Много говори и че още живеят заедно. Все си мисля, че щяха да кажат, ако имаше някой болен и затова и двете "деца" още живеят с майка си и баба си т.е. да се грижат. Телевизия е все пак, там сърцераздирателните истории са на почит. Не са хич малко семействата, които просто избират да живеят така защото им е по-лесно, аз приемам това за и за тяхната ситуация. Майката според мен хем гледа да я контролира, че да си седи близо до нея (така и тя има по-малки разходи), хем я надъхва колко много заслужава защото е хубава и слаба (или да кажем поддържа се) . Мишо може да не е харесала първо защото го сравнява със симпатичния бивш и най-вече защото е от Пловдив и детето ѝ ще е далече. Тя на квартира не е излязла цял живот, пък град ще сменя.
За мен майката дърпа яко конците, Юлето не е чак лоша, малко първична и недодялана, но определено няма умствения капацитет, че да има самостоятелно критично мислене. Ако само е споделила, че не е точно неин тип Мишо майката като нищо я е доубедила как не е за нея.