Азиатска козметика и грим 10

• 43 874
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
Само аз ли съм една луда, дето не може да трупа козметика? Ще ми се изсмеете, ама като видя повече от един неотворен продукт от даден вид (с изключение на грим и парфюми) и получавам някакво такова особено безпокойство. Чета за седемте есенции на Виола - еми аз направо ще полудея на нейно място, не мога така и това е...

# 451
Като  истински телец обичам да имам. Обаче мисълта, че има много отворени неща на които ще им изтече срока ме подлудява. И с тази мантра се въздържах на повторното зареждане. А вчера изтървах началото...

# 452
И мен ме притесняват само отворените неща и изтичащи срокове. По този случай всичко е надлежно описано със срокове и стикери кога е отворено- само така си контролирам ОСД-то Stuck Out Tongue Winking EyeJoy
Самбо, мразя да пазарувам като ми затрябва нещо, защото тогава си принуден да купуваш на високи цени, а така си имам желани продукти и всичко взимам на намаления. Като се има предвид, че повечето продукти са със срок на годност 2021-2022г. всичко ще си го използвам по ред.

# 453
  • Sofia
Аз също трупам от страх да не остана без нещо, особено ако трябва да чакам да пристигне отнякъде си. Запасняк съм си, от майка ми идва. Grin

Момичета, от доста време насам по Инстаграм и Фейсбук ми излиза една реклама на ей това -
Скрит текст:
Някой да го е чувал, пробвал, яко хвалби има, все едно в това 50 мл. шишенце е затворен духа от Аладин и само изпълнява желания за по-хубава кожа. Признавам, че аз обмислям да го поръчам в един момент.....Пишеше, че са корейци...

Последна редакция: ср, 26 юни 2019, 15:48 от sunattraction

# 454
Корейци са, хубав е съставът, ама не вярвам на тези снимки за шест дни. И цената не ми харесва.

# 455
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Като ви чета, стигам до извода, че аз съм най-зле - обичам да трупам /телец съм и съм на мнение, че е по-добре да остане, отколкото да не стигне  Blush/, но пък в същото време изпитвам някаква непреодолима потребност да пробвам и неотворените неща. Притеснявам се да не би нещо по-добро от ползваното в момента да стои и да си чака реда и все бързам да измажа наличните наченати, че да мина по-бързо към следващите продукти. Laughing  Луда работа.  Crazy

# 456
И аз съм същата - обичам да трупам, но и все да пробвам нещо ново, че току виж кожата ми точно от това има нужда в момента... Слаба ми е волята, при което винаги се озовавам с куп отворени продукти, а после мажа и по тялото, подарявам..
Но то докато не пристигне конкретна поръчка, (а те си се бавят!) нямам реална представа какво съм си купила и продължавам ли да поръчвам, продължавам...

И като говорим за презапасяване - следните са чисто нови и няма да ги използвам изобщо, така че ако някой има интерес да пише.

Скрит текст:
Benton Fermentation Essence, срок: 08/2020
Benton Snail Bee Ultimate Serum, срок: 09/2020
Elrastory Healing Serum, срок: 01/01/2021
CosRX Rice mask, срок: 01/2021
Etude House Soon Jung Relief Toner, срок: 09/2021

Последна редакция: ср, 26 юни 2019, 22:09 от Tanya M

# 457
Момичета, от доста време насам по Инстаграм и Фейсбук ми излиза една реклама на ей това -
Скрит текст:
Някой да го е чувал, пробвал, яко хвалби има, все едно в това 50 мл. шишенце е затворен духа от Аладин и само изпълнява желания за по-хубава кожа. Признавам, че аз обмислям да го поръчам в един момент.....Пишеше, че са корейци...
Хубав състав, но цената е доста неприятна, а и на първо място са ферменти, което го прави претенциозен продукт. Не видях нищо чак толкова извънземно като активи, каето да доведе до магични резултати- същото нещо спокойно може да си постигне с комбинация от 2-3 отделни серума с обща цена по-ниска от тази на продукта.

Да похваля бъбъл маската на Mamonde - Petal Purifying Bubble Mask.
Не мога да кажа, че е чак хидратираща, както я позиционира производителят, но определено не е изсушаваща и е подходяща за суха и фина кожа. Доста силен винтидж розов аромат, лесно се нанася и е икономична. Почиства добре, но е подходяща по-скоро в съчетание с редовна хим.ексолиация.

