Цялата ЮНСКА дружинка стана вече на Годинка!

• 10 391
  • 262
  •   1
Отговори
# 165
Ха сега добро утро и от нас.
 Twisted Evil #Cussing out Бясна съм от вчера - от 09:30 до 14:00 часа съм чакала на опашка за този глупав паспорт. Ама то не беше пререждане, ама то не беше връзкари, ама то не беше нагли хора които си отваряха вратата и влизаха, ама то не бяха циганета с бебета помъкнали цялата рода. Като им омръзне да чакат, вземат бебето на ръце и започват да го мачкат, то милото почва да нервничи и от жегата и хайде - даваме им ред. Божеееееееее до кога ще продължава това  Thinking #2gunfire Направо не мога да повярвам че цял ден изгубих само за да подам документи за един паспорт. Хубаво че малката беше при баба ми, иначе трябваше да се мъчи с нас милото.
Вили браво за изпитите - страхотна си   bouquet нашата гордост си Simple Smile Hug
Сега изчезвам че пак имам работа и не знам кога ще мога на спокойствие един ден да се наспя.

# 166
Здравейте и от нас! И мен ме е налегнал летен мързел, хвърлям по едно око, но ме мързи да пиша.
Днес остарявам с още една година   birthday Confused Черпя ви виртуално  beer3  Coffee  Popcorn   party023 Никакво настроение нямам, незнам защо Rolling Eyes
Хамелионче, много готини прически правите на Марина, да не я подстрижите пак  Naughty Целувки от нас. И ние вадим паспорт на Ицко, чудя се кога да заминаваме при мама, че така ми липсват вече, а и ми се почива на моренце, на паркчета. Ох, размечтах се  Sunglasses
И аз не мога да видя снимките на Хрис. Да му е честита прическата.
Браво на Гого за мерките, добре наддава  Hug
Айде и аз бягам да приспивам Ицко, че да мога докато спи да изчистя.

# 167
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ВИЛИ!!! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ОБИЧАНА ОТ ДВАМАТА ТИ МЪЖЕ!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 168
  • някъде ... тук ...
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВИЛИ smile3525
Що така без настроение, я горе главата Naughty

# 169
Честит Рожден Ден Вили, много здраве, щастие, любов, радости, забавления и ... подаръци!!!

# 170
Честит рожден ден на Вили!!!

От вчера Бобсъна ми е с температура,чат пат повръща и е със запек.А майка му е пред припадък,едвам се държи на краката.Сега ходихме при педю,общо взето няма причена,ама ако продължава,за пръв път ще пием антибиотик гаден.

# 171
Честит рожден ден, Вили   bouquet
Бъди много щастлива, усмихната и обичана!!!
И без лоши настроения  Hug

# 172

ВИЛИ,  

Честит Празник!!!!

Желая ти много щастие и късмет,
неспирен детски смях и непресекваща мъжка любов!

# 173
  • София
Честит рожден ден Вили!

Желая ти много здраве,хубаво настроение и весели емоции!

# 174
ВИЛИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Бъди много щастлива и все в хубаво настроение.

# 175
  • No Line On The Horizon
Вили, честит рожден ден! Желая ти много щастие, здраве и късмет!

# 176
Вили честит рожден ден - да си ни жива и здрава, много късмет и семейно щастие ти пожелаваме. Бъди винги много обичана мама поне на двама  Wink и съпруга. Живот и здраве една малка принцеска да си имате да си играе с Ицко. Весело изкарване на празника и много целувки от нас с Марина.

Изабелка как е Бобсъна? По-добре ли се чувства мъничето? Дано по-бързо му мине - да не би да е зъбки?

# 177
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВИЛИ!

# 178
Момичета !Защо никой не е попълвал новото ни албумче?Срамота!

Бързо да се поправите!

Защо не виждате снимките на Хрис  Thinking ooooh! newsm78

Добре тогава ето линка към тях - снимки Хрис!

# 179
  • Sofia
Честит Рожден Дена на Вили! Желая й много щастие и любов в семейството!
Изабела желая скоро момъка да  е по-добре, а майка му да може да си поеме малко въздух!
Съкровищнице как е Клина? Оправи ли се?
Да ви се оплача  Sad Днес взехме кръв на Косара и милото толкова много плачка, че чак на мен ми се дорева! Cry

Последна редакция: вт, 11 юли 2006, 21:04 от PresiN

Общи условия

Активация на акаунт