Цялата ЮНСКА дружинка стана вече на Годинка!

• 10 488
  • 262
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Хотче, водихте ли Емма на доктор (не разбрах от постинга ти) и какво стана?
Следобед ще я водя. Пъпчиците завехват, но знам ли  Thinking

# 91
  • някъде ... тук ...
По принцип при варицелата избиват пъпчици първо по сгъвките и меките части, после по лицето и ръцета. Аз си мисля, че е от комари. Защо не включиш машинка?

# 92
  • София
Момичета благодаря за подкрепата!Не мога да не се "похваля",че днес докато пак правеше плахи опити за ходене,а аз бях до нея и я пазех,отново се приземи!Ситуацията беше същата като вчера,къде и как беше застанала и къде се озова!Само че този път я видях как се спъна и падна,тупна на дупето си и не си удари главата,но пък си порева!
Хотче най-вероятно е комар,виж че тези пъпки са по откритите от торбата части на тялото на Ема!Ако е варицела,трябва да имат мехурче пълно с течност.Лично мен ме беше ухапало нещо,но не комар и пъпките стояха повече от седмица и досега имам белези!
Иле бързо да се оправя Зара и да забрави тази случка!
Съкровищнице ние майките по-тежко изживяваме теиз неща от децата си!Сигурна съм,че Калина ще свикне,а ти по-трудно от нея!Нормално е да се вкопчи в теб,при положение,че една година е била плътно с теб!Горе главата мила!
Сети дано всичко е наред с личните ти дела и отново да си усмихната и ведра, каквато те познаваме!

# 93
  • София
Абе ние да не сме се наговорили и на Мел днес взимаха, кръв и тя не палака! Даже много и беше интересно!

# 94
  • София
Абе и аз си мисля, че тъпите пъпки са от комари. Точно около лактите има по една, спи с вдигнати ръчички. И на единия палец има. Малко странно, ако е шарка да има на пръста, а на корема или гърдичките, примерно, да няма. Ще звънна първо на пед-ката, и без това трябва да ми каже резултатите, ако каже, ще я заведа. Не ми се ще по сто пъти да я мъкна в това ДКЦ  ooooh!

# 95
  • Sofia
Ели какво стана с пъпките?
Момичета ще ви помоля да се подпишете под петицията, за връщатего от НЗОК на лечебните млека!
http://www.petitiononline.com/alergii/petition.html

# 96
при нас се оказа алергия към пъпеш, вероятно заради високо нитратно съдържание - сега е на противоалергични, на малко диета да понеделник и ми забраниха всички плодове освен ябълка, круша и череша до догодина

# 97
  • някъде ... тук ...
Преси, аз се подписах вече Simple Smile
Бубе, гадно Confused Чак до догодина само на череши, ябълки и круши?

# 98
  • София
Пууу, Бубе, много гадно  Confused Преди коки, сега алергия, милата Яна! Да я нагушкаш от мен  Hug Heart Eyes

Преси, готовост  Peace

# 99
  • Sofia
Мерси на 2-те Елита!
Благодаря и на всички, които ще се подпишат!

# 100
  • Sofia
при нас се оказа алергия към пъпеш, вероятно заради високо нитратно съдържание - сега е на противоалергични, на малко диета да понеделник и ми забраниха всички плодове освен ябълка, круша и череша до догодина
Мале! Много лошо туй нещо! Дано му мине бързо на детето!

# 101
на Яна ги забраниха - не съм го обяснила добре горе, а с такъв кеф си хапваше детето  baby_neutral
не е трябвало изобщо нищо да давам, ама аз от къде да знам, нали границата е горе-долу годинка - след нея може по-"ларж" с храните; докторката каза да й дам време, за да поизрастне тези проблеми и да укрепне имунната с-ма; в един Нешънъл Джиографик четох, че децата, които са имали от нейните коки са още по-предразположени към алергии, ама то след дъжд - качулка  #Cussing out;благодаря ви за пожеланията!  Heart Eyes

и аз се подписах  Peace

# 102
  • София
На Емма хемоглобинът пък е 105  Rolling Eyes

# 103
уф, още не сме ги правили изследванията за годинка
личната каза, че ако се оправим до понеделник, ще й сложи противохепатитната, която влачим от 7 месец, а тройната - септември, за да я изкара по-леко и да не се мъчи в жегите

# 104
за Еммата - повече елда
аз купувам безмлечната чиста елда на Беби; когато я правя, слагам по 1/3 - 1/2 плодово пюре, за да е по-вкусна и се старая да й давам от нея през ден, а някой дни и всеки ден
може да купиш и на зърна и да я приготвяш ти, но става гадна, поне аз не я докарвам вкусна /дори със захар/ и Яна не я иска нито пасирана, нито на зърна

Последна редакция: пт, 07 юли 2006, 17:07 от Много Зла Вещица

Общи условия

Активация на акаунт