Азиатска козметика и грим 10

• 43 875
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
Нанасям всичко с ръце.

# 436
Намерих подобни тампомни в корейсия магазин на ул. Пиротска в София.Супер икономични се оказаха. Тънки са и с тях доизразходвам някои шиит маски.
Ползвах ги за тоника Some By Me, защото все с такива го рекламираха в ютуб.

Но и аз се старая с ръце да нанасям всичко Simple Smile

# 437
Намерих подобни тампомни в корейсия магазин на ул. Пиротска в София.Супер икономични се оказаха. Тънки са и с тях доизразходвам някои шиит маски.
Ползвах ги за тоника Some By Me, защото все с такива го рекламираха в ютуб.

Но и аз се старая с ръце да нанасям всичко Simple Smile

А спомняш ли си на коя марка? София ми е далече..

# 438
  • Prismatica Aerie
Ползвате ли тампони за тонерите?
Ако някой е ползвал от техните тънки, може ли линк към конкретни?
Тези са ми любими. Имам и тези, но не ми харесват, някак хлъзгави и сякаш от изкуствена материя. Нямат свършване.
И тези съм имала, чудесни са.
Но най-често и аз действам с голи ръце Simple Smile

# 439
По-воднистите и тези, които не харесвам нанасям с тампони, останалите с ръце. Не ми допадат най-тънките тампони, ползвам корейски и японски от по-дебеличките. Сега точно с тънки се мъча https://www.stylekorean.com/shop/pyunkang-yul-1-3-cotton-pad-160 … rayon/1505204405/
Тези също са тънки, не помня откъде ги взех, вероятно ибей:
Скрит текст:

Забравих тези на Nakeup face, взех ги от по-предния МД на Джолсе, нямам актуален линк:

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 25 юни 2019, 22:44 от blixa

# 440
Разкошни сте, избрах си! Hug И аз нанасям с ръце, но понякога ми се иска тампонче. Деляла съм обикновени мои на две, пак става, ама искам тънки. Не знам вие как сте, но всяка сутрин и вечер ходя многократно да си мия ръцете в банята. Най вече заради слънцезащитата. Внушила съм си, че ще ми щипе ужасно ако попадне на лицето ми тази за тяло примерно. И понеже си мажа първо тялото, задължително трябва да си измия ръцете преди другата, от която пък понякога пак ми е дискомфортно на ръцете и ги мия пак. Joy Сигурно звуча нелепо, но наистина го правя и дори често между другите стъпки пак ги мия.

# 441
Съвсем нормално ми се струва цялото това миене, и аз не оставам по-назад Wink
Тази вечер си спретнах особено дълга рутина с 40 минутна вулканична маска + 20 мин. шийт маска, междувременно правих други неща и при всяко влизане в банята си миех ръцете. Отделно пък всеки път щом си пипна телефона тичам да се мия преди да си докосна лицето.

Ама много хубави тия шийт маски на Jayjun еййй. Бях си взела преди време единични бройки да опипам почвата и вече няколко вечери ги пробвам да видя коя най- много ще ми хареса. Обаче ударих на камък - всичките са разкош! А тези с по 2-3 стъпки са идеални за път, да не мъкне човек половината си баня със себе си.

# 442
  • София
Blixa, страшна си подстрекателка, ей Joy

# 443
От този мега дийл само серума на Насифик взех, друго не ми трябва. Но пък аз купувам и много западна козметика, така че си признавам, че не съм 100 процентов ползвател на азиатска козметика.
Да вметна само, че току-що се върнах от второ освобождаване от митница, този път само държавна такса от 1.50 лв и нищо друго - митничарят бил добър и ДДС било малко. Нищо, че и предният път бяха смешни пари.
Ако някой може да ми обясни логиката на българската митница, ще съм му благодарна...

# 444
  • София
корейсия магазин на ул. Пиротска в София

Би ли споделила кой е този магазин? Flowers Hibiscus

# 445
Blixa, би ли споделила от кои маски на JayJun си доволна Grinning

Много съм горда от стоицизма си...На този Мегадийл взех само почистващия балм на Aromatica и то, защото след хвалбите на Мария , си ми беше планиран за купуване  и ми свършва олиото на Skin Watchers. И вчера, и днес на два пъти за малко да поръчам от есенциите на Blithe, но отидох да си преброя запасите от разни есенс-тоници (7 на брой и то все хубави) и се отказах. Трябва да има някакъв здрав разум от време на време, че и при мен положението е един шкаф и половин хладилник с козметика....Joy

# 446
Любопитна съм и аз къде е този магазин на Пиротска.
Днес стоически даже и не отворих да погледна какво са рестокнали джолсето.

# 447
  • Sofia
Аз не видях нищо интересно в рестока..

# 448
Нито днес, нито вчера. Толкова го чаках този мега дийл и накрая нищо..

# 449
  • София
Аз днес от ресток-а взех BADSKIN Hyaluronic Deep Pore Cleansing Oil 144ml. Имам нужда от олиа така или иначе. Нищо друго не ме привлече достатъчно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт