Цялата ЮНСКА дружинка стана вече на Годинка!

• 10 357
  • 262
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Мона, ще черпиш  Wink Ади вече изцяло е заприличал на теб   smile3521 Слагай лещите и приликата ще е 100%  Peace Освен това дъщеря ми с всичка сила се е запътила да ти става колежка  Wink

Ей ви нА малко снимки. Роклички и буклички в неделя  Mr. Green

http://community.webshots.com/album/551968863JmTJfq

# 31
Честит Рожден Ден на Адашката да си много обичана жена!
Честит Рожден Ден на  Шоки Амей и на теб много радост!
Нямам време само поздравявам и бягам че ме чака много работа покрай местенето на свеки. Hug Hug Hug

# 32
  • No Line On The Horizon
Силве, честит рожен ден! Да си жива и здрава!

А тази количка нова ли е  Rolling Eyes

villy, количката е на една приятелка. Взехме я, защото нашата лятната е като чадър и не пада до долу, а другата е много голяма и не се побира в багажника  Mr. Green

alex M, ами ние стигахме до плажа към 11.00 ч. и стояхме до 14.00-14.30, след което отивахме да обядваме. Аз съм с много тежка слънчева алергия и дори това седене ми е пряко сили, но ходя заради децата на море и басейни. Ако ме питаш мен ще отида само да се изкъпя и ще си ходя набързо. Честит ви апартамент!

Сънчо, мисля че и двете трябва веднага да се изследват до 1 час. Аз много се ядосах днес. Най-накрая вчера заведох Флора за да й вземат кръв, но урина не можах да хвана и днес нося в 12,00 ч. Казват ми, че вчерашната кръв се е съсирила и трябва пак да й вземат. Водя я аз към 15,00 и какво да видя - нейното контейнерче още си седи в манипулационната. Позеленях аз от яд и я питам кокошката не трябва ли до час да се изследва, а тя най-нахално ми вика - ми не, няма проблем. Много са нагли значи, ей така само за отбиване на номера ги правят изследванията. Сега съм решила да заведа Флора при свекърва ми на Весела и там да й направят нови изследвания. Разказах обаче целия случай на джипката като заведох Мия по-късно днес и тя каза, че съм права да се ядосвам.

Да ви се оплача - Мия е с варицела. Все пак изкарахме късмет, че сега се разболя, а не на морето. Сега сигурно и Флора ще се опъпчи. Новия прякор на Мия е голямата пъпка и й казах, че Флорка като се разболее ще е малката пъпка  Mr. Green

# 33
  • No Line On The Horizon
Гого, Адам и Емма са големи сладури!
Ели, ама какво пиано са ви подарили, направо не ти завиждам. Като видя музикална играчка и ми се изправя косато иу-иу-а  Crazy, но важното е децата да са щастливи!

# 34
Хот - много свежо и веселяшко оформление!Браво!  Hug
Емма, Гого и Ади са големи симпатяги и скици! Heart Eyes

# 35
Хайде момичета нападайтееееее  Mr. Green

Ето това е линка към новото ни  албумче!

По спомен успях да възстановя някои от заглавията и добавих нови .

Ако някой се сети за други да свирка  Wink

Щях да забравя паролата и потребитела са същите както на Бебешори

# 36
Честит рожден ден на бялото шоколадче на amei   bouquet
Много здраве и щастливо детство Hug

Хотче браво за оформлението

Гого е много сладък hahaha . Доста се е поуморил май  Joy

И Ники знае какво е не, но е на настроения. Понякога слуша, понякога така се амбицира, че едва го усмирявам  Crazy. Четох, че за по-дивичките деца, трябва със заповеден тон  Naughty . Ама не винаги го докарвам, особенно ако ми е смешно това което прави  Laughing

Алекс, честито жилище! Бъдете много щастливи в него!

Амей
, тортата изглеждастрахотно   Hands Clap  Yum

Рали и Бубе, по загоритенджерство ще има оспорвана битка като гледам, но май съм напът да я спечеля  hahaha Напоследък рядко имам незагоряла манджа  Mr. Green, ако готвя, де.

Е това е много важно условие. На мен за това не ми се случва често да одимя блока  Mr. Green.
Хотче много е  хубава Емма Simple Smile . Хареса ли и в зоопарка или не и направи впечатление? Умори ли се много? И още едно въпросче, това колелце има ли си мелодии? Малкия си пада по мелодиите, но засега само китайските имат. И за пианото  Embarassed знаеш ли от къде е ? Аз още нищо не съм му купила за РД, а имам прички за 3 подаръка

БРАВО Ина  Grinning. Отивам да закача някоя снимка

Чао мамита да цункате бебоците

Последна редакция: ср, 05 юли 2006, 22:03 от eria_r

# 37
  • София
Ина, поздравления за албумчето, сега ще го сложа на първа страничка bouquet

Хареса ли и в зоопарка или не и направи впечатление? Умори ли се много? И още едно въпросче, това колелце има ли си мелодии? Малкия си пада по мелодиите, но засега само китайските имат. И за пианото  Embarassed знаеш ли от къде е ?

На мързеливите животни не им обърна внимание  Mr. Green Харесаха й маймуните, сърничките, 2 мечки, едни малки, много палави, но им забравих името и естествено всички коткоподобни (нали си имаме котка вкъщи)  Mr. Green През другото време й се лепяха ухажори и тя ги удостояваше с внимание  Flutter
Колелото има 12 мелодии.
Пианото мисля, че от Метро са го взели, утре ще питам мамите. Има хиляди джиджавки, много е забавно. Електрически китари, яко жица, диско, саксофони, светлинки, микрофон, 12 записани мелодии и отделно си свири като пиано, 4 барабана и още една камара копчета. Много е готино. Емма не се отлепя от него  Mr. Green

# 38
Еммичка е супер сладка пухкавелка, Хотче! Имате супер пиано  Grinning
Мерси за милите думи Hug
Фроска и вашите снимки са супер. Девойките явно са се забавлявали добре! За кръвта- какво да кажа...Да ти бодат два пъти детенцето  #Cussing out
Кажте ми за снимките, плз, дали не са тъмни?

# 39
  • София
М...а им френска  #Cussing out Сори, ама съм бясна  #2gunfire

Мона, втората снимка действително е по-тъмна, първата май е най-светла. Извадила ли си ги на хартия, за бабите ли са? Не знам, той самият фон е тъмен  Thinking

# 40
Мона, на екрана, не може да се познае какво е качеството на снимките. Зависи от настройките на екрана. Виж колко са големи (като КВ или МВ) и тогава можеш да прецениш. Ако ти се струват тъмни винаги можеш да ги изсветлиш. Или да кажеш във фотото да ти ги изсветлят.
Колелото има 12 мелодии.
Пианото мисля, че от Метро са го взели, утре ще питам мамите. Има хиляди джиджавки, много е забавно. Електрически китари, яко жица, диско, саксофони, светлинки, микрофон, 12 записани мелодии и отделно си свири като пиано, 4 барабана и още една камара копчета. Много е готино. Емма не се отлепя от него  Mr. Green
Мерси, Ели. Направо съм му фен на пияното вече Simple Smile . Аз и таткото сигурно ще си играеме повече  Grinning
Май ще пропусна едно ходене на село, за да заведа малкия на зоопарк Simple Smile.

# 41
  • София
Май ще пропусна едно ходене на село, за да заведа малкия на зоопарк Simple Smile.
Ми обадете се, ние нали живеем наблизо  Wink

# 42
  • София
 bdbaloniЧестит Рожден Ден на Алекс на Амей! bdbaloni

Желая му щастливо и безгрижно детство!

# 43
  • София
Хот поздравления за семплата,но хубава 1 страничка!
Ема е много готина на снимките от РД-то,а мама сияе,нали малкото детенце порасна!А вече и ухажори си има newsm78,а таткото какво мисли по въпроса ми е интересно?
Мона винаги съм казвала,че Адам прилича на теб и майка ти!И сега държа на мнението си!А за снимките понеже питаш,да тъмнички са,но и на тъмен фон,ди си е сладур!
ЕлиТ голяма битка май е падала за кучето,но не без бой се е предал сладурът Гого!
Сънчо стерилната урина както и другата трябва да се изследват до 1 час.Обаче стерилната се дава в специално шишенце-стерилно.
Фроска леко изкарване на варицелата от Мия и скорошно оздравяване!

# 44
Честит Рожден Ден на Алекс на Амей. Да си палав и умен ти пожелавам.
 newsm59  bigdance2 newsm59

Силве, честит Рожден ден и на теб. Много любов ти пожелавам.
 nbirthday  ura nbirthday

Общи условия

Активация на акаунт