Друг супер продукт, който ползвам в момента- пептидната ампула на Ample:N.
https://www.yesstyle.com/en/ample-n-peptide-shot-ampoule-100ml-1 … ml/pid.1070140178
Влиза в графа "must have". Видим лифтинг ефект, озарява, подходяща са всеки тип кожа. Има алкохол в  състава, но въобще не се усеща. Прекрасно се съчетава с ампулата с керамиди на същата марка.
Скрит текст:

# 458

Скрит текст:
корейсия магазин на ул. Пиротска в София

Би ли споделила кой е този магазин? Flowers Hibiscus
Подозирам, че за китайския става дума Innocent

Blixa, би ли споделила от кои маски на JayJun си доволна Grinning
Понеже 1 снимка е по- силна от 1000 думи, ето две Wink
Скрит текст:

- real water brightening black mask
- anti-dust therapy mask
- същата, но само шийт маска без 2те допълнителни стъпки
- purple fragrance mask
- anti-dust whitening mask
- intensive shining mask
- collagen skin fit mask
- rose blossom mask
- gold snow black mask (малко е по-особена, шийта имитира златно фолио от външната страна, разделена е на 2 части, приляга чудесно)
Скрит текст:

Всичките прилепват добре към кожата, обилно напоени с есенция и хидратират дълбоко. Нямах никакви неприятни реакции към тях. Предполагам, че една суха кожа би ги усвоила по-бързо, на моята й трябват няколко минути.
Засега спирам да ги тествам, че има други по-спешни за изразходване, но ако някой го интересуват отзиви за някоя от тези, да каже и ще я опитам:
Скрит текст:

Карате ме да се съмнявам дали и аз не съм телец Joy Спокойна съм, само когато съм се презапасила. Ех, ама тия срокове на годност, са ни голям препъни камък.
Да вземем да си организираме по една среща в някоя точка ма БГ,на всеки 3 месеца, за обмен на "нежелана" козметика. Така за един уикенд, хем да излезем от родните места, хем да се видим със съмишленици. Ох, размечтах се как дружно се пляскаме, капем и мазотим, обменяйки опит и азиатски съкровища Tada Wine Glass

# 459
  • Sofia
Виола, съгласна съм, мен цената също ме спира, затова съм в процес на обмисляне само.
Пустата му реклама не знам защо само ми излиза... навсякъде, където вляза и това се появява, преследва ме като долен stalker, няма отърване, затова и мозъкът ми почна да пее “купи, купи, ще изпуснеш...”😄
Аз също се бях зачудила как с 3 познати съставки стават тези магични резултати и взех да си мисля, че като стане готова течността и правят някакво “фокус, мокус”, затова изглежда толкова сполучливо.😃
Както и да е, ведно с вашите мнения (благодарности големи!) и моят, по някой път, здрав разум, е по-вероятно да се размина с покупката и да си се обзаведа с 1-2 такива серума, с които ще постигна пак резултати.

Blixa, споко, не само телците го имат това изкривяване, аз съм овен и също го притежавам. (Но пък съм на границата точно...🤔)

# 460
Аз съм загледала това:https://www.instagram.com/p/BzJ1Eukliny/?igshid=vfb4fkn2z413 
Какво мислите?

# 461
iUnik Black Snail Restore Serum e по-добър избор- активните съставки са на първи позиции

# 462

Blixa, споко, не само телците го имат това изкривяване, аз съм овен и също го притежавам. (Но пък съм на границата точно...🤔)
Хахаха! Тъкмо да ми олекне и прочетох, че си на границата - не се брои! Казвам го от позицията на друго такова гранично хибридно - между рак и лъв съм, усещат се някои лъвски черти върху рачешката ми черупка...

blackpearls, и аз го заглеждам, като прочетох "snail" и "cica" и аха да му скоча, ама няма де. Ако го срещна на разпродажба, сигурно ще се предам, но ще има да си почакам. Сигурно е много хубаво, но тези вдлъбнати белези чак пък да ги заглади - дълбоко се съмнявам. Някой си е играл с фотошопа, но малко си е оставил ръцете. Виж бакенбардите й на втората снимка как са блърнати...

# 463
хелоу лейдис Simple Smile
продължавам да ви чета с огромен интерес и да пазарувам(засега доста скромно) и ползвам с удоволствие Simple Smile
Горе долу я докарах до към 7-8 стъпки . Кожата ми се чувства изключително добре Simple Smile Основно в момента боря петна след бременност....знам че лятото не е най доброто време за това но...
Търся си нещо с киселини или някакъв вид ексфолиант който да ползвам 2-3 пъти седмично .До сега съм ползвала гликоловата на  ordinary. Да ми препоръчате нещо което да ви е грабнало вниманието? В краен случай мисля да взема COSRX AHA/BHA CLARIFYING TREATMENT TONER.

# 464
Ползвала съм няколко продукта на тази фирма и не съм впечатлена.
Мисля като Виола за iUnik Black Snail Restore Serum.

Общи условия

Активация на акаунт