GoT 38 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Дракарис! /13.05-19.05/

• 65 484
  • 2 540
  •   1
Отговори
# 135
Скрит текст:

# 136
  • Бургас
Утро! Станах в 6, за да видя, че в НБО от деманд не е качено. Бахти!
Чета ви и си мисля,
Скрит текст:
Ако ми оставят три живи старки и нова Церсей, ще смажат тъпотията. Лост ряпа да яде. Дано има нещо зад Бран и НК, че ми писна. Или Дрогон да бендне на Джон. И какво? Джони пак цупил джуки цял епизод? Ай стига бе!!!

# 137
Страхотен епизод!
Скрит текст:
Всичко си е точно навързано. Сега Аря има нов списък с едно име. Сцената с коня нереална.
С Кимбърн ме изненадаха, получи им се страхотно.
Сега остава да видим кой първи ще свърши мръсната работа и да очисти света от злото 🙂
Бързам сега, толкова от мен.

# 138
Нещо се присетих за Цар Пушка дето е много голям, но не е стрелял нито веденъж. Тук балистите бяха така, седяха си като на парад с войниците мирно до тях и не стреляха.

# 139
  • София

хехе, право в целта  chef

# 140
  • Чужбина
Дяволо,

Скрит текст:
Спойлерите са верни. Просто бяха постнати много спойлери от различни източници. Но от един конкретен, са почти 100% верни.

Няма никакво инфо за смъртта на Аря.

Нея няма да я затрият, спокооооооо.

# 141
  • София
Елеонора,
 bouquet Hug

The_Third,
много точно казано. дадоха няколко залпа, а имаха стотици балисти.
Скрит текст:
А тя Данка нападна посред бял ден, че дори бе и ясно времето.

# 142
Дяволо,

Скрит текст:
Спойлерите са верни. Просто бяха постнати много спойлери от различни източници. Но от един конкретен, са почти 100% верни.

Няма никакво инфо за смъртта на Аря.

Нея няма да я затрият, спокооооооо.

Да,Аря ще е сред живите и Бран ще е новия крал.

понеже пиша от телефона нямам бутон "спойлер".

# 143
  • Вестерос
Тиф,
аз сега чак отварям спойлерите и наистина не малко неща са верни. Но не всички. 50 на 50, но гледай сега, то от толкова много спойлери все някой ще познае нещо.
Аз съм много горд със себе си, че с някакъв нечовешки късмет, но все се измъквам сух от водата и успявам да се предпазя. Simple Smile

грях, не грях, но ще попитам за един спойлер само ако знаеш за финала, никога повече няма да питам това си ми е сефте
Скрит текст:
Аря ще оцелее ли?  Confused Sick
ДА, обаче не чети, ако не искаш друго да знаеш, че между тези за 5 епизод имаше и за финала.

# 144
  • Вестерос
Дали и в книгата така ще стане накрая? Мартин дали си скубе брадата?.... Мразя ги, че не се съобразяват с пророчествата....

# 145
  • София
хах, Йоко, оки, 10х
ама
Скрит текст:
Бран, новия крал? А стига ве?!  Shocked Ам че той е триоката врана. Какъв крал, той не е човек? Хммм, но пък ако така стане и е обяснено добре ще е една препратка към чедата и началото. Може би точно от това имат нужда хората за едно ново начало и едно обръщане към природата образно казано. Аз това много пъти съм го писал и в литературната тема, още когато се появих и открих този форум си споделих мнението, че така виждам в моите представи Мартиновата идея. Без трон и без Крал. И връщане към корените. По-скоро това бе пожелание, а не прогноза в никакъв случай. Но все пак с тези неща и легенди се започна. Любимите истории на Бран разказвани от баба Нан.
Обаче ще се изкефя на макс ако има един шокиращ мега туист и Бран както казвате управлява ама всъщност да се разбере, че не е той, а КнН в него...  Twisted Evil Mr. Green

# 146
  • Чужбина
Страхотна страхотна

Скрит текст:
братска сцена м/у Тирион и Джейми. Буквално кулминацията на цялата история. Разплаха ме.

Николай игра по-добре от Динклидж.

# 147
  • София
мдам, трогнаха ме много
жалко, че
Скрит текст:
между Старките нямаше толкова топлота, а те реално се разделиха в сезон 1 и се събраха в сезон 8. Но явно такива са си северняците. Тулупи. Wink
Но да сцената между Тирион и Джайм ме разби.
Много ще ми липсва шоуто, уф.

# 148
Дяволо, от 10 години се говори, че и Колелото ще екранизират уж.
А дано скоро да е.  Laughing

# 149
  • Сидни
Съжалявам, че съм си загубила времето с този сериал.
Никаква логика!!! Ако това е в книгите ОМГ!
Това Нк, ББ, Песен за Огън и лед, пророчества и чудесии...
Церсей,

Скрит текст:
Такава лека смърт. Най-големите злодеи - НК и Церсей си отидоха на бързо на бързо. Смъртта на Денерис ще е трагична.

Общи условия

Активация на акаунт