи;) На Адоби Фотошоп може да ги изсветлиш или кажи на фотографа при принтиране да ги поизсветли и да им регулира контраста.
Между другото искаме и ние снимка Wink Онази с гребена!:)

Ние вече сме добре. Аз не казах, но на 4ти Юли 10 мин преди фойерверките, мъжа ми докато "гледаше" Нати, тя падна и си разби устицата. 2 дни и нощи съм стояла над нея да й слагам компреси от смрадлика и антибиотик ЗА ДА НЕ остане БЕЛЕГ НА ПРЕКРАСНАТА УСТА! Днес вече коричката изцяло падна и под нея всичко е както преди, но не ме питайте как се чувствам, колко изтощена и изнервена.
Вчера стана друга изцепка - нещо объркахме менюто и явно не й понесе храната, след което цяла нощ повръща. Днес е добре но е на диета и много течности...въобще събра й се много за тези няколко дни, а следващата седмица е на ваксина....

Тези които отбиха - децата ви реваха ли много?? Сещаха ли се за ц**ата след 3-4 дни например? Споделете как ги залъгахте?

Изабела честит рожден ден и от мен! Желая ти здраве, любов, късмет и много щасливи мигове!

Честито на проходилите!

# 136
Добро утро или по-точно Добър Ден и от нас.

Петя хубаво че няма белег по устичката на Нати. Тук има един крем за заличаване на белези от рани. Ако е необходимо свиркай, макар че не се съмнявам че и там има много хубава козметика.
Отивам да правя пюре на бебка за обяд. До после.

# 137
  • Петрич
Здравейте,момичета от нас.С тая нова работа нямам време за нищо.От един месец насам влизам във форума само за 30мин. и се чудя какво първо да прочета.Все решавам първо да пиша и после да чета и никога не мога да изчета всичко.Моето момченце още се страхува да се пусне сам.Прави по 3-4 крачки без чужда помощ и после търси някъде да се опре.Най-вероятно ще проходи най-късно от всички юнчета.

# 138
  • No Line On The Horizon
Tanyа, vera i, не е ясно кой ще проходи последен  Mr. Green. Флора не се пуска и за секунда. Много се страхува дори като обикаля около масата.

Jungle, то и аз не съм разправяла, че не е за разказване, но Флора има огромна рана от изгорено на крачето. От колана на стола за колата стана - има метална пластина която държи долния колан, която се беше нагряла в жегите и тя като почва да шава в колата се извърта и й се залепва това нагорещено желязо - беше жастока раната, чак си личаха пластовете на кожата. На морето водата много помогна да се затвори по-бързо раната. Сега има белег и ще почвам да го мажа с Контратубекс. Дано да не остане.

villy, браво бре, ми ти си отличничка! Няма ли някой път като дойдете към Пловдив да се обадите?

# 139
Фроска, настъхнах, как ли е плакала душичката. Колкото до идването в Пловдив, мислих вчера да остана и да поостана 5-6 дни, но го оставихме за другата седмица. Дано не ми мине котка път, задължително ще се обадя да се видим с вас и другите мами от Майнатаун.
Пете, сега разбирам какво ме чака ако имам ,живот и здраве, момиче. Много трябва да му се трепери за красотата. Добре, че всичко е наред с Нати.
И Ицко го е страх да се пусне, направо си изпада в паника, ако никой не го държи. Не виждам как ще го преодолее този страх, но все някога ще се случи.

# 140
Сънчо, още е с разтройство. Успокоява ме факта, че ака само по веднъж на ден. Толкова ориз не е изяла до сега, колкото давам в последните дни. Но продължава да не пие достатъчно течности, не иска и това си е.
Мисля си че е от зъбите. Буди се нощно време и плаче, и смуче езиче.

