Цялата ЮНСКА дружинка стана вече на Годинка!

• 10 392
  • 262
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Весела и слънчева седмица от нас...писах, писах ама си го изтрих и сега вече ме мързи!!
Целувки!!

# 151
  • някъде ... тук ...
Здрасти Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГОЛЯМА ПАТЕРИЦА ИЗАБЕЛА  bouquet

Много хубаво беше на басейна. Видях се с Мона и Адам, но Гого спеше под чадъра вече и не можаха децата да се видят Simple Smile

Като ме хване музата - може и пак да пиша. За сега само си чета и не ми се пише Sunglasses

Весела седмица Hug Heart Eyes

# 152

Здравейте и от нас.Ние си изкарахме два страхотни почивни дни, изпратихме мама и сега отново започваме да броим дните до следващото и идване.Днес времето в Бургас не е хубаво.Чакаме да се оправи и се надяваме да можем да ходим на плажа рано сутрин.Приятна седмица ви пожелаваме.

# 153
  • София
Честит Рожден Ден на Изабела!

Много здраве,любов и щастие и по-малко безсънни нощи!

# 154
И от мен на голяма патерица ЧРД на Изабела    bouquet  bouquet
Хамелеончето, Маринка пак е с голяма косица и е много сладка. Вие до Чикаго и назад май за нищо го нямате, а?  Wink
Бети и Бубанката, какво има утре, че не ми се рови? Да взема и аз да се запиша...
Пете, знаех си аз, че са тъмни Crossing Arms Ами като ме няма с фотошоп-а, трябва да ми се включиш на скайп-а и да нареждаш. А иначе на хартия ги извадиха супер поне. С гребена и на мен ми е любимата  Hug
Ериа, браво на Никича, че разбира детето. Сега може да го юркаш да ти помага в кухнята  Mr. Green
Дени, не сте само вие! И Ади не ми пуска ръката, а ако аз го пусна си смъква дупето и запълзява към целта!
Еми да, ние се видяхме с ЕлиТ, нищо, че за малко беше. То с деца на море... ooooh!
ПС. Хи-хи -"проверка правопис"  Laughing Дали ще намалеят поне малко бисерите Sunglasses
Хайде Heart Eyes

# 155
Здравейте! Ей не остава време тези дни да драсна някой ред. Вече не сме самъчки,свеки са при нас и май-май по рядко ще имам време  Naughty но всяка свободна минутка см ТУК никви такива. Wink така ще е поне една година ама какво да се прави няма начин ще се гледаме Mr. Green
Водихме Роси на плаж на Хисаря, лелеееее не мога да я изкараме от басейна голям кеф, представям си какво ще е на морето. С нетърпение чакаме събота живи,здрави заминаваме за Несебър.

Изабелка Честит празник с голямо закъснение но мисля че ще ме извиниш, бъди много здрава и щастлива и повечко спинкане вече!
Ериа, много са умнички вече, всичко разбират но правят това което искат baby_neutral
Честита прическа на Хрис Heart Eyes
Маринка е страхотна с тези прически- сладурка, мама май си прави експерименти а?
Хайде сега спирам че се боядисах и трябва да влизам в банята ЧАОоооооооооо Hug

# 156
Здравейте! Ние малко се позагувихме, защото почивахме при баба и дядо. Няколко дни аз само спя и ям, а Никол си играе на огромната тераса, шляпа в басейна и се люлее на хамака. Беше екстра.
Като се прибрахме обаче ни нападнаха някакви буби (още незнам какви) и с Никол и двете сме нахапани целите. Нея я мажа с някаква паста, но като спи, защото иначе не ми дава, явно я сърбят пъпчиците. Незнам комари ли е било какво ли, но ни изядоха за една нощ.
Това е в обще линии при нас. Сега отивам да се осведомя и вие как сте.
Липсвахте ми! Heart Eyes

# 157
Ето  и новата ни прическа  Sunglasses Wink

# 158
Добро утро милички, имам време да драсна някой ред и да ви приветствам на кафенце
  food010 kaffeetrmker_2
Пием кафето и изчезваме че като гледам времето май ще вали. Wear Umbrella
Хайде за сега 55 до следобяд.Целувки на всички!!!!!!!!!!! Heart Eyes

# 159
  • София
Добро утро и хубав ден!

Нещо не ми се пишеше тези дни!Само четях!И единствено запомних,че някой питаше за броя на изхожданията.При нас е веднъж на ден,понякога и два!А понякога нито веднъж,но това е рядко!
Снимките на Хрис не се виждат!
А Маринка е страхотна чаровница!Ще им вземе акъла на Чикагските ергени!

# 160
  • някъде ... тук ...
Добро утро Heart Eyes

Връщаме се от консултация. Гого изтърпя с малко рев ваксината и вече забрави даже. Иначе е пораснал с 4 см и 400гр - вече е 78см и 9.850кг.

И аз не виждам снимките на Хрис (даже и с цитат и копиране на линка) Confused

Лек ден  Hug

# 161
Ели, морбили и рубеола ли правихте днес?

# 162
Привет и от нас,
Маринка е много сладка, мокричка беболина.Теди, нагушкай я от нас  Hug .
На Хрис и аз не виждам снимките .
Петя, целувки за Нати, радвам се, че вече всичко е наред  Hug

# 163
  • София
Момичета светнете ме моля Ви за ориентировъчнта цена на снимка 9/15,ако някой е вадил наскоро.Може и 9/13,пък аз ще се ориентирам в порядъка!

# 164
  • някъде ... тук ...
mimes, да - Морбипи-Паротит-Рубеола.

Али, за цифрови снимки ли питаш? Виж тук - за онлайн пише 0.22лв за 9/13. Иначе за поръчка в Билла пише на листовката им - 0.16лв за 9/13. Те са и във Фантастико, предполагам, че цената и там е същата.  На фотото до нас снимките са по 0.20ст за 9/13. Аз вадя този формат, ако искаш по-големи - виж в линка Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт