Спирала за мигли - тема №18

• 50 259
  • 761
  •   1
Отговори
# 735
Аз напоследък съм с мини на  тази спирала https://www.selfridges.com/GB/en/cat/pat-mcgrath-labs-fetisheyes … te=Xtreme%20black и много ми харесва. Дава мноооого обем на моите мигли, дължина по- скоро не. За извиване не знам, защото аз си имам що- годе добра естествена извивка, а и въобще не ми се занимава с извивачки. Поръчах си онази нагряващата от нотино, но още си седи в шкафа Grin

# 736
  • Австрия
Както свършва (осезаемо суха вече) спиралата ми в момента, ще взема да пробвам с околоочен крем-гел, мерси за идеята! И без това капки за очи в къщи не се намират..

# 737
В крайна сметка доволни ли сте от нагряващата извивачка за мигли от Нотино?

# 738
Аз съм много доволна, миглите са ми светли, рехки и не много извити и дълги. С нея е голяма разликата и много по-лесно става извиването, гумичката е по-мека отколкото на обикновените метални извивачки. Когато загрее цвета на гумичката избелява.

Последна редакция: чт, 16 яну 2020, 20:29 от dani-ela-80

# 739
  • Пловдив
И аз да се включа с нова придобивка - поръчах новата спирала на Fenty Beauty Full Frontal Volume, Lift & Curl Mascara да видим  дали ще ми понесе. Мисля, че вече и в българската Сефора са я пуснали, но си казах, че първо ми е далече от Пловдив и второ - не искам да пазарувам от БГ Сефора. Ако някой се е сдобил вече, кажете мнение! Relaxed

# 740
desspld,аз също я гледах сто пъти и й се чудих, но с купищата спирали, които имам, реших, че така или иначе няма да я отворя скоро, поне да изчакам да прочета някое мнение Simple Smile Моля сподели такова, когато я получиш Flowers Tulip

# 741
  • Пловдив
desspld,аз също я гледах сто пъти и й се чудих, но с купищата спирали, които имам, реших, че така или иначе няма да я отворя скоро, поне да изчакам да прочета някое мнение Simple Smile Моля сподели такова, когато я получиш Flowers Tulip
С удоволствие. Аз имах много проблеми с множество спирали в последните няколко години и вече съм ги намалила до две, като едната получа ли новата, ще бъде изхвърлена.Smile

# 742
Dess, кои са твоте фаворити?

# 743
  • София
Нагряващата миглоизвивачка безопасна ли е? Мисълта да доближа нещо такова до очите си ме плаши Rolling Eyes
....
Момичета, този сет спирали на Ланком е на много добра цена сега в Парфимо.
Скрит текст:
Аз купих тазгодишния на доста по висока цена...

# 744
Не изобщо не се усеща нагряването, то е минимално, колкото да дооправи по-лесно миглите.

# 745
  • София
Благодаря, dani-ela-80 Flowers Hibiscus

# 746
  • Пловдив
Пацолина, моите фаворити са IDUN Minerals Magna Lengthening Mascara (минерална шведска козметика),  LÓreal Volume Million Lashes от бюджетните и класиката Chanel Le Volume de Chanel.
Аз съм със светли мигли, а очите ми са доста чувствителни и не понасят всички марки (проявявам алергия). Тези са изпитани от мен и знам, че всичко им е наред. Wink

# 747
  • Toronto
Аз си нагрявам обикновената миглоизвивачка със сешоара за няколко секунди. Върши същата работа. Мислех да си купя една, но те или са на батерии, или трябва да се зареждат. Още не съм решила, но по този начин смятам, че ще можете да видите ефекта на нагряващата. Определено има такъв.

# 748
Според мен ще има разлика с металната и ще пари, не си представям да си допра топло желязо на очите.

# 749
  • Toronto
Не се нагрява толкова дълго, че да ти пари на очите. Само за няколко секунди със сешоара.

Общи условия

Активация на акаунт