Азиатска козметика и грим 10

• 43 870
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
7-8 стъпки не са задължителна мантра, чети си указанията към продуктите, някои не търпят толкова много стъпки, особено тези, които се продават и на европейския пазар са правени с оглед на нашите навици за грижа.
От 2-3 седмица сутришната ми грижа е точно 3 стъпки - first activating EX sulwhasoo, melano CC и отгоре слънцезащита, вечер малко повечко.

За трупкането на продукти, имам и не добри попадения, не ги задържам и не всичко доизмазвам на ръце гледам да се отървавам бързо от такива неща.

# 466
  • Germany
Моята любов към минимализма не търпи много шишенца. С Корейската грижа няма как да нямаш повечко неща, но в сравнение с вас съм на минимума Wink
Дами, някой ползва ли Миша тайм революшън? Класическата есенция и ампула? (защото гледам че има и нови разновидности). Все ме човърка нещо, че не съм ги пробвала.

# 467
Моята любов към минимализма не търпи много шишенца. С Корейската грижа няма как да нямаш повечко неща, но в сравнение с вас съм на минимума Wink
Дами, някой ползва ли Миша тайм революшън? Класическата есенция и ампула? (защото гледам че има и нови разновидности). Все ме човърка нещо, че не съм ги пробвала.
Аз съм ползвала класическата есенция - доволна съм, въпреки, че нищо не изпъкна като ефект на фона на останалите продукти от рутината. Спор, че хидратира ударно обаче няма. Колкото и да е хвалена и прехвалена Мишата, охлювената есенция на Бентън си ми остава фаворит.

# 468
Не съм точно по трупането аз, някак си ми се струва като разхищение и се чувствам виновна. По-скоро съм на принципа стигна ли до 2/3 от бутилчето да се оглеждам за наследник. Но сега дори съм решила малко да минимизирам. Например, след като ми свърши есенцията на Бентън имах намерение да взема подобен гелообразен продукт, който да хидратира и да има пептиди, например Пурито. После си казах, че първо ще пробвам не мога ли да си карам със ХК на Хада Лабо в тази стъпка, който уж съм прибрала за студеното време. Фитониацина ми е на половина вече и имах намерение да си взема Glass Skin серума на Peach and Lily обаче сега се чудя дали нямам с какво друго от съществуващите ми продукти да го заменя, най-малкото 9-те семена на Blithe има ниацинамид на богато и с две-три кожи би могъл да е успешен заместител. Такива работи при мен.

# 469
Момичета, имате ли впечатления от iUNIK Vitamin Hyaluronic Acid Vitalizing Toner?
http://www.unique4u.net/store/p1915/%5BiUNIK%5D_Vitamin_Hyaluron … _Toner_200ml.html

Пристигнаха ми
Purito Snail all in one BB Cleanser - не е като типичното измивно олио, но добре почиства, не оставя кожата суха и ухае приятно.
Purito Centella Green Level Buffet Serum - все още не мога да дам оценка, но за второ намазване се държи добре върху чувствителната ми кожа.
Сутринта след измиване сложиш от него, после хиалурона на Хада и отгоре BB на Missha M Perfect.

Чакам да пристигне Rovectin Skin Essential Activating Treatment Lotion.

С неприятна изненада установих, че нямам никакъв тонер за след измиване, всичко съм изразходила и сега в чуденка какво да поръчам. Този на iunik по-горе дали е подходящ?

# 470
Witchcraft , аз използвам iUNIK Vitamin Hyaluronic Acid Vitalizing Toner и съм влюбена в него. Grinning

# 471
Здравейте момичета, и аз се включвам в темата с въпрос за препоръка за крем който е подходящ за летните месеци. Нещо леко и подходящо за чувствителна кожа?

Witchcraft макар и не на iUNIK, тонер от който имам страхотни впечатления е на Olivarrier - Dual Moist Toning Lotion https://undonestore.com/store/olivarrier-dual-moist-toning-lotion-200ml

# 472
Например, след като ми свърши есенцията на Бентън имах намерение да взема подобен гелообразен продукт, който да хидратира и да има пептиди, например Пурито.
Кой е продуктът на Пурито? Искам нещо с пептиди в рутината, ама не крем. Нещо течно, водно..

# 473
Например, след като ми свърши есенцията на Бентън имах намерение да взема подобен гелообразен продукт, който да хидратира и да има пептиди, например Пурито.
Кой е продуктът на Пурито? Искам нещо с пептиди в рутината, ама не крем. Нещо течно, водно..

Точно този, който цитира Witchcraft малко по-нагоре - Purito Centella Green Level Buffet Serum. Има гелова консистенция, но ако искаш конкретно пептиди, по-добре тази на AmpleN, която Viola спомена или Пептидин на Dr Jart, доста по-концентрирани са.

# 474
Да, от тях ще е вероятно, защото този на Пурито го имам. Помислих, че съм изпуснала нещо. 😁

# 475
  • Prismatica Aerie
Искам нещо с пептиди в рутината, ама не крем. Нещо течно, водно..
Тонер с 6 вида пептиди - BONAJOUR  Green Tea Water Bomb Toner.

# 476
  • София
В Purito има пептиди, но са назад в състава. Потвърждавам, че ако искате нещо по-активно, друг да е изборът ви Simple Smile

Аз да драсна за минералната слънцезащита на COSRX

Минерална е и се държи като такава Simple Smile. Плътна, бяла, трябва да се разнася доста и кожата отдолу да е добре хидратирана, защото леко пресушава. При нанасянето се шокирах, защото реших, че няма да има сливане с кожата и ще се вижда много. Но не е така. След няколко минути попива, слива се и става доста добра база за грим. Само трябва да се внимава около веждите и линията на косата - и там да се разнесе добре. На снимки леко светва кожата от нея, така че е и много фотогенична Wink
Не е ароматизирана, не е силиконова. Идеална ми е за тичане между другото - задържа се дълго върху лицето, не дразни очите.
Не е идеалната градска слънцезащита, но за спорт е супер (което пък ми е важно). ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се чисти с маслено измиване, дори след тичане/ обилно потене. 

# 477
Здравейте момичета, и аз се включвам в темата с въпрос за препоръка за крем който е подходящ за летните месеци. Нещо леко и подходящо за чувствителна кожа?
Nacific Real Floral Air Cream Rose - може би най-лекият крем, който изобщо съм ползвала. Чисто хидратиращ ефект, няма анти ейдж. Съдържа обаче розова вода, която може да е дразнител за чувствителна кожа.

# 478
Зари, магазинът на Пиротска не е с козметика. Има кърпи за тяло, чехли, огледала, четки за коса и грим, мини комплектчета, тефтерчета и чанти... По-ското смесен магазин. Намира се срещу Била, до аутлета на Теранова.

# 479
  • Бургас
В търсене на подходящ серум съм с анти-ейдж ефект.
До скоро ползвах  Buffet  на The Ordinary  и сега обмислям смяната му .
Моля за предложения.

Общи условия

Активация на акаунт