Азиатска козметика и грим 10

• 44 005
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
И аз съм много доволна от този продукт ,ако може линк  да споделите за 30бр тестери.
Аз поръчах 10бр за близо 8€ от тук

~Artemis~ и аз от същия продавач съм  ги купила тестерите,  два пъти по 30 бр.  последно на 16-ти април цената е била US $14.31, а сега 30 броя струват 19.90 долара. Аз съм изразходила само няколко пакетчета от първия лот, но поръчах и втори за всеки случай, и потоп да стане да съм запасена. В момента най-изгодно излизат лотове от 40 бр. и 50 бр. В момента няма много предлагане от други търговци и затова цената е завишена.

Lodsi Концентрата е ефективен и с траен резултат, не е само замаскиране или временен резултат.

Agent Provocateur благодаря ти за инфото, от утре и аз започвам да го нанасям под околоочния. По навик с опита ми от други подобни продукти нанасям след околоочния крем.

# 76
  • София
Много благодаря, момичета  bouquet
Аз поръчах от този продавач 30 броя https://www.ebay.com/itm/30pcs-x-WHOO-Intensive-Wrinkle-Concentr … 60353.m2749.l2649
От Хонг Конг е, но с висок рейтинг, изглежда ли ви читав?

# 77
  • Reasonford Manor
. и аз от същия продавач съм  ги купила тестерите,  два пъти по 30 бр.  последно на 16-ти април цената е била US $14.31, а сега 30 броя струват 19.90 долара. Аз съм изразходила само няколко пакетчета от първия лот, но поръчах и втори за всеки случай, и потоп да стане да съм запасена. В момента най-изгодно излизат лотове от 40 бр. и 50 бр. В момента няма много предлагане от други търговци и затова цената е завишена.
Фен съм на въпросния продавач, изпраща със стандартна доставка (с тракинг номер), всичко идва за 8-9 дни. Имам 11 поръчки от него.
Днес нанесох на цяло лице Trollface И искам да ви кажа, че е чудесна база ( под СС крем)

Само състав не намерих. Някой откривал ли е такъв?
Търсих, не намерих, и реших, че ми е все тая - щом ми действа добре. От няколко години все състави прочувам и все повече увисвам, така че......Sweat Smile

# 78
  • Sofia
И аз ще поръчам, яко ме зарибихте. Имам една малка отляво на устата, можеш да я объркаш с трапчинка, ама не е.Joy
Catalano, околочният го нанесе по цялото лице? Ехаа, откакто съм се регистрирала и все интересни неща научавам и откривам!:relaxed:

# 79
  • Reasonford Manor
Това не е категоризиран околоочен крем, а противобръчков концентрат, който може да се нанесе пожелателно навсякъде, където имаш нужда.
" Softly apply onto wrinkles around eyes, lips, forehead and smile lines." Е, аз просто не можах да се сдържа да не намажа носа и брадичката! Smile

# 80
Момичета, използвали това “чудо” от последните две страници😀 дали може да се използва и от 27-годишни ?Уж младея, но аз виждам линиите, там където се мръщя

# 81
Големи сте подстрекарелки, и аз поръчах, но 20 бр. Имам една бръчка на челото, точно над носа и отстрани на устата. Щото съм много сериозна и все се мръщя несъзнателно.Frowning1Kissing Smiling Eyes

# 82
  • Sofia
Това не е категоризиран околоочен крем, а противобръчков концентрат, който може да се нанесе пожелателно навсякъде, където имаш нужда.
" Softly apply onto wrinkles around eyes, lips, forehead and smile lines." Е, аз просто не можах да се сдържа да не намажа носа и брадичката! Smile

О, моя грешка, извинявам се. Като си наумя, че нещо е нещо и хич не чета.😄
Ще се купува задължително, нищо че и аз 30 нямам. Леките линии се виждат вече.😃

# 83
Когато стадният ни инстинкт се мултиплицира с форумния фактор става страшно Wink с най-мили чувства към любимите ми съфорумки  го казвам, да не вземе сега да се засегне някой Grinning

Според мен и моят изключително скромен опит с този продукт той е добър, но как би се отразил на друг аз не съм специалист и не се наемам да гадая, въпреки, че не мога да си представя суха, или дехидратирана кожа, която да не го хареса. На мазни или комбинирани ще е малко по-сложно и трябва да се внимава какво се наслагва отгоре му. Серумите за мен никога не са били "самостоятелни" продукти - т.е. тяхната цел не е да заменят крема, а да доставят концентрирано количество благодатни съставки, нужни за даден проблем.

