Пациентки на АГ болница "Д-р Щерев" гр. София - Тема No 14

• 66 182
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте момичета, в четвъртък доц. Юнакова ми прави пункция, трансфера ми е назначен за утре, обаче сега получих много силна болка ниско в корема. Имам приятелка, която прави ин витро , каза ми че е имало болка само в деня на пункцията. Мен си ме болеше 3 дни и тъкмо вчера ме отпусна и днес този спазъм.. при вас как мина?

# 121
Jyji88 как си,премина ли болката? При мен при първата пункция имах болки няколко дни,утре е добре да кажеш на доц. Юнакова. Успех на трансфера!

# 122
Jyji88 как си,премина ли болката? При мен при първата пункция имах болки няколко дни,утре е добре да кажеш на доц. Юнакова. Успех на трансфера!
за 30-40 минути премина острата болка, но все още имам една постоянна, все едно бях в ову с 4-5 фоликула така беше ( на първото ми инсе бях по този начин). Утре ще кажа на Юнакова, предполагам трябва и преглед да има преди това. Благодаря, стискайте палци Blush

# 123
Аз за успокоение ще напиша, че съм имала 3 пункции до момента, като  и при трите винаги съм имала такъв дискомфорт. Факт е, че не всички сме еднакви, при мен е нямало никакви проблеми, просто яйчниците са ми по-чувствителни явно. Сподели с доктора, тя ще каже най- добре.

# 124
Момичета желая успех на всички ви Simple Smile

# 125
  • София
За деня на трансфера дават ли болничен?

За първия трансфер си взех ден отпуск. Сега се чудя дали ще разрешат болничен, ако поискам.

# 126

За първия трансфер си взех ден отпуск. Сега се чудя дали ще разрешат болничен, ако поискам.
7 дни от деня на трасфера дават или 14 от пункцията

# 127
  • София

Аз си взех 15 дена болничен от деня на пункцията. Задължително носи ЛАК.

# 128
Няма да имам трансфер, вчера са спряли да се развиват и днес и се е появило нещо черно, така ми казаха биолозите и съответно са некачествени за трансфер, искат да пуснат на мен и партьора някакви цитологични изследвания и се чудя дали това не можеше да се предотврати все пак с малко повече изследвания по-рано

Последна редакция: вт, 30 юли 2019, 13:41 от Jyji88

# 129
  • София
Няма да имам трансфер, вчера са спряли да се развиват и днес и се е появило нещо черно, така ми казаха биолозите и съответно са некачествени за трансфер, искат да пуснат на мен и партьора някакви цитологични изследвания и се чудя дали това не можеше да се предотврати все пак с малко повече изследвания по-рано
Съжалявам много! Сигурно са имали предвид т.нар. кариотип, цитогенетичен анализ на двамата партньори. Дано всичко е наред там и следващия опит да е успешен! Моят съвет е да си поискате преди следващия опит да направите всички предварителни изследвания, ако не сте правили СДИ тест на партньора, вродени тромбофилии за вас, както и имунологични.

# 130
  • София
Jyji88 - Съжалявам. Знам колко е кофти...

# 131
Jyji много съжелявам. Горе главата нямаш право да се предаваш! Защо не са звънали да ви информират?

# 132
Jyji много съжелявам. Горе главата нямаш право да се предаваш! Защо не са звънали да ви информират?
защото били спряли развитие вчера, но тв се надявали до последно пък днес вече се появила и черната “точка”. Юнакова ми каза, че качеството на якцеклетките ми не било добро, защо- не знае. Като организацията им днес куцаше, мастаниха ме в стая, след 2 мин ме помолиха да изляза и да ичакам на дивана, санитарката ми върна картона за болничния и на мен ми стана ясно какво става. И се започна изчакай акушерката, тя идва и нищо не знае, Юнакова минава покрай мен и ми казва сега ще те настанят, та в крайна сметка ембриолог съм била чакала. Многоо кофти ден, а като си спомням как уж нищо ни нямаше и от една лека стимулация и инсе трябваше да станат нещата.. може би в мен е проблема и моите яйцеклетки, нз но се замислям за смяна на клиниката.

# 133
Много е гадно това което си прежиляла,нямам направо думи. Напълно те разбирам как се чустваш,опитай се да се поуспокоиш колкото и да е трудно. Не търси причини в теб,като поотмине време съм сигурна че ще вземеш правилното решение как и къде ще продължите! Прегръщам те

# 134
Много благодаря за подкрепата, момичета! Успех желая на всички и две чертички накрая Heart

Общи условия

Активация на акаунт