Цялата ЮНСКА дружинка стана вече на Годинка!

• 10 376
  • 262
  •   1
Отговори
# 195
  • София, център
Галя2, аз давам на Луси Nestle junior, по 3 пъти на ден по около 180 гр., което тя с най-голямо удоволствие изпива. Имам чувството, че това е единствената храна, на която абсолютно никога не се е мръщила. За Милумил не знам, не сме пробвали, но чувам отлични отзиви. Важното е Гинко да го харесва, апропо, избиха ли му зъбките?

# 196
Аууу Нансенче стресна ме   #Crazy .Аз сега звънях на управителя, каза, че с хотела всичко е ок, плажа до 2-3 дни щели да го оправят, а ако не ни харесва- в хотела басейните са на наше разположение...ама то той друго какво да каже...Незнам, мислим го още, страшничко си беше в новините.

# 197
  • София, център
Сети, не се шашардисвай, моята колежка ми каза, че наистина е гадно, но те нямат намерение да се прибират, докато не им изтече резервацията, което ме успокоява за положението там до някъде!

Утре пак ще и звънна и ще ти снеса още пресна информация Laughing от очевидци!

# 198
Здравейте милички,

Честито на патерица на Вили!   bouquet

Сети, то за вас ще се оправи, поръчала съм ви хубаво време.

Мойте юнаци днес ги боцкаха и хич не са плакали. Даже се усмихваха на докторката и Жорко и викаше "Тати", голям смях падна.

Вашите сладури говорят ли? Георги постоянно нещо си говори на себе си, естествено нищо не разбирам, но му кимам одобряващо и той се кефи. Стефи е по-мълчалив, но пък той като чуе музика и започва да се кълчоти в такт.

И нас ни мъчат зъби, дано избият лесно, че ми е мъчно като ги гледам.

# 199
Абсолютно съм съгласна за неспането-много е кофти .
hahaha Мерси, Сети много ме разсмя  hahaha
Галя2, и Ники е на Нестле Джуниър. Още не мога да оцеля дозата. Давам само вечер по 300-350 гр. Но напоследък пробвам и през деня.

Леле Нансен и мен ме уплаши Confused . Ние събота заминаваме за Царево, което май е близо до Лозенец

Целувки на всички бебоци Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: ср, 12 юли 2006, 19:50 от eria_r

# 200
Момичета, една приятелка с 5 годишно дете и 3 месечно бебе я молят да си напусне квартирата спешно. Можете ли да помогнете? Изискванията й са: едно- или двустаен до 300 лв., ТЕЦ, необзаведен, дългосрочно. В досегашната им квартира са живели 6 години и са изключително коректи хора. Пишете ми на лични, за да й предам телефоните. Ще съм ви много благодарна!   bouquet

# 201
  • Sofia
Здравейте и от нас! И мен нещо ме е налегнал мързела и само си чета.
Гале стискам палци бързо да ви мине и на двете. На Калина настинката, а на теб лошото настроение.
Това за морето е ужасно. Цяла година го чакаш с 5 очи, а някои като мен 2 години и накрая какво? Няма плаж!  Cry
Лилу и Косара все нещо си говори, повечето неразбираемо за мен. Има моменти, когато нещо определено си говори и повтаря, а на мен ми е криво, че не я разбирам. Дори току що ми каза "Дай го ....." Party
Галя 2  дано на Гинко скоро му пораснат зъбчетата, че да го оставят намира милият.
Изабела как е запека? Пооправя ли се? По принцип можеш да дава Дуфалак, при много тежки случаи. Поне нашето педи така ни казва, ама при нас това е ставало само 1 път, слава на бога!
На Злата вещица немога да помогна!  Sad

# 202
  • Sofia
Момичета, ако ви интересува в Дика има намаление и вчера свеки ми подари много сладка пола и блузка, които Аз си избрах!  Laughing

# 203
От Дуфалака получи зверски колики,ако малко само.
Пюре от сливи му дадох-повърна  го.
Сега е на Фризовом и сок от сливи и грозде.
Има малък ефект,но все пак е нещо.
Пяк го мъчат зъбите и е отврът.

# 204
Изабела - на една моя позната ,на детето като и никнаха кучешките имаше запек , а като и никнаха кътниците имаше разстройство.Може при Бобсъна да е така .

# 205
Дари продължава да е  с разтройство. Още ака само по веднъж на ден, но днес я изпуснах и дупето се подсече. Cry Боли я милата ми. Минахме на строга диета от днес и се надявам скоро се оправи. Давам и сок от дренки, но пие по много мъничко. Купих и ОРС 200, но още не съм го отворила. Утре ще го пие.
Лека вечер от нас.

# 206
Вземи Ентерол-много помага.

# 207
  • Sofia
Мимес наистина Ентерола е вълшебен. Да не кажа, че и за възрастни е супер лекарство. А нашето семейство е спец по тези неща! Питай педито и пробвай!

# 208
Нансен, на Гинко му проби петото зъбче,но още са на път да пробиват.Благодаря ви за бързите отговори за млякото "Нестле".Гинко пие в по-малки количества,но като цяло се храни добре.Сега постоянно иска да го водим да върви и се сърди,тропа с крачета и клати силно главичката,ако не става каквото иска.
    Не се притеснявайте за почивките на море.В Бургас е сравнително спокойно.Дано всичко е наред и приятно къпане в моренцето.

# 209

Мимес наистина Ентерола е вълшебен.
  Naughty  На Стилян Ентерол-а въобще не му помогна. Оправи го строга диета, лечебното мляко и соковете на ХИП.

Общи условия

Активация на акаунт