Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се чувстват пациентите относно новата политика на клиниката?
Какви са мненията на пациентите за новите специалисти в клиниката?
Какви са мненията на пациентите за д-р Савова и д-р Тимева?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се чувстват пациентите относно новата политика на клиниката?
Промените в политиката на клиниката предизвикаха различни реакции сред пациентите. Някои оценяват подобреното обслужване и вниманието от персонала, докато други са загрижени за потенциални отрицателни въздействия. Някои пациенти се опасяват, че тези промени могат да доведат до загуба на пациенти, докато други се чувстват комфортно с грижите и отношението на лекарите и персонала в клиниката.
-
Какви са мненията на пациентите за новите специалисти в клиниката?
Различни мнения от пациенти относно новите специалисти в клиниката се споделят във форума. Някои показват доверие и удовлетворение от работата на новите лекари, докато други изразяват съмнения и притеснения относно промените. Въпреки това, има пациенти, които са доволни от отношението и професионализма на новите специалисти.
-
Какви са мненията на пациентите за д-р Савова и д-р Тимева?
-
Какви са мненията за д-р Ганева?
-
Какви са мненията на пациентите за доц. Андреева?
В Надежда имам една цветна снимка с първата ми упойка в живота. Бях сама с анестезиоложката, която не знам какво направи на ръката ми (защото не обичам да гледам) и започна да изпада в паника с думите: "Ужас! Ужас! Леле майко, какво направих!", повторени многократно. Ми така се разтреперих, че масата под мен се разтресе. Още малко и щях да припадна и да мина без упойка. Протягаше се през цялото време към една маса, която не достигаше, защото ми натискаше ръката. Не помня кога съм заспала. Помня, че с отварянето на очите вече ме изправяха и вкарваха следващата жена. В Щерев след всяка инсеминация съм лежала поне по 30 мин., като пускаха мъжът ми да ми прави компания. Определено не се чувствам претупана.
Това за проследяването го прочетох на няколко пъти в тази тема, между другото. Явно си ги бива в това да те забременят и до там. Четох от множествено коментари в тази тема, че за проблемна бременност много бременни жени препоръчват Майчин Дом.
Всеки път се радвам да чуя такива хубави истории на жени, по чиито път и аз вървя, вдъхва ми определено надежда.
та има ли вариант за пълна упойка в клиниката? Защото лекарката каза, че нямало смисъл, но аз не съм убедена, че е така.