Спирала за мигли - тема №18

• 50 276
  • 761
  •   1
Отговори
# 75
  • Sunshine state
Препоръчайте ми кафява спирала , моля .
Maybelline Lash Sensational Washable Mascara, Brownish Black or Brown

Не харесвам и не ползвам кафящи спирали, но тази е страхотна и прави много хубав обем.Wink

# 76

Аз си взех кафява 2000 калории на Макс Фактор.

Благодаря ти.

# 77
Maybelline Lash Sensational Washable Mascara, Brownish Black or Brown

Не харесвам и не ползвам кафящи спирали, но тази е страхотна и прави много хубав обем.Wink

благодря ти

# 78
  • Sunshine state
Отдавна се каня да си взема синя спирала, ей така за лятото, и преди няколко дни си взех единствената, с която разполагаха в магазина L'Oreal Paris Voluminous Mascara.
Сама по себе си не е уау /разбирайте не придава някакъв особен обем/, поставена върху вече туширани мигли е ок. И все пак като се върна в Б-я ще си взема някоя тюркоазена за по-изразен ефект. Wink

А междудругото тази кафявата я бях взела изцяло по погрешка в бързината, но ме из е ада приятно, явно не трябва да заклеймявам с лека ръка даден продукт.
Скоро изхвърлих една спирала закупена импулсивно, никога не бях чувала за марката. Пълен боклук, все едно не си сложил нищо, много се изнервих. Ще се опитам да намеря каква беше марката, ама една изгърмяна е, та няма опасност някой да св опари. Wink
А, ето я: Lash xxxl, , ама друг път 🙄

Последна редакция: чт, 30 май 2019, 02:15 от Pupitka

# 79
  • някъде под слънцето...
По мое скромно мнение добри цветни спирали(фен съм  на мастиленото лилаво и изкупувам всичко, което открия в този нюанс) имат Ив Сен Лоран (доста голям избор на цветове) Шисейдо само 4 цвята.
Тъмно синьо имат и други марки.
Тюркоазено не с5м засичала от години.
Като студентка съм имала подобен цвят,  но определено не работеше в моя полза.

# 80
  • Пловдив
Момичета, дайте препоръка как да подхраня миглите си, бонилаш или нещо друго?

# 81

Аз си правя един домашен серум - равни части витамин е, гел от алое и рициново масло. Държа го в една малка кутийка в хладилника и го нанасям с четка за уши всяка вечер  Simple Smile в канала на Agleu има клипче, можеш да го видиш. Напиши в youtube "домашен серум за мигли" или нещо от сорта и излиза.

# 82
Момичета, може ли да ми препоръчите мигли на Ардел, които стоят естествено.
Аз не нося изкуствени мигли, веднъж в живота си купих, преди има няма 5 г., от магазин на МАК мисля, че бяха. Но не улучих подходящите, стояха ужасно, да не говоря как се мъча с поставянето и успях да го сложа точно 2 пъти! Лепилото изсъхна и ги хвърлих  Grinning

Но сега отново ми е влязла муха в главата за мигли, но първо имам приятелка -козметичка и ще ме научи как да ги поставям, и второ ще се постарая да си купя подходящите - не искам драматични и фрапиращи, нито тежки да стоят все едно имам ветрило на миглите.

# 83
  • Пловдив
Аз използвам Бонилаш и наистина миглите ми с него станаха двойни и като дължина и като брой.Определено съм доволна и го подновявам постоянно когато ми свърши. 

# 84
  • Street of Dreams
Аз съм имала Ревиталаш и Рапидлаш, слагах два пъти на седмица, като се сетя - и пак имаше ефект. На мои познати им станаха с тях много дълги, но тънки.

# 85
  • Бургас

Новата принцеса на есенс-водоустойчива!:)

# 86
  • Пловдив
Към дамите който са наясно с цените на Бонилаш - намирам серума с цени от 39 до 55лв, това нормално ли е? Милилитрите са еднакви, но разликата в цената е голяма. Нещо пропускам ли?

# 87
  • Варна
Вчера отворих тази

Доста добро първо нанасяне, разделя и подрежда. Уж се отразява добре на миглите, ще видим.

# 88
  • Пловдив
Сетих да погледна във ФБ на Бонилаш, промо е цената за 39лв и е до днес, поръчах🙂

# 89
  • sofiq
Към дамите който са наясно с цените на Бонилаш - намирам серума с цени от 39 до 55лв, това нормално ли е? Милилитрите са еднакви, но разликата в цената е голяма. Нещо пропускам ли?

Нормална е разликата в цените ,39 е промо цена.Аз го ползвам от 2 години всекидневно и съм много доволна ,дебна като е на прмоция и се запасявам да имам.Едн опаковка ми е за около 4 -5 месеца при нанасяне всяка вечер.
Преди няколко дни си взех точно от промоция за 39,19 лв. да си имам цяла опаковка като свърши тази която ползвам.Поглеждай срока на годност на промо опаковките,понякога правят промоция когато имат наближаващ срок,преди няколко месеца имаха промоция за 29 лв.,но оставащия срок беше 2 месеца,което значи че не може да се употреби до край.

Общи условия

Активация на акаунт