Азиатска козметика и грим 10

• 43 841
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
Сиси, и кремът на Hyggee е много добър ( аз съм си го оставила за зимата), шийт-маските също. Мисля че само с тоник-мист не се разбрах от цялата серия, но аз като цяло не харесвам този тип продукти ако не са FTE.

YESSTYLE e китайски онлайн  магазин, предлагащ азиатски и американски стоки . Той е официален представител за голяма част от козметичните брандове, които продава (споменавам го специално заради комбинацията "Китай и козметика"). Всичко идва от складове в Хонг Конг и подлежи на митническо облагане като всички останали стоки от трети страни. Имат разпределителен хъб в Холандия и за част от транспортирането се използват холандските пощи ( което в случая е в наша полза). Мисля че при избор на по-скъпата доставка винаги отива на митница. Сайтът има политика за възстановяване на платени такси под формата на store кредит.
Във връзка с Yesstyle - мисля че всички са видяли че в момента има код LOVESUMMER за 12% отстъпка при покупка над $49. Може да се комбинира с отстъпка от персонален код ( така стават 14%). Също ако на някой му потрябва -имам над 10 различни инфлуенсър кодове за 10% отстъпка над $49.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 29 юни 2019, 12:54 от Viola Tarakanova

# 496
Виола, а знаеш ли може ли да се комбинира код на голден мембър с друг такъв за намаление?
Аз веднъж опитах, но не се получи.

# 497
Имам една поръчка от 21.06., която още не е пусната от Джолсе. Писах им, но не са отговорили. На някой случвало ли се е?
Има намаление на шийт маските на JM solution, знам че имат фенове тук.

# 498
Виола, а знаеш ли може ли да се комбинира код на голден мембър с друг такъв за намаление?

Би трябвало да може, аз вече имам златно членство и уикенда пуснах поръчка + код за още 5 долара намаление.
Голямата ми мъка е, че с това членство сега дойдоха и купони за намаление от 10 долара...при поръчка над 80. Не знам дали някога през живота си ще натрупам продукти за 80 долара в една поръчка, а и още имам страх от митниците, въпреки че YesStyle пишат винаги ниски суми.

# 499

Голдън мембър дискаунта от 10% се отчита автоматично в цената на продукта. Ако става въпрос за ваучерите 5/10 долара те могат да се комбинират само с персонален код.

Ice, ако е съвпаднало с мегадийл и е без проследяване може да има забавяне с шипването. Когато е с тракинг са супер експедитивни, но иначе не си дават много зор.

Valandin, и аз в началото мислех, че няма да използвам ваучерите, но толкова бълзо им намерих приложение в последствие Wink Като пуснат някоя хубава промоция и с всички допълнителни отстъпки крайната цена става доста привлекателна плюс ако отиде на митница от сайта ще възстановят разходите.

# 500
Момичета, имате ли мнение за шийт маските на innisfree? Пуснали са trial kit в jolse и се чудя дали си заслужава.

# 501
Чета темата и се включвам се с ревюта на деветте корейски продукта, които имам. Кожата ми е нормална през зимата и комбинирана/мазна през лятото. С разширени пори, отвреме-навреме акне, пигментни петна.

Isntree Hyaluronic Acid Toner 200ml Не мога да кажа, че тонерът има уау-ефект. Тъй като PH-то му е ниско, го използвам преди нансянето на киселини. Икономичен е.

Isntree Clear Skin 8% AHA Essence 100ml Бях използвала AHA киселини на западна марка. Още след първата вечер на сутринта кожата ми излеждаше с по-затворени пори и гладка кожа. Така се ентусиазирах, че ползвах десетина вечери. Резултатът беше супер изсушена и някак набръчкана кожа. След няколко дни на интензивна хидратация се възстанови.

BLITHE VItal Treatment 9 Essential Seeds 150ml Любимия ми продукт, мирише на лимон, освежава, хидратира. Кожата е спокойна и доволна.

PURITO Galacto Niacin 97 Power Essence 60ml Прави ми кир ефект, в началото сякаш изсушава. Не съм впечатлена и не бих повторила.

PURITO Centella Green Level Safe Sun SPF50+ PA++++ 60ml Първият ми незападен слънцезащитен продукт. Доволна съм, не оставя бели следи, свеж мирис, ненатрапчив е, подновявам след два часа, когато кожата вече е леко мазна, но това стана главно за десетте дни море, през които бях предимно на открито.

