Спирала за мигли - тема №18

• 50 269
  • 761
  •   1
Отговори
# 690
  • При елфите ...
Искам частично да реабилитирам една спирала, която изкритикувах... Взех си основа на Евелин... сега като обем горе-долу го докарва + добра извивка... но леко ми къдри миглите... няма пълно щастие... Wink

# 691
Тази същата Бамби, на мен се рони и размазва и не е нищо особено. Хич не ми хареса.

# 692
  • София
И аз съм с Бамби, но без основата на Евелин ми стои много по-добре

# 693
  • При елфите ...
До сега не съм имала спирала, която да ми се рони или размазва... евтини, скъпи... Не е най-добрата спирала, която съм ползвала....

# 694
Аз много харесвам Бамби♥

На 16ти излиза спирала на Fenty Simple Smile

# 695
Препоръчайте ми някакъв лосион/двуфезен или не/ за сваляне на спирала Simple Smile Около 30 лв ми е ок, може и малко повече, ако е много хубав. Досега ползвах двуфазното на Сефора, но откакто му смениха формулата много ми люти на очите.

# 696
Препоръчайте ми някакъв лосион/двуфезен или не/ за сваляне на спирала Simple Smile Около 30 лв ми е ок, може и малко повече, ако е много хубав. Досега ползвах двуфазното на Сефора, но откакто му смениха формулата много ми люти на очите.
Преди ползвах двуфазния на Лореал и бях много доволна. После взех на жълтия на Гарние - за мен е абсолютен боклук, други го харесват. Сега съм с Нивея, но от трите на Лореал за мен е най-добър. И трите са двуфазни,ползвам ги за водоустойчив грим. Иначе ползвам мицеларна вода на La Roche Posay Effaclar за друг грим.

# 697
Tanch, този ли е?

# 698
# 699
  • Пловдив
Аз много харесвам този на Ланком. Не ми люти и не дразни, а аз имам проблем с очите по принцип.
Не знам обаче,дали се вмества в бюджета,защото винаги съм го взимала на оферта в комплект със спирала.

# 700
Аз съм вече с Импала. Много съм доволна. Количеството туш е доста, не ми се рони и размазва. Добра дължина докарва.
Би ли споделила коя Импала по-точно? Аз се колебаех между 4-5, но накрая взех червената UPGRADE Simple Smile

# 701
  • Манчестър
За сваляне съм ползвала много лосиони и кога смело да кажа,че Нивея е най-доброто от към качество и цена. Този с лилавата капачка.

# 702
За сваляне съм ползвала много лосиони и кога смело да кажа,че Нивея е най-доброто от към качество и цена. Този с лилавата капачка.
На мен почистващите на Нивеа ми лютят и дразнят цялото лице, а очите ми подпухват зверски от тях. Може вече да са по-добри, де. От години не съм ги ползвала.
С Гарние положението е още по-зле.
Двуфазният дегримьор на Clarins - малката разфасовка от 50 мл е 25-26 лв. Вземам си от по-големите. Не ползвам водоустойчив грим, но него ползвам, защото не ми люти, не дразни и не изсушава.
Мицеларните води май всички ми дразнят очите, дори Биодерма.
Тази на Клоран за очи е нежна, но тя пък не почиства добре спирала.

Последна редакция: ср, 08 яну 2020, 22:20 от Light Beam

# 703
  • Варна
Аз много харесвам този на Ланком. Не ми люти и не дразни, а аз имам проблем с очите по принцип.
Не знам обаче,дали се вмества в бюджета,защото винаги съм го взимала на оферта в комплект със спирала.

Мразя двуфазни лосиони, но този е просто много добър Blue Heart

Пацолина, защо не пробваш дегримиращо олио? Нещо корейско?

# 704
Lili,вярно, че имам три минита от него забутани в шкафа Smile Ще го пробвам довечера Simple Smile
Тайга, съгласна съм да пробвам всичко, имаш ли препоръка за таково олио? Ще го ползвам само за очите. Лицето чистя с Eve Lom Blue Heart

Общи условия

Активация на акаунт