ЕЛВИРА - Варна, призив 2

• 24 254
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
# 196
# 197
# 198
Какво е довело до комата? Много е писано по въпроса и не ми рови за да разбера подробности.
А какво казват лекарите, до колко време може да е в кома без опасност за увреда на мозъка?  Sad

Мисля, че ставаше въпрос за някакво усложнение в следствие на упойката при самото раждане, но не помня каква беше спинална или епидурална.
Няма точен отговор колко години може да е в кома човек. Щом има надежда да се събуди я поддържат...

# 199
Никой ли няма информация какво става с Елвира?

# 200
  • На небето
Какво е довело до комата? Много е писано по въпроса и не ми рови за да разбера подробности.
А какво казват лекарите, до колко време може да е в кома без опасност за увреда на мозъка?  Sad

Мисля, че ставаше въпрос за някакво усложнение в следствие на упойката при самото раждане, но не помня каква беше спинална или епидурална.
Няма точен отговор колко години може да е в кома човек. Щом има надежда да се събуди я поддържат...

Ужас, сигурно дори не си е видяла детето.  Cry

# 201

Ужас, сигурно дори не си е видяла детето.  Cry

Да. За съжаление не си е видияла детето . Нито пък то е имало възможността да бъде прегърнато от майка си. Март ще стане на 1 годинка. Дано Бог се смили над него и да му изпрати за рожденият ден най-желаният подарък - мама да отвори очи, да го прегърне и целуне. 

# 202
За Елвира разбрах малко след като разбрах, че съм бременна.. сега и аз имам един прекрасен Михаил, за който в момента съм целия свят, и той за мен..
моля се Мишо и Елвира да бъдат заедно и да наваксат тази година

# 203
Хайде Елвира субуди се да прегърнеш малкото си ангелче.След няколко месеца бебчо ще навърши 1год. и това ще е най-хубавия подарък за твоето ангелче. newsm17 newsm17 newsm17

# 204
# 205
# 206
# 207
# 208
# 209
Божичко още ли е в кома това момиче ?!?!?!?  Sad
Горкичката майчица и горките и близки.....дано се събуди  и най-после гушне детенцето си Praynig
Ще се моля най-после всичко да свърши благополучно.... Praynig

Общи условия

Активация на акаунт