Ние също вече приключихме с кърменето. Тя изобщо не търси да цока, пием Нан2 за сега. Спря да се буди по много пъти, сега само от зъбчета след 3-4ч се буди, но не яде, а пие водичка и се гушка.
Я ми припомнете кой беше чая за спиране на кърмата, как и по колко се пие, колко струва и т.н. Hug

От толкова време не съм писала и чела както трябва, че не помня похвалих ли се, че Дари вече е със златни обички - халкички с камъчета. Много е сладка с тях.  Joy

# 141
Хайде малко смешки от нас

Да се похвалим проби ни единия долен кътник, очакваме всеки момент и вторияяяяяяяяяя - затова снощи си поплакахме малко около 02:00 часа, но после заспа до сутринта.

# 142
Мимес - чай от салвия, градински чай

Сънчо, супер! заедно ще ходим във вторник!

# 143
Здравейте Simple Smile
Jungle, отбихме се без проблеми, но отне време. Премахвах кърменията едно по едно. Пъро нощното, после тези преди и след ядене, после вечер започнах да дохранвам с АМ. После тези за приспиване (това беше най-трудно) и накрая остана само сутрин. После на два дни веднъж и така Simple Smile . Малко пореваваше при приспиването, но с гушкане и пеене (горкото дете  Mr. Green ) се оправиха нещата Simple Smile . Успех, като решите да се отбивате Simple Smile
Честити обички на Дарена!
Стискам палци на малките палави госпожици (а и господинчовци) да не им остават белези по перфектните кожички.
Хамелеончето-бонбончето е много сладичко, а майка и явно експериментира с прическите в банята  Laughing
Лека нощ мамита Simple Smile

Последна редакция: пн, 10 юли 2006, 00:33 от eria_r

# 144
Маринка е страхотна!  Heart Eyes
защо преди малко не видях снимките?  Tired

# 145
Маринка е невероятна. Страхотни снимки. newsm10

# 146
Здравейте сладуранки, толкова време вече не мога да седна спокойно на компютара. Набързо все чета и пиша - така и днес.
Отивам да правим паспорта на баба ми и да подготвяме документите й за интервюто в посолството. Сега след малко карам Марина на бабин дом и изчезваме.
Адашке - не си видяла снимките понеже в едно и също време сме писали.
Ще чета довечера. Приятен ден на всички.

# 147
Адашке - не си видяла снимките понеже в едно и също време сме писали.

doh

# 148
Здравейте дами  Heart Eyes
На Маринка и Мели честити ходещи крачета!

Изабела - Честит Рожден Ден на петерици!Бъди жива и здрава,обичана и много щастлива жена!  bouquet

Тези гадни пъпки #2gunfireДано Мия се размине поне за сега с тях! Praynig
villy-Чудесна новина!Честито!|Ти си нашата гордост!

Jungle-Добре,че всичко е наред със сладураната Нати Praynig
Отбиването - при нас стана постепенно.Аз първо спрях сутрешното кърмене и след месец вечерното.Вечерта храненето го заместих с малко супа + адаптирано мляко или кисело мляко.А сутрешното просто отпадна.Хрис си направи режима от 4 пъти хранене на ден.

Честити обички на Дарето!

Хотче - приятно изкарване!

И на мен почти не ми остава време за форума.От близо седмица почти не можем да спим.На Хрис му никнат три кътника на веднъж и едни кучешки.Направо е ад.Много го боли миличкото.

В събота ходих ме да резервираме църквата и ресторанта за кръщенето на Хрис.

Хрис миналата седмица за първи път го постригах ме.По-късно ще кача снимки да го видите

Весел ден и спорна седмица!

# 149
Здравейте Simple Smile
Весела нова седмица много усмивки и палави дечица  Laughing

Моето дете напоследък е много добричко (пу-пу) е тръшка се на моменти, но това си е в реда на нещата. Онзи ден на бъзик му казах "донеси си обувките, излизаме навън" и след 30 сек, се връщз с едната обувка. Аз  Shocked. Неможах да повярвам. Започнах да соча обувката и крачето, и другото краче и той се сети, донесе и втората  Mr. Green . От тогава само го юркам, да видя какво знае  Mr. Green . Порасна ми детенцето  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт