Родителите и приятелствата на детето

• 3 680
  • 34
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Ние имаме много близко приятелско семейство покрай децата, просто си допаднахме. Тяхното и нашето момче бяха заедно в градината, сега малките момичета са заедно там, и с родителите си допаднахме. В момента сме на море заедно, големите деца сме правили гости с преспиване, истинска банда сме. Обаче шансът е 1 на милион като цяло.
Не сме си и помисляли да вземаме дете на 4 за уикенд обаче, ако сме преценили че ще ни е приятно някъде заедно, каним цялото семейство.

# 31
  • Countryside
Само дете на 4г за уикенд не бих пуснала, нито бих взела "на гости". Обяснете нормално на хората, че няма да стане, понеже детето е много малко.

Общо взето родителите на приятели на децата не са наши приятели, което е нормално, ако пък станат чудесно, но не винаги се случва.  Важното е да се поддържат нормални отношения, заради децата, гостувания, РД и прочие. Това важи ако все пак въпросните родители не са пълни дебили и/или поради някаква причина не искате детето ви да общува с тяхното.

# 32
Абсолютно няма шанс да пусна 4-годишно някъде без родител. Че даже и 10-годишно..... Сега, като се замисля, слез 13-14 вероятно става.

# 33
  • Sunshine state
Е, чак пък 10 годишно. Това за мен е прекалено.

# 34
Така смятам аз. На лагер да, но с чуждо семейство - не мисля....(освен ако не са роднини - леля, чичо...)

Общи условия

Активация на акаунт