Здрвейте всички!
Първо на Хрис, Шоки и Емма, честити рождени дни! Мили деца, бъдете здрави, силни и щастливи! Нека слънчево детство радва милите душици и Бог да пази малките главици;)
Мона снимките са тъмни, Адам без да съм го виждала в действителност знам че е с 3 тона по светъл, нп нищо така ще кажеш че е идвал на гости на гаджето в Хаваи;) На Адоби Фотошоп може да ги изсветлиш или кажи на фотографа при принтиране да ги поизсветли и да им регулира контраста.
Между другото искаме и ние снимка
Онази с гребена!:) Ние вече сме добре. Аз не казах, но на 4ти Юли 10 мин преди фойерверките, мъжа ми докато "гледаше" Нати, тя падна и си разби устицата. 2 дни и нощи съм стояла над нея да й слагам компреси от смрадлика и антибиотик ЗА ДА НЕ остане БЕЛЕГ НА ПРЕКРАСНАТА УСТА! Днес вече коричката изцяло падна и под нея всичко е както преди, но не ме питайте как се чувствам, колко изтощена и изнервена.
Вчера стана друга изцепка - нещо объркахме менюто и явно не й понесе храната, след което цяла нощ повръща. Днес е добре но е на диета и много течности...въобще събра й се много за тези няколко дни, а следващата седмица е на ваксина....
Тези които отбиха - децата ви реваха ли много?? Сещаха ли се за ц**ата след 3-4 дни например? Споделете как ги залъгахте?
Изабела честит рожден ден и от мен! Желая ти здраве, любов, късмет и много щасливи мигове!
Честито на проходилите!

Дано Мия се размине поне за сега с тях!