GoT 38 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Дракарис! /13.05-19.05/

• 65 502
  • 2 540
  •   1
Отговори
# 180
  • Чужбина

Значи, Хайче, пише, че:

Финал GoT спойлери:

Скрит текст:
Джон ще бъде принуден да убие Дани.
Аря изчезва нанякъде.
Формира се съвет за избор на нов Крал. Избират Бран, а Тирион, Давос, Сам и Бронн са му съветници.

Джон пак облича черното, а Санса управлява Севера.

Jon tries to talk to Dany but she justifies her actions.

Jon pledges himself to Dany but then stabs her, then surrenders himself.

A council gets formed to decide who the King should be. Tyrion gives a speech and everyone votes on Bran to become King. The end.

In the epilogue, Jon takes the black again for killing Dany. Arya leaves. Sansa rules the North. Bran oversees his council of Tyrion, Davos, Sam, and Bronn.

# 181
  • София
Уфф, окс, ще и хвърля един прочит на тази глава за Данчето  Shocked

# 182
  • Чужбина

Ъх, не разбрах нещо. Как така да е Веско. Това са си отделни юзъри. Веско-Варна е стар фен, който по едно време изчезна от форума, израдвах му се като го видях. Simple Smile

Упс, сори. Недоразумение е станало.

# 183
  • Варна
На мен ми харесва финала. Е, без частта с Дани, разбира се, но няма как всичко да е цветя и рози.

# 184
  • Чужбина
На мен ми харесва финала. Е, без частта с Дани, разбира се, но няма как всичко да е цветя и рози.

Мене малко ме притеснява това с
Скрит текст:
Бран
. Но да видим.

# 185
  • Варна
Аз по-скоро се чудя за Джон в един такъв финал.

Скрит текст:
Ако наистина я убие, как ще го преживее. Затова се надявах на бебок, евентуално едно дете би го закрепило иначе дотук както показаха героя му, би трябвало да се изяде от угризения на съвестта.

# 186
# 187
  • Бургас
Скрит текст:
Ок съм, че изгориха Четорга. Беше идеалната смесица от ужас, драконов огън и експлозии от wildfire. То от Церсей и Денерис си е ОК да се получи. Едната прибра хората, за да ги жертва, другата и помогна. Ако Денерис беше спряла на камбаните бих решила, че гледам романтичен екшън например.

Само тоя пусти Джон ми е мъка. Що за пасивно същество е да му се невиди. Всеки път се надявам да направи нещо и нищо не прави. Като кофти съпруг бе значи.

Сансита ми е второстепенна и ще бъде хипер тъпо да получи повече от Севера.

Ако, обаче се окаже, че всичко е планирано от Бран поне няма да ми е толкоз безвкусно.

.... много живи Старки ще останат да му се невиди. Трябва и при тях редукция. Simple Smile

С една дума нещо не към доволна. Не ми е завършено. И съм бясна, че Церсей не умря като Джофри поне.

# 188
  • Разпиляна във въображението
Шшшшш-т за финала, моля. Такива коментари също са като спойлери.

Питам се нещо за Варис, но не мога в момента да гледам серията отново -
Скрит текст:
той изпрати ли писмо с произхода на Джон? Защото той го покри, когато дойде момиченцето, а до него май имаше капсула за гълъб. След това имаше ли я тази капсула, докато изгаряше послание /може да е същото, а може да е поредното/ и си сваляше пръстените? 

# 189
  • Бургас
Шшшшш-т за финала, моля. Такива коментари също са като спойлери.

Питам се нещо за Варис, но не мога в момента да гледам серията отново -
Скрит текст:
той изпрати ли писмо с произхода на Джон? Защото той го покри, когато дойде момиченцето, а до него май имаше капсула за гълъб. След това имаше ли я тази капсула, докато изгаряше послание /може да е същото, а може да е поредното/ и си сваляше пръстените? 
Скрит текст:
няма нужда нищо да праща, а само да го напише. Бран ще го види и така, ако е за тях

# 190
  • Разпиляна във въображението
Варис знае,
Скрит текст:
че Бран знае. Не смятам, писмото беше за Бран/Старките. За кого обаче бе и дали замина? Желязната банка? Дорн?

# 191
Изгледах,  Единственото шокиращо беше колко предвидим беше този епизод, чак ми е смешно феновете до какви висини стигнаха с теории и фантасмагории, а то какво....
Скрит текст:

Данчето полудЕ както си му е реда, went куку руку от прословутите камбани, Джон пак неадекватен до небесата, Аря и тя се мота безцелно (е, явно ще ходи да трепе Денерис ,ама пак нищо няма да свърши). Червеят и той предвидим.. Както и Джейми и Ц  и братята..
Честно казано , това е единственият епизод , който ме разочарова много.
Дано са изчерпали цялата боза за тази серия, че ако и следващата е такава...

# 192
  • HH
Е сега поне ще се обърне гласуването 😱

# 193
  • Вестерос
Аз бих им казала да гледат още веднъж сериала - от 1-вите сцени с Дани. Но тоя път да гледат внимателно.

Знаете ли, имаше много голяма логика в това да ликвидират Регал, защото:

Скрит текст:
Джон няма, какво да язди. Той не трябваше да участва в това.

Или той всъщност участваше? Защо Давос и Джон не усетиха какво се случва?

Не е така, там си има подложка от книгите и е както казахме по-различно.

Яд ме е , че провалиха и героя на Джейми, пълна деградация накрая е имало. Убива крал, за да спаси града, а сега явно не му е пукало особено,  от това , което чета и разни клипчета...

Дано в книгите

Скрит текст:
убие Церсей и се самоубие накрая

Последна редакция: пн, 13 май 2019, 08:43 от Tiffany А

# 194
Скрит текст:
Егати глупавата история. Или сценаристите са шизофреници или дядо Мартин, ма сигурно всички. Ще минава тая Денерис през какви ли не гадости и баш щото Джонито не я обичал ще превърти та да избие сума народ. Преди това пък едва не я убиха щото пък ги спасяваше същите тези непознати хора … Да се смееш ли да плачеш ли….
И Джонката 8 сезона го игра спасител, само за да може накрая да утрепе Денерис и да се забие на Вала.

Дума не обелиха този сезон за всичко интересно, направо си го игнорираха като утрепаха магията  и упорито ни теглят към поредната американска тъпня. Дали дракон или самолет все тая. Вече по нищо не прилича на фентъзи, а си е посредствен, малоумен екшън.
Направо съжалявам, че съм си губила времето да го гледам този сериал.

Общи условия

Активация на акаунт