Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са някои популярни синьо-ориентирани парфюми, споменати в дискусията?
Какви са впечатленията на участниците в дискусията от конкретни син парфюми?
Кои арабски парфюми бяха споменати в дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са някои популярни синьо-ориентирани парфюми, споменати в дискусията?
Участниците обсъдиха различни предпочитания за син парфюм, като споменаха Light Blue Intense, Cloud Ariana Grande, Bellе d'Opium YSL, BLV Bvlgari, Armani Code и Dior Addict. Те също така споделиха лични впечатления и свързаха ароматите със специални моменти и емоции. Други предпочитания включват Midnight Poison от Dior, Angel от Thierry Mugler, Moonsparkle Escada, Hypnose Lancome и Blue Sugar от Aquolinia. Освен това бяха споменати парфюмите Addict и Oiseau de Paradis на Dior, които също са в сини бутилки.
-
Какви са впечатленията на участниците в дискусията от конкретни син парфюми?
Участниците споделят своите впечатления от конкретни син парфюми, като подчертават техните характеристики, дълготраен аромат и специални асоциации, които предизвикват. Някои споменати парфюми са Dior Addict, Good Girl, Angel, Sha Limar, Midnight in Paris, Paradiso Azurro , Black Opium Intense и други.
-
Кои арабски парфюми бяха споменати в дискусията?
-
Кои са някои от любимите аромати на участниците в дискусията?
-
Какви са впечатленията и характеристиките на парфюма Orchid Soliel от Tom Ford?

, тествах си новите неща да не губя форма, но определено нищо не ме влечеше за покупка. И така до онзи ден, когато попаднах случайно на непозната за мен парфюмна марка от Италия - 
Няма начин да подмина червена бутилка. Не се заблуждавайте като мен обаче, нищо червено няма в този парфюм, нищичко. Неговият цвят трябва да бъде цвета на морето и мъхестото зелено на маслиновите дръвчета. Едно пръсване от този аромат и давах просто заето. Реакцията беше уау, какво е това
Невероятно свежо и натурално усещане. Мирише едновременно на зелено, на стрити маслинови клончета и листенца, на млади зелени маслинки, много тръпчиви и леко горчиви, преди да са обработени. Мирише и на прясна мента, едновременно като потопена в коктейл Мохито, и като билката, напечена от слънцето някъде в природата. Сега допълнете тази зеленина с прясно изцеден сок от жълт грейпфрут, помиришете кората му, толкова е натурален и истински, без сладост, без химичност. Сложете и няколко бучки лед, идващи от много прохладно и зелено пачули, направо лудница. Накрая сложете в този коктейл малко сок от касис и забодете цвят магнолия за разкош. Именно магнолията дава сочност и сладост на композицията, дава му женска вибрация, и не дава да отиде в ретро посока. Сега се разположете на терасата на бар Фаро, най-крайната точка на полуостров Портофино, с главозамайваща гледка към Средиземно море, забравете за ежедневието, отпивайте от коктейла, поемайте ароматите, гледките, и се наслаждавайте. Парфюмът е много морски, по много различен за мен начин. Не съм почитател на морските ноти, от някои направо си ми прилошава, но тук са просто съвършени. Едновременно свежи, хладни, без да са много солени, без да са плашещо бурни или студени. Просто дават усещането за разхлада в горещ ден. Днес го поносих в жегата, и просто онемях, колко добре се чувствах с него. Даваше ми въздух и енергия, усещах го през цялото време и е много различен от зелените цитрусови изпълнения. Чувствах го сочен, едновременно зелен и грейпфрутов, леко сладък, нежно цветен и разхлаждащо морски. Том Форд се опита да предаде нотата на маслина в зелената му серия, но не се справи много добре. Докато тук Maurizio Cerizza, потомствен парфюмер и истински италианец се е справил с представянето на маслината перфектно! Браво за този парфюм! Със сигурност ще бъде моята лятна придобивка за 2019 година. Другата приятна изненада е цената му. При положение, че цените на ниша в момента започват от 150 евро нагоре, този страхотен парфюм струваше "скромните" 60 евро за 100 мл. в Галерия Кауфхоф. Трайност при 32 градусова жега - повече от 6 часа, отлична проекция. И при двата теста ме прави много вдъхновена и щастлива, така че, това е положението, ще се купува