TIAM Vita B3 Source 40ml Лепне, хидратира, петната са по-бледи и по-малки, надявам се след по-дълга употреба да има по-добър ефект.

COSRX BHA BLACKHEAD POWER LIQUID 100 ML Като с всяка киселина вече внимавам. Свива порите, вдига контура и стяга.

PURITO Snail Repair Advanced Serum 60ml Не хидратира, както е описано, не бих повторила. Не знам другите продукти с охлювен муцин дали са по-добри.

TIAM Vitamin Blending Powder 10g Първия ми опит с витамин Ц. Страхотен резултат, смесвам пудрата с деветте есенции. Кожата е доста по-плътна, сияйна, светла, с изравнен тон. Ще ползвам с удоволствие и за напред.

# 502
Маските на Innisfree за мен са абсолютно безсмислени. Един хубав тоник върши по-добра работа.

# 503
  • Русе
За първи път изпробвах политиката на YesStyle за възстановяване на митнически такси под формата на стоков кредит.Одобриха ми дори таксата за представителство на бг пощи.
Много бързи и коректни!
Можете спокойно да се възползвате,дами!

# 504
Който иска да пробва къшъна на Iope за 9.99$(с изтичащ срок на 01.2020)в Ибей го има.Продавач Sweetcorea, имаше няколко бройки и никакви наддавания, аз го спечелих за 9.99$.

# 505
Който иска да пробва къшъна на Iope за 9.99$(с изтичащ срок на 01.2020)в Ибей го има.Продавач Sweetcorea, имаше няколко бройки и никакви наддавания, аз го спечелих за 9.99$.
Аз бих искала, че пък и имам нужда от нов къшън. Някой може ли да сравни цвета с този на Миша M Magic Cushion 23? Сайтът Findation не ги изкара съвместими, но пък на суочовете не виждам кой знае каква разлика.

# 506
Аз получих мейл от Джолсе, че са ми забавили поръчката, защото имали проблем с единият от продуктите. Какъв не обясниха. Изпратена е вече де, дишам спокойно. Grinning
Ползвам вече няколко дена SOME BY MI Galactomyces Pure Vitamin C Glow Serum и ми е доста добре като усещане. Почти като Меланото, но сякаш е една идея по-малко мазно и попива по-бързо. Директно го сложих в хладилника при пачовете ми за очи, че се притеснявам че е в стъклена бутилчица. Почти всеки ден вече получавам нови неща и доста ще си останат запечатани засега. Това, което ми стана доста интересно и го поръчах днес от StyleKorean e Stabilized Rice Bran Enzyme Powder Wash 70ml. Доста е намалено в момента.
https://www.stylekorean.com/shop/srb-stabilized-rice-bran-enzyme … -70ml/1504487340/
На Pyunkang Yul памучните падове за тонер, които две от вас ми бяха препоръчали са 1.90$ и въпреки, че ги поръчах вече от йесстайл, пак ги сложих в кошницата. Joy

# 507
  • Sofia
Имам тъп въпрос. При използване на тонер с АХА/БХА и подобни киселини, нужно ли е пак да се чака 15-30 минути между него и серума? Или може веднага след попиването му да се нанася следваща стъпка? Simple Smile

Ice, аз от мега дийла поръчах ей това - TOSOWOONG Enzyme Powder Wash. Много интересно, измивна пудра. Simple Smile)

# 508
Имам тъп въпрос. При използване на тонер с АХА/БХА и подобни киселини, нужно ли е пак да се чака 15-30 минути между него и серума? Или може веднага след попиването му да се нанася следваща стъпка? Simple Smile
Не е тъп въпроса. Чака се.

Ice, аз от мега дийла поръчах ей това - TOSOWOONG Enzyme Powder Wash. Много интересно, измивна пудра. Simple Smile)
Това го слагах и махах от кошницата няколко пъти във времето, така и не го поръчах. Ще ми е интересно да кажеш как е като го пробваш.

# 509
Много благодаря!!!

Точно ей така съм си представяла мение в темата - кратко, точно, ясно и изключително полезно!

Чета темата и се включвам се с ревюта на деветте корейски продукта, които имам. Кожата ми е нормална през зимата и комбинирана/мазна през лятото. С разширени пори, отвреме-навреме акне, пигментни петна.

Isntree Hyaluronic Acid Toner 200ml Не мога да кажа, че тонерът има уау-ефект. Тъй като PH-то му е ниско, го използвам преди нансянето на киселини. Икономичен е.

Isntree Clear Skin 8% AHA Essence 100ml ....

Общи условия

Активация на акаунт