Пациентки на АГ болница "Д-р Щерев" гр. София - Тема No 14

• 66 311
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Аз правих цветна снимка без упойка и не усетих почти нищо. Бяхме с Манчев като АГ и анестезиолог. Общо взето мисля че отне 15-20 мин. АГ се беше притеснил много и ме държа докато не ме поеме мъжа ми защото каза че много жени припадали, но аз си бях добре. Имах леко неразположение като при цикъл един два часа по-късно и това беше.

# 541
Също имам цветна снимка при Билчев, но след направена микробиология. Без упойка, дискомфорт като при цикъл. Всичко ми се обясняваше докато ми я правеха, после полежах 10 минутки и си тръгнах. Резултат - 2 запушени тръби.

# 542
  • София
Здравейте! Цс задължително ли трябва да се направи преди овулация? Или може и по-късно?

# 543
Мен ме посъветваха да е след цикъл и преди овулация, за да няма нищо в тръбите. Аз я правих на 3ти чист ден.

# 544
Момичета, някоя случайно да знае дали проф. Тимева е на работа в понеделник на 19.10 и ако да - преди или след обяд? Или ако я няма, по кое време на деня д-р Генкова ще я замества?
Звънях преди малко на регистратура, но дали защото е събота, или защото е обяд никой не вдигна. Трябва да започна стимулация за първо инвитро между първи и трети ден на цикъла, а той подрани и вместо в понеделник ми дойде днес. Т.е. в понеделник задължително трябва да отида.

# 545
Звънни в клиниката и попитай.

# 546
Звънях няколко пъти,но не вдигат.

# 547
Звънях няколко пъти,но не вдигат.
Хмм странно наистина. На мен в неделите не са ми вдигали, но събота съм се свързвала. Знаеш ли....аз утре ще ходя до клиниката. Мога да попитам Simple Smile . Ще ти пиша на лично. Ако не си разбрала.

# 548
Аз имах първи преглед при Тимева в началото на месеца и тя каза да си запазя час при нея след като направя цветна снимка. Въпросът ми е как да запазя час, онлайн няма никакви свободни часове при нея? Как процедирате вече след като сте минали първата консултация?

# 549
Аз имах първи преглед при Тимева в началото на месеца и тя каза да си запазя час при нея след като направя цветна снимка. Въпросът ми е как да запазя час, онлайн няма никакви свободни часове при нея? Как процедирате вече след като сте минали първата консултация?
Доколкото си спомням графикът на проф. Тимева излиза последния понеделник на месеца. Впрягаш поне две приятелки, на които си дала ЕГН да дебнат он лайн и да действат при възможност. Ти също. За предпочитане е приятелки, които са с бърз достъп до телефон, лаптоп и т.н. Въпрос не само на късмет, но и на малко организация.
Успех!

# 550
Zazameg, супер много ти благодаря!!! Flowers Hibiscus

# 551
Тимева няма да те върне, ако отидеш и без час. Просто ще почакаш малко. Взимала ме е и в 19.30ч.

# 552
Момичета, предварително много се извинявам за нахалството. Дали имате възможност да погледнете тази спермограмата с морфология по Крюгер? Наистина не знам какво да си мисля, часа ми е запазен чак за 2 ноември, тъй като преди това трябва да си пусна хормонални изследвания между 3-5 ден от МЦ, след което да отида за преглед между 15-18 ден. Резултатите със сигурност ще обсъдя с лекарката и не разчитам само на вашите отговори, но все пак бих искала да чуя и вашето мнение, на база опит. Писах и в “Мъжки фактор”, но към момента няма много активност там.

Отново се извинявам за нахалството и ако съм объркала мястото. Благодаря от сърце.

# 553
Здравейте мили дами имам питане към вас ! И аз ходя в "Щерев" при Доктор Савова
Правим опити за бебе , изписаха ми дуфастон да пия за 10 дни . Бях на лекар на 8 ми октомври и ми каза да го почна още на същия ден . На мен цикъла трябваше да ми дойде на 14  октомври , не ми дойде  от дуфастона ли е според вас ? Сега съм 8 ден от закъснение ..

# 554
Здравей, а тест направи ли?
От Дуфастона на мен първия месец ми закъсня 4 дни, втория месец - 11 дни, а третия  - 5 дни. При мен доста се отразява приема на Дуфастон.
Но направи и едно тестче 😇

Общи условия

Активация на акаунт