Цялата ЮНСКА дружинка стана вече на Годинка!

• 10 381
  • 262
  •   1
Отговори
# 180
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК,
ВИЛИ!

# 181
  • София
Добро утро!Пак темичката ни е накрая,много спите мами!

# 182
  • някъде ... тук ...
Добро утро Heart Eyes
Накрая ще е, като никой нищо не пише  Confused То не, че аз много съм се разписала, ама все пак.

# 183
  • София, център
Здравейте момичета,

От много време не съм се включвала в разговора, само от време на време по едно око хвърлях!

Да ви се оплача! (Слава Богу нищо лошо с Луси!!!)

Първо една седмица ме налегна летния грип с повръщане и разстройство, Емо и той го изкара преди мен, след това таман се даврандисах и тръгнах на работа, и хоп!

Някакъв отвратителен кожен обрив по крака ми се появи!
Смених n-вида лекарства, преминах през поне 5 диагнози, та микоза, та контактен дерматит, та псориазис, та херпес зостер, та най-накрая стигнахме до най-елементарното - облазване или ухапване от насекомо!

Не мога да си обясня защо винаги трябва да се тръгва от възможно най-гадната вероятност!

И в крайна сметка пак не знам какво ми е, но и обрива явно се побърка от така честата смяна на медикаменти, че нито се маха, нито се задълбочава!

Сега съм на Fenistil gel!

АМАН!

Оплаках ви се!

А в офиса е някакъв ужас, имам чувството, че толкова интензивно не е било от много отдавна! А на Луси и растат зъбки, и плаче нощем! Та съм леко като сомнамбул в момента, убийствено скапана от умора и изтощение! Ох, дано се успокоят нещата, че...

На Вили - честит рожден ден, дано зло да те забрави, а късметът ти бъде най-верният страж!

Пете, представям си как си се чувствала с устицата на Нати...не обвинявай Джон, и на него не му е било по-леко...за съжаление се случват такива гадости, ами Луси като падна от терасата?

# 184
Здравейте, благодаря ви за милите пожелания  Hug
Много слаба активност тези дни, на почивка ли са повечето  Rolling Eyes
Ицко и той снощи вдигна температура 38,5. В тези жеги много се притеснявам, едно че топло и с температура, направо си е опасно. Към 4 часа тази сутрин пак имаше дадох му Панадол, но не спадна, накрая е смъкнах с едно хомеопатично сиропче. Мисля, че всичко е от зъбите, защото нямаме други оплаквания и когато няма температура е доста игрив да не кажа буен. Венците са доста подути и като го мажа с гел се успокоява. Ох, и аз се оплаках.
Нансен, дано ти мине бързо обрива. Да не би да си алергична към някакъв вид насекомо?
Изабела, защо така на антибиотик, какво му е на Бобсънчо? Температурата сваляте ли е с нещо?
Хамелионче, вие да не заминавате всеки момент, та се губиш от хоризонта?
Сладък Бонбон, Хрис е много готин така. Колкото до новото албумче, на мен ми отваря страницата на снимка.бг и нито успях да видя нещо, нито да прибавя. Да не би да си пуснала парола някъде и аз да не съм забелязала  Rolling Eyes
Фроска, как е Мия, а Флора ошари ли се?
Съкровище, а как е Кали?

# 185
От снощи няма,ама го следя изкъсо (колкото ми позволява де Rolling Eyes).Но и тази нощ не съм мигнала ,пищя и врещя с пълна сила.Запекът продължава,вече се чудя кво да го правя.

# 186

Здравейте!

Вили, честит рожден ден на патерица! Да си жива и здрава и да слушаш двамата си мъже, а те да обичат до полуда!  Wink   bouquet

Нещо много гадни болести са плъзнали в това шантаво време. Аз съм със стомашно разстройство и слава богу нищо друго де, ама си е кофти. Нещо и кръвното ми е паднало, абе чувствам се парцал. Чакам мъжът ми да се прибере по-рано и да изведе Стилян, щото аз сутрин го изведох за 10 мин., а той си иска своето.

Като гледам снимките /независмо на кое дете/ и не мога да повярвам, че толкова са пораснали. Всички вече изглеждат момчета и момичета. Няма и помен от бебешки физиономии. Ей това е, колко неусетно лети времето...

Приятен ден на всички!

# 187
Момичета, чета ви,  с вас съм, обаче тия дни не съм на себе си..........

Като се замисля, вече доста време ме държи това нпражение и притеснения и не знам докъде ще я докарам! Естествено се самообвинявам, че Кали е болна и никакви доводи и примери не могат да ме върнат в предишната ми равновесна точка - душевен мир и вътрешна харомния.......

Не знам егоист ли съм, какво съм..........и дали знам въобще какво искам Thinking
Калина е по-добре, обаче пак с помощта на антибиотик #2gunfire #2gunfireаз ли не мога да си опазя детето, лекарката ли се презазстрахова.......

някой от вас давал ли е Имунобор за деца и какво мислите за него....сега ще пускам търсачка

Когато съм в такова настроение, гледам да не се срещам с хора (и виртуално), за да не натоварвам излишно...

простете ми Praynig

# 188
  • някъде ... тук ...
Гале, всеки има такива състояния и угризения Hug Особено като ти е първо дете Wink Ще се оправиш, и ти, и Калина. Децата боледуват и ще боледуват. Обикновено не зависи от нас и нищо не може да се направи. Баба ми (лека и пръст) казваше "Каквото ти е писано - това ще стане". Не съм давала Имунобор. Ради е пил други имуностимулиращи, но беше по-голям. Започна да боледува често след 2г.
Щом докторката е преценила, че трябва антибиотик и ако и имаш доверие - НЕ СЕ притеснявай. Гадни са антибиотиците, но не са всемирното зло все пак.

Ваня, почивай докато Стилян спи.

Дано по-бързо оздравяват всички дечица  Praynig

# 189
  • No Line On The Horizon
... ами Луси като падна от терасата?

Nansen, от каква тераса? Аз нещо съм пропуснала?

Фроска, как е Мия, а Флора ошари ли се?

villy, вече е добре. Днес е последен ден от карантината на Мия. Флора я чакам до 10-на дни. Не вярвам да й се размине  Wink
Дано на Ицко Т. да е от зъби. Флора колкото зъби има, толкова пъти е хремясвала.
Аз вчера добавих малко снимки в албумчето. Паролата и името на албума са на първа страница на нашата тема. Като отвориш снимка.бг долу в дясно е прозорчето, където се пишат.

Съкровищница, недей така да се навиваш. И Мия като тръгна на ясли на 1,4 м. нашата история беше същата. Непрекъснато боледуваше. Но, идва момент, от който вече детето придобива имунитет и нещата се нареждат.

# 190
  • София, център
Изабела, действай с термометъра!

Круши даваш ли, сини сливи?

Изакай го детето!

Или то ако с помощни средства, и пак има запек?

Фроска, докато я пазил баща ми, четейки книга и пиейки кафе, за да не му се пречка, и да става час по час, я турил в проходилката, тя да я пази, и Луси се засилила към стълбите, понеже знае, че от там ходи на двора, и се катурнала барабар с проходилката през глава надолу, та си разби брадата. Ние имахме врата там, но като правихме изолация, вратата нещо спря да се затвяря, и така...

Абе, мани!

Оф, мацки, нещо се чувствам и аз като пълен парцал, не ми се говори, не ми се мисли, май само по копчетата имам сила да щракам! Много гадно това с неспането нощно време!

# 191
Абсолютно съм съгласна за неспането-много е кофти .
Галя, нагушкай принцесата, а и на теб едно виртуално гуш, горе главата  Hug
Хамелеонче, липсват ми хубавите ти дълги постинги, къде си !?
На всички сладки болнички дечица-бързо оздравяване, а на будуващите-повечко сън.
На бременните-спокойствие и силна храна.
На работещите-лека и безпроблемна работа.
На почиващите-ползотворна почивка и много забавления.
Аз ще си пусна сега едно кафенце и ще звънна до хотела да видя какво е положението в Лозенец, че в събота се готвим да заминаваме за почивка там, ама с тези порои се поизплаших ...

# 192

Мили момичета, прочетох набързо и ми стана мъчно за вас.Как бих искала да можех да ви помогна.На вашите години човек изживява случващото се с децата много по-различно от зрялата възраст.Галя е права, никакво успокоение не може да и подейства, но все пак опитайте да сте спокойни.Дечицата ще станат големи и с умиление ще се връщате в спомените за добро и лошо.Желая ви много сили за да се справите с проблемите и безсънието.Давайте си винаги почивка при възможност.Гинко също си поплаква, ама какво да се прави,тези зъбки ще го разсипят.Не смея да напиша, за да не се променят нещата, но  се храни добре.Вие давате ли млякото на "Нестле"?Ние решихме да сменим Милумил 3 с него.

# 193
Тук съм маминки ама все не смогвам да изчета всичко. Използвам докато малката е при баба ми да свърша заплануваното. Надявам се вече утре да сме готови с документите и да отдъхна на спокойствие с малката. Утре отивам да си я взема.
Вили ще заминаваме края на август, но просто хамалогията е голяма покрай подготовката на докумнтите за виза на баба ми. Иначе ние сме лесни - грабваме паспортите и билетите и тръгваме, но за нея искат виза.
Сети и вие ми липсвате много миличка, много целувки на всички дечица.
Нансен това с обрива е ужасно - и аз съм същата и честно казано вече не се шашкам, понеже каквато и гадинка да има все мен ще ухапе. Дано по-бързо се оправиш.
Малките дечица дано по-бързо се оправят и те и да не притесняват мама и тати. Приятен ден милички. Отивам да търся сандалки за плажа на Марина.

# 194
  • София, център
Сети, да не те плаша, обаче моя колежка в момента е в Лозенец, бременна и с малко дете, и снощи по телефона ми каза, че само дето морето не тече по улиците. Плаж няма, на негово място има река, забитите плажни чадъри се виждат от брега някъде в далечината, отнесени покриви на хотели, наводнени заведения, хаос!

Не знам, преценявайте докато е време!

Адски е кофти така да ти се прецака отпуската от форсмажорни обстоятелства.

Общи условия

Активация на акаунт