Азиатска козметика и грим 10

• 43 900
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
И аз съм с автоимунно, така че съм наясно Simple Smile Добавки за поддържане на имунитета, не засилване - това са противовъзпалителни, пробиотици, антиоксиданти, правилни мазнини, комплекс мултивитамини и тн. Всички те влияят и на кожата, като подобряват естестветите й съпротивителни сили.
Центела във всички форми, но най-вече серум или концентриран продукт в съчетание с такъв крем и тоник.  Добре е да се добави и активна употреба на ниацинамид заради  противобактериално и регенериращо действие. Всичко с охлювен муцин също. Продукти с BhA киселина също.

Последна редакция: сб, 22 юни 2019, 13:11 от Viola Tarakanova

# 391
И на мен ми харесват промените в Джолсе. Надявам се да няма такива в мега дийл в края на месеца! Въпреки, че този месец тотално прекалих с поръчките. И като погледна, повечето измивни олиа, гелове и такива.
Зари хареса ми маската на Beauty of Joseon. Бях се настроила за ръце да я ползвам, ама ми е добре на лицето. Попива бързо при мен и в зависимост какво имам отдолу даже повтарям с нея. После ми е мека кожата. Но не е най-чудесната маска де, едва ли ще повторя.
Поръчах си оризовата на Cosrx, май някой я беше хвалил в темите назад. Ще я видя как е. Като цяло кожата ми се чувства чудесно в момента. Продължавам с витамин С и ниацинамид, защото в увеличителното огледало виждам петънца, но предвид че имам лунички се питам дали повечето петънца не са такива.. Както и да е, станала съм фанатична със слънцезащита между другото. Толкова ме е страх да не ми излезе пак онова огромно петно на челото, че се мажа обилно през няколко часа. Съответно постоянно поръчвам нови, защото ми свършват доста бързо. Онази слънцезащита на Хада Лабо, която не ми понасяше на лицето изразходвам за тяло, просто ми е перфектна, че не омазнява грам. Ама е 90гр. и бързо свършва, така че едва ли ще я взема отново и нея.
Препоръчайте ми хубав слънцезащитен крем, спрей, лосион за тяло, който да попива бързо и да не омазнява?

Последна редакция: нд, 23 юни 2019, 18:44 от 🌻Ice🌻

# 392
И аз съм доволна от нощната маска на Joseon. Бях се подготвила да ми е тежка и мазна лятото, предвид отзивите, но за щастие не е така. Попива бързо, а на сутринта не се събуждам с по-омазнено лице, даже напротив, на моменти усещам леко опъване точно под околочния контур. След отмиване лицето ми е меко и гладко, така че засега съм доволна.

# 393
  • Варна
Аз пък още не съм си я взела от пощата, но след отзивите ви, утре вече ще имам стимул да отида.

# 394
Радвам се, че ви харесва, не беше за подминаване на тази цена.
Пак се чудя за тонер, няма друг продукт, който да ми свършва така бързо, дали да пробвам   Purito или да повторя I'm from.
Невена на nacific излезе ли на добра цена също бих повторила.

# 395
  • в голямото село
Момичета, на скоро се коментираше ретинолов корейски тоник,  но не мога да го открия.Моля за помощ Stuck Out Tongue Winking Eye

# 396
Корейски или японски? Понеже аз скоро споменах такъв - червения на Hada labo.

По въпроса за серамидените кремове - и аз съм хвърлила око на Мамонде-то. Обаче за момента съм с жълтия гел на Хада Лабо (със серамиди, колаген и няколко вида ХК) и съм много доволна.
https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.c … tm%2F283403523819
Скрит текст:
Допада ми като усещане, доста е гъст и "хранителен", с моята кожа (комбинирана към мазна, а понякога нормална) трябва да съм съвсем икономична с него, ако искам да го ползвам като дневен крем. А и аз не се възползвам от факта, че се води 5 в 1 и си пляскам отдолу есенции, ампули, шийт маски (вечер) - не мога да се спра, а реално след тонера спокойно може да се ползва само този гел (е, да не забравяме ув защитата за през деня).
Ама тия Хада Лабо... никакво естетическо чувство нямат, много им грозновати опаковките... Joy

Айде и нещо корейско - от няколко седмици второто ми измивно е Back to Iceland cleansing foam на Thank you farmer.
Скрит текст:
Като цяло ми харесва, приятно ми е да го ползвам и ми допада лекия му аромат, но няма да го купя пак. Ако дори малко влезе в очите, пари зверски, а при отмиване кожата скърца (!). Представят го като нежен, щадящ и неотмиващ полезните мазнотийки, но факта си е факт - скърцам! И трети минус - отмива се малко по- трудно отколкото ми е приятно. Може и аз да съм се разглезила напоследък, но така го чувствам.

Брей това Джолсе мирно не седи Laughing
Пак ме подмамиха да си развържа кесията, а уж тренирам въздържание, че става страшно вече...
Скрит текст:
Sweat

# 397
  • Sofia
Ебаси!

Само така мога да коментирам домашния ти магазин.😁

Аз имам 5 неща на кръст, но бавно и славно ще напредвам.

# 398
А аз си мислех, че прекалявам с козметиката....така ме релаксира, че ще съм ти благодарна завинаги.
Между другото моите ги държа на два рафта в малък хладилник, който се чудех дали да не отнеса на село, но в крайна сметка напълних с корейска козметика, не ги държа в шкаф лятото, че ме е страх да не се ра-звалят.

# 399
  • Sofia
Мен само ме мотивира да пазарувам и пазарувам.😄
Аз моите засега ги държа в хладилника, други в банята.
От време на време ми излизат някакви мини хладилничета по инстаграм, ама не знам кой знае каква работа ще вършат. Сигурно побират 10-15 неща и дотам.

# 400
а уж тренирам въздържание, че става страшно вече...
Скрит текст:
Dizzy FaceDizzy FaceDizzy Face
Ох, олекна ми Grinning Моето въздържание е по-въздържано от твоето Grinning

# 401
  • в голямото село
Blixa, май точно на Hada labo беше тоника. Мерси.

# 402
  • Germany
Хора, бях една седмица в България. Е няма такава жега! Браво, че успявате въобще да слагате нещо по лицата си. Имах чуството, че постоянно ми е лепкаво. Може и да съм отвикнала, не знам Wink Тонерите и при мен свършват най-бързо. Сега ще поогледам нещо новичко да си поръчам.

# 403
Да споделя, че открих олиото за сваляне на грим skin-watchers вече и в Jolse на прилична цена. Има и други намалени продукти на марката. Все още ми е фаворит и грабнах тубичка.
http://jolse.com/category/skin-watchers/128/

# 404
Реших публично да се изложа, та барем се спра вече. Ама отвсякъде ме атакуват - ей го и мега дийл-а идва...

Чудех се и аз къде е най-удачно да се съхраняват, но в крайна сметка до хладилника стигна само витамин Ц-то. Това на снимката е гардероб в коридор - няма резки смени на температурите и гърба му е полувъншна стена (към прохладна етажна площадка). Повече ме притесняват нещата които в момента ползвам и са в банята - там градусите играят нагоре-надолу. Гледах един ютубър, разправяше как не си държи нещата в банята, ами всеки ден си носи по два пъти каквото му трябва в кошничка Joy Не е за мен тая хамалогия.

sunattraction, то така се започва - първо скромничко и докато се усетиш крастата няма начесване 😁

Общи условия

Активация на акаунт