Спирала за мигли - тема №18

• 50 333
  • 761
  •   1
Отговори
# 570
Миналия ден се възползвах от безплатната доставка на Нотино и поръчах и аз праймър, но обикновен,  на Евелин, дано ми хареса, нямам възможност за по-скъп, а и такова чудо не съм ползвала до сега.
Поръчах и 2000 калории на Максфактор. За първи път и нея ще пробвам.
Преди карах с по една спирала няколко месеца, сега много бързо съхнат, сега месец, два и айде.

# 571
  • някъде под слънцето...
На Евелин не е лош.
Това лято си го взех,  защото бях забравила моя тук, а  от България купувам само неща, които не се комерсиализират тук.
За съжаление при мен , работеше добре само първите месец два.

# 572
  • София
Пацолина, няма защо да съжаляваш, напротив от помощ ми беше мнението ти.
Мразя спирали, които се махат трудно.
И ако евентуално взема комплекта, поне да съм подготвена. Grinning

# 573
  • Пловдив
Момичета, новата спирала в цвят бургунди на Лореал намира ли се вече в България? Умишлено не влизам в дрогерия, уж само да проверя, защото знам че няма да се размина само с една проверка, а ще замъкна една торба с неща, за които сигурно после ще съжалявам.

# 574
  • София
Момичета, новата спирала в цвят бургунди на Лореал намира ли се вече в България? Умишлено не влизам в дрогерия, уж само да проверя, защото знам че няма да се размина само с една проверка, а ще замъкна една торба с неща, за които сигурно после ще съжалявам.
Имам ли пари и аз съм така
А напоследък като имам пари нищо не си харесвам и обратно

# 575
Sl, имам я тази Simple Smile Много е хубава наистина Blue Heart
P.S това са отворените ми спирали в единия апартамент,които ползвам в момента 😃 Не ползвам само тази на Орифлейм,защото изобщо не ми харесва. 

Аз и тази на Герлен нямах търпение да свърши и да изхвърля. Не е лоша, но не е и моята. Не бих повторила.

# 576
Light Beam,ето затова говорих одеве Simple Smile На мен тази на Querlain ми е една от любимите спирали ❤ Перфектно ми разделя миглите,дава хубав обем и дължина,не се рони,лесно се маха,много,много я обичам!

# 577
  • Бургас
И за моите мигли спиралата на Герлен е много добра,купувам я редовно.

# 578
Това е Maxi lash, нали?

# 579
Да, Maxi lash so volume Simple Smile

# 580
  • При елфите ...
Може ли и картинка...

# 581
Последната спирала,която съм качила в снимката от поста по-напред Simple Smile

# 582
  • Варна
Аз между разни други експерименти, повторих Monsieur Big. Ами, много е добра за мен, на по-добра отдавна не съм попадала.

# 583
  • Велико Търново
Аз наскоро си взех тази - https://www.notino.bg/yves-saint-laurent/mascara-volume-effet-fa … a-za-ekstra-obem/ . Много съм доволна, не цапа, придава обем и дължина. Винаги ползвам праймър отдолу, в момента имам на Евелин.

# 584
  • Sofia
Брр, аз и тази на ИСЛ сме малко скарани, ама сигурно ще се сдобрим, трябва й опитомяване. Grinning

Аз вчера си купих на Hourglass Extreme Lash Mascara, много симпатична и триъгълна опаковчица има, някой да я е ползвал? Както и Black Out Diorshow, само че нормална, не водоустойчива.
Ако и нея някой я е ползвал с Диорския максимайзър, ще съм благодарна за мнение.. Simple Smile)))
Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт