GoT 38 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Дракарис! /13.05-19.05/

• 65 138
  • 2 540
  •   1
Отговори
# 2 280
Еми Санса и Дани ако се бяха разбрали, и съюзили...ама Джон не успя да ги сприятели Simple Smile  Иначе Дани, Санса и Аря щяха да си управляват чудедно
Книжната Дани харесва и жени, ама в сериала забрави....

# 2 281
  • Чужбина
Аз такава истерия по друг филм не съм виждала. И определено ще се помнят дълго време.
Да, защото има и книги, и феновете отдавна спорят като луди в интернет простанството.

Добре де, според вас, на Тирион какво му стана? Как изведнъж стана толкова добро момче? Чак ми изглежда супер нереално, че вярва в Дани и й остава верен.

Това Тирион ли е?

# 2 282
Ели, сега препрочитам книгите (на Вихър от мечове съм), защото последно ги четох преди няколко години и съм позабравила разни неща. С бялата кобила ми се е набило в съзнанието, стори ми се изключителен жест и до голяма степен заради това ми е трудно да възприема Денерис като злодей, убиващ невинните за удоволствие. Последното също - за удоволствие. Друго няма какво да е - градът се беше предал. До този момент не сме видели в нея Рамзи (например).

Опитвам се да си представя ситуацията в главата й в последния епизод, абстрахирайки се от "обясненията" на ДиД:

-->Мъжът, в когото е влюбена категорично я отхвърля.
-->Един от основните й съветници се опитва да я отрови и разпраща писма наляво надясно, че тя не е никаква.
-->Ръката й първо скача да клюкари на същия този съветник изключително важна информация вместо първо да я обсъди с нея.
-->Всички гледат по-бързичко да се изсулят от компанията й и сякаш си заговорничат срещу нея.

Ситуация, в която тя губи доверие във всички и на никого не може да разчита.

-->Ръка, в която е загубила доверие след като я подвежда многократно, натъртва 100 пъти за някакви си камбани, които щяли да са знак, че градът се предава.
-->Непосредствено след това същата Ръка отива да освободи брат си, извършвайки този път очевидна измяна.

На нейно място щях да съм много объркана и несигурна. Също мисля, че ако беше седнала с дракона някъде (хаха), сега Церсей и Джайм щяха да плуват в една лодка към Пентос, наслаждавайки се на залеза. Grinning Което не оправдава изгарянето на града, разбира се.

# 2 283
Еми Санса и Дани ако се бяха разбрали, и съюзили...ама Джон не успя да ги сприятели Simple Smile  Иначе Дани, Санса и Аря щяха да си управляват чудедно
Книжната Дани харесва и жени, ама в сериала забрави....
Яра я замести. 😂

# 2 284
И в сериала имаше закачки с онази, същата като в книгите. Забравих ѝ името.

Google- в някои култури белия кон е лоша поличба, предвестник на бедствие.

Значо всички се съгласихме, че ДД не си познават сами историята, така че предлагам да се фокусираме върху хубавите полуголи мъже и жени и да чакаме финала.

# 2 285
Ми на Яра всички се кефят Hug

# 2 286
  • Варна
В добавка към полуголите готини мъже и жени чуйте и това. В операта на Сидни, на живо, а тия двамата са виртуози. Страхотно е.

https://youtu.be/1yx1aV7Av2M

# 2 287
  • Чужбина
На нейно място щях да съм много объркана и несигурна.
На Дани не й се стекоха нещата така, както си го бе представяла. Сигурна съм, че в книгите ще бъде представено по-интензивно.

Но аз не се концентрирам в/у изгарянето на Чертога толкова. Така стана в момент на голям бяс и ярост.

Ще се повторя, но за мен Дани прогледна в този момент - тя осъзна, в каква огромна илюзия е живяла. Лъжа след лъжа - лъжи от брат й, лъжи от съветниците й, никой не е този, за който се представя, Вестерос не я харесва. Всичко е наобратно на това, в което тя е вярвала. А и тя цял живот вярваше, че е единствен легитимен притежател на трона.

Т.е. тя не поставяше под съмнение убежденията си. Не поставяше под съмнение това, че е the rightful queen. Представиха ни я като някой, който си мисли, че е Наполеон и Цезар в едно (по нашите стандарти). Дани бе буквално потънала в неща, които просто не са верни. Затова казвам, че е скъсала връзката с реалността, най-малкото с реалността във Вестерос.

А Чертога ... тя го намрази тоя тъп Чертог, тая Капела ... всичко това, което символизира нейните илюзии, онова, за което уж се е борила.

Варис и Тирион и те повтаряха разни брътвежи за чупене на колела, за нов свят ... и тя им бе повярвала. Представяте ли си, какъв удар е това? Тя самата видя себе си напълно компрометирана. И понеже си има склонност към пиромания ... айде, скъса синджира.

# 2 288
Вероятно
Я ти как хубаво го обясни
А Д и Д не успяха нито да го покажат, нито да го кажат Simple Smile

# 2 289
Google, не мисля, че беше за удоволствие. Eleonora, много хубаво го е обяснила.

# 2 290
  • Вестерос
Имам чувството,че е понеделник...

Аз няма да се включа в разговора,че се тъпче едно и също.

Дид били разочаровани,че качеството на феновете паднали през годините

# 2 291
Моля? Сериозно?

# 2 292
  • Чужбина
А Д и Д не успяха нито да го покажат, нито да го кажат Simple Smile
ДиД не са много елоквентни (така ли се пише?).

Те наблегнаха на момента, в който Дрого сипа нагорещения метал в/у главата на Визерис, защото:

1. Дани не бе ужасена от смъртта му
2. Първото нещо, което Дани каза, е, че тя е Драконът. Т.е. тя се явява нещо като новият Визерис.

Но ДиД не можаха да обяснят. По-добре изобщо да не правят инсайди, честно казано.

# 2 293
  • Вестерос
Моля? Сериозно?
да,статия имаше из фейса 😂 може и да е лъжа де

# 2 294
Моля? Сериозно?
да,статия имаше из фейса 😂 може и да е лъжа де
На кривата ракета космосът й е виновен.

Общи условия

Активация на акаунт