Азиатска козметика и грим 10

• 43 854
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
Избиха ми ситни пъпчици с бял връх от бъфета на Пурито. Странно, защото като го тествах ми се отрази добре.

# 481
  • Русе
Белл,аз съм много доволна от Dear,Klairs midnight blue youth activating drop - с пептиди,лек,кадифен финиш,уплътнява и успокоява кожата.Използвам го заедно с крема от серията и съм повече от доволна!

Друго ,което харесвам с изразен anti age ефект е The Plant Base Time stop collagen ampoule - тук стягането и подхранването са по-изразени.Първоначално лепне,но след нанасяне на крем всичко е точно.Препоръчвам за вечерна рутина.

# 482
Може ли код за yesstyle? Там как е доставката, какво пишат? Този прословут тонер с шест вида пептиди само там го намерих. Не че съм търсила особено усилено де. Joy Та пълних количката и се чудя как да ги взема, наведнъж или на два, три пъти..

# 483
Може ли код за yesstyle? Там как е доставката, какво пишат? Този прословут тонер с шест вида пептиди само там го намерих. Не че съм търсила особено усилено де. Joy Та пълних количката и се чудя как да ги взема, наведнъж или на два, три пъти..

Ето моят код.
Скрит текст:
Аз съм правила 3 поръчки и пишат "подарък" или някаква адски ниска стойност, но и доставките идват от склад в Холандия, така че няма проблем с митниците (поне моя опит до момента) Simple Smile поръчвала съм по 8-9 неща и кутиите не са били мънички, но е нямало нищо притеснително с получаването.

# 484
  • Prismatica Aerie
В момента има 12% off за поръчки над $49.
Въпросният тонер ще тръгне след 21 дни.

# 485
Моя код
Скрит текст:
FLZYVU

Значи след месец и половина ще е тук тонера, вчера и аз го търсих, няма го на много места.

# 486
Видях, че ще се забави, ама ще чакам. Много го искам този тонер! Къде се вижда това за намаление 12%? Нещо трудно се ориентирам в сайта между другото..
Редактирам се: Видях как става намалението и къде го пише. Благодаря!

Последна редакция: пт, 28 юни 2019, 15:39 от 🌻Ice🌻

# 487
Една слънцезащита чаках така, но си я харесвам много, заслужаваше си.

# 488
А моя бб крем на Миша - MISSHA Signature Wrinkle Fill-Up BB Cream от последната поръчка след 21 дни чакане ми казаха, че го нямат въобще и го отказах.

Във връзка с това поръчах MIZON Snail Repair Intensive BB Cream - не ми харесва, нито е покривен, нито попива. На него пък SPF пудрата на прах седи като намокрена пудра захар на сладкиш ... Scream

Поръчах също MISSHA - Magic Cushion Cover Lasting. Не знам при другите, но за мен единственото хубаво му е, че много малко количество е нужно за да покрие цялото лице. Стои ми много зле, а уж нямам кой знае какво да прикривам.
Продължавам да търся декоративна корейска козметика с естествен и матов завършек.

Последна редакция: пт, 28 юни 2019, 16:15 от Пит

# 489
Като стана въпрос за слънцезащита, на мен много, много ми хареса MISSHA All-around Safe Block Aqua Sun Gel SPF50+ PA++++ 50ml. Усещам, че е на финала и си поръчах друга опаковка. Знам, че не е с чудесен състав, но в големите жеги е незаменима за мен. Попива веднага , не лепне, все едно нямам нищо на лицето. Между другото вчера ми пристигна SOME BY MI True Cica Mineral 100 Calming Sun Cream SPF50+ PA++++ 50ml, нали исках нещо с физични филтри. Реално не съм я ползвала, но мацнах малко на ръката днес и ми е лека като Мишата, май ще се разберем с тази много добре. Единственото, което ми направи впечатление (не лошо за мен, но за други може би) е силната миризма. Вероятно ще поизчакам преди да я започна, че имам поне пет започнати в различна фаза на приключване, но ако някой се интересува ще я пробвам тези дни. Не е запечатана така или иначе.
Иначе поръчах прословутият тонер с пептиди, залагам много на него.
Падовете на Pyunkang yul, които препоръчайте реших да пробвам.
И понеже освен на Benton fermentation essence съм нямала друга фърст реших да пробвам MIZON - Skin Power Original First Essence. Какво ще кажете за нея? Коментирана ли е вече?

# 490
Закъсах за къшани въобще не се усетих кога свършиха.
Поръчах този дано ми хареса.

# 491
А моя бб крем на Миша - MISSHA Signature Wrinkle Fill-Up BB Cream от последната поръчка след 21 дни чакане ми казаха, че го нямат въобще и го отказах.

Във връзка с това поръчах MIZON Snail Repair Intensive BB Cream - не ми харесва, нито е покривен, нито попива. На него пък SPF пудрата на прах седи като намокрена пудра захар на сладкиш ... Scream

Поръчах също MISSHA - Magic Cushion Cover Lasting. Не знам при другите, но за мен единственото хубаво му е, че много малко количество е нужно за да покрие цялото лице. Стои ми много зле, а уж нямам кой знае какво да прикривам.
Продължавам да търся декоративна корейска козметика с естествен и матов завършек.
[/quote /]
Etude house -precious mineral bb cream е такъв

# 492
  • Русе
Друг любимец от последните седмици ми е Hyggee all-in-one essence.Консистенцията е между гел и лосион,попива бързо,овлажнява и придава плътност.Наистина може да замени 2-3 стъпки особено през лятото.Като бонус има и моментален разкрасяващ ефект!
Чакам си и кремчето от марката.

Преоткрих охлювената серия на Benton като вечерна рутина.Отразява ми се много добре!

Код за YesStyle - NDBL3S

Последните ми две пратки от там са на митница...Нещата идват от Hong Kong,доколкото разбрах,не от Холандия.

# 493
Момичета, в Джолсе кредитът, който се трупа лимитиран ли е? Защото като го видя имам три опции. Used за вече ползван, available за този, който имам наличен за ползване и total credit 12.00$. Това е общият, който мога да ползвам ли?

# 494
Available е този, който може да ползваш, на чека веднага ще видиш какво ти дава да ползваш.

Общи условия

Активация на акаунт