Последна редакция: пн, 20 май 2019, 19:44 от Agent Provocateur

# 84
  • София
Ами не разбрах кой е продавача на когото нещата идват за 8-9 дни... на двата линка са различни...
За серума става въпрос....

# 85
  • Reasonford Manor
Скрит текст:
Когато стадният ни инстинкт се мултиплицира с форумният фактор става страшно Wink с най-мили чувства към любимите ми съфорумки  го казвам, да не вземе сега да се засегне някой Grinning

Според мен и моят изключително скромен опит с този продукт той е добър, но как би се отразил на друг аз не съм специалист и не се наемам да гадая, въпреки, че не мога да си представя суха, или дехидратирана кожа, която да не го хареса. На мазни или комбинирани ще е по-сложно. Серумите за mен никога не са били "самостоятелни" продукти - т.е. тяхната цел не е да заменят крема, а да доставят концентрирано количество благодатни съставки, нужни за даден проблем.
Абсолютно. Всичко е комплексна грижа, не можем да очакваме чудеса от единствен продукт.
Бръчките няма да изчезнат от никой серум, концентрат, крем, елексир или прах от еленови рога. Деликатната и не чак толкова заигравка с публиката, наречена маркетинг,  трябва да се поеме и смели отговорно от потребителя, за да няма разочаровани и недоволни.

За възрастта и козметиката....
Моето лично неангажиращо мнение е, че козметиката се използва според нуждите, не според годините.
Това, че на някакъв продукт пише анти ейдж, не го прави продукт само и единствено за попрезрели матрони.

Еми, https://www.ebay.com/usr/asiaholic

# 86
Няма да се цепя от групата и аз си взех токущо това чудо борещо бръчките на whoo

И да не е само шопинг малко отзиви
http://jolse.com/product/koelf-madecassoside-clarifying-body-spr … p;display_group=1
Взех го на дъщеря, прави това, което обещава. За около месец ползване, само той без нищо друго гърба и се поизчисти доста. Доста бях скептична, но останах приятно изненадана.

След разачарованието ми от ферментиралите гъби на Бентън бях решила да се откажа от тях. Тези отдавна ги заглеждах и ги взех.

https://beautytap.com/product/labiotte-truffle-revital-emulsion/
https://www.yesstyle.com/en/labiotte-truffle-revital-eye-cream-3 … ml/pid.1060915011

Очния крем е плътен, мазен, доста богат, в сравнение с този на Бентън,но попива бързо и на сутринта определено нямам сухота в околоочния контур, кожата е много мека. За бръчките какво да кажа, някакъв уау ефект няма - не са изчезнали, но определено ще е от кремчетата, които ще измажа.
Емулсията е по-лекичка, засега ми харесва, но още имам малко наблюдения върху нея.

Та между продуктите на двата бранда с гъби, определено Labiotte са по-добрия избор за мен, а и го няма онова леко силиконово усещане, което имах с крема на Бентън.

http://jolse.com/product/aromatica-rosemary-scalp-scaling-shampo … p;display_group=1
Още не е ползван, но аромата му е подобен на един шампоан на Давинес, който купувах преди време на фемилито и го харесваха, надявам се и този да одобрят.

Последна редакция: пн, 20 май 2019, 21:30 от zari65

# 87
Много благодаря, момичета  bouquet
Аз поръчах от този продавач 30 броя https://www.ebay.com/itm/30pcs-x-WHOO-Intensive-Wrinkle-Concentr … 60353.m2749.l2649
От Хонг Конг е, но с висок рейтинг, изглежда ли ви читав?

Корейски си е продавачът. Поръчвала съм от него, всичко си е както трябва Simple Smile

# 88
  • Boston, MA
а, и аз поръчах от чудото, има си хас Simple Smile

# 89
а, и аз поръчах от чудото, има си хас Simple Smile
да беше минала на гости, пък да отворим една бутилка просеко и да се омажем с тестерите до ушите, ама на, корейците са ти по-мили от моя милост! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт