Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 302
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 1 695
Според мен майката на Юлия е разковничето за цялостното ѝ поведение, помня обсъждахме, че може и тя да я е записала дори. Нейните думи бяха сходни : " Най-сетне да те видя булка, време ти е вече...". То не, че и на Мишо родителите това не казаха, но при нея беше, че едва ли не Юлия трябва да се ожени и ще бъде разочарование, ако не се.

Много говори и че още живеят заедно. Все си мисля, че щяха да кажат, ако имаше някой болен и затова и двете "деца" още живеят с майка си и баба си т.е. да се грижат. Телевизия е все пак, там сърцераздирателните истории са на почит. Не са хич малко семействата, които просто избират да живеят така защото им е по-лесно, аз приемам това за и за тяхната ситуация. Майката според мен хем гледа да я контролира, че да си седи близо до нея (така и тя има по-малки разходи), хем я надъхва колко много заслужава защото е хубава и слаба (или да кажем поддържа се) . Мишо може да не е харесала първо защото го сравнява със симпатичния бивш и най-вече защото е от Пловдив и детето ѝ ще е далече. Тя на квартира не е излязла цял живот, пък град ще сменя.

За мен майката дърпа яко конците, Юлето не е чак лоша, малко първична и недодялана, но определено няма умствения капацитет, че да има самостоятелно критично мислене. Ако само е споделила, че не е точно неин тип Мишо майката като нищо я е доубедила как не е за нея.

# 1 696
  • Тра-ла-ла
Защо Фани напусна темата? Какво сте направили?
Пред строя отчет ли?! Танц със саби играхме, но сме пълнолетни Joy

друг човек, който в момента е отворен и уязвим?
Колко драматино звучи. Сякаш този друг е малко дете, небрулено от живота. А не здрав, прав, 41 г. мъж. Grinning

# 1 697
Смятам, че да се дават определения, без да се знаят всички факти и гледни точки, е показателно за даващия ги. Нищо лично.
Всеки изразява мнението си, но нека сме толерантни и приемаме, че има и различно от нашето, не да се набиват "канчета" Peace

Уф, телевизора е пуснат и току що дадоха нов откъс със скандала между Фазо и Таня. Тя го пита "Защо си мислиш, че аз искам да живея с теб?". Създават усещане за грандиозен скандал. Дано реално не е бил такъв.

Последна редакция: сб, 18 май 2019, 21:14 от sunny_rose

# 1 698
Какво значение имат годините? Всеки човек, който може да бъде отворен към друг, изпитва емоции и може да бъде наранен. За мен няма значение дали е мъж или жена. Не смятам, че жените са по-уязвими емоционално от мъжете, както и не бих защитавала неприятно поведение, само защото идва от жена.

Последна редакция: сб, 18 май 2019, 21:16 от Elunaria

# 1 699
Мисля,че достатъчно време и постове се отделиха за "хейта".Всеки си носи отговорност за мненията ,които изразява и съответно за емоциите ,които изпитва докато гледа предаването.
Не искам никой да си ходи,няма такова нещо,като моето мнение е правилно, твоето-не.
В крайна сметка нали сме тук да коментираме участниците,не списващите.Но апелирам към позитивизъм,с повече хумор.Както бяха предните теми.

Гледахте ли промото? Ситуацията ескалира.Таня бягай по-бързо от пиявицата!

# 1 700
  • Тра-ла-ла
Elunaria, за перфектен свят ли се борим? Че някаква липса на амбиция, неудовлетвореност и мрънкавост се третират като грандиозен човешки бъг и заплаха за хората? Ми то май всеки 3 българин е такъв. Разбира се пишещите в темата са изключение Trollface

Вчера пред банката някакъв чичка ми отговори заядливо на вежливия ми въпрос дали чака ред. Сега разбирам, че аз съм била отворена и уязвима, а той се е възползвал. Пък вместо да издраматизирам как е постъпил кофти - взех, че си го преместих в другия крачол. Trollface

# 1 701
Гледахме, ситуацията при Т и С удари дъното. На какво я подлагат тази жена, която има здравословни проблеми и по-важни неща, за които да мисли? Трябваше вече да са спряли този цирк, както направиха по-рано с В и Н.

Джулая, не, не спасяваме света, но и ситуациите, които описваш са много различни. Човекът на опашката не е законно женен за теб и не се предполага, че ще ти бъде близък. Но да, в някаква форма си била отворена към него, а той е бил токсичният. Ако държиш така да гледаш на нещата Simple Smile

# 1 702
Чудя се дали няма да разтеглят малко шоуто заради вкарването на 4тата двойка и финала да не е следващата седмица. Струва ми се, че в два епизода няма да се вместят.

# 1 703
Това, го прочетох в друга тема, но мисля, че е точно за тази относно романтиката между двойките.
Цитат
Романсът засега никакъв го няма. Романтични са като айсберга и Титаник.

# 1 704
  • Тра-ла-ла
Джулая, не, не спасяваме света, но и ситуациите, които описваш са много различни. Човекът на опашката не е законно женен за теб и не се предполага, че ще ти бъде близък.
Колко да са женени и колко да са заедно?! Гадаем. Самият Мишо каза при срещата в Пловдив, че не са могли да се опознаят в Комо, защото са търчали по обиколките. Това какво ти говори? И чак в сладкарницата си зададоха някакви въпроси за вкусове и т. н. Или е по сценарий, или наистина не прекарват толкова време заедно. Че и чак да се натоварят психически за 3-4 дни.

# 1 705
  • Terra incognita
Юлия като се показва публично по свое желание, би трябвало да е била подготвена, че ще има хейт. Има и нещо друго. За да буди такова всеобщо неодобрение- има защо. Не е ссмо тук хейтът. Погледнете страницата във ФБ.
Факт е, че има много хора като нея, но в случая тя се явява като публичен образ, затова нея коментираме,  конкретно.
Трите образа, които получиха масов хейт са Васа, Заро и Юлия.  И Форко трябваше да е там, ама се измъкна между капките 😁

# 1 706
Мисля, че и Мишо, и Мерал, дори и двете капризки - Юлия и Ивана, заслужават да си намерят верния път и подходящия човек.  Аз не бих участвала в никое предаване - ни за женене, ни за пеене, ни за таланти или за сила и издържливост, тъй като преценявам, че не съм за състезания, прожектори и публичност.  
 И друго да добавя - не си позволих физически данни/дадености да нищя и разисквам - ни на Юлия, ни на Ивана, защото са жени. Но за "Зари" го направих - оприличих го на Балу, ако го срещна - ще му се извиня за сравнението, но ще го вкарам в размисъл за поведението му. Не бих си спестила това удоволствие. Обаче, мисля, че вероятността някой да ме изпревари и да го нареди подобаващо е голяма.

Последна редакция: сб, 18 май 2019, 22:21 от *Камея

# 1 707
"Мишо не е готов за брак. Казва ви го една майка" - това е написала майката на Юлия под промото за вторник. Мисля, че майка й седи в основата на нейния характер и особености. Юлия много я слуша, търси нейното одобрение, съгласява се с нея. Ако майка й не е харесала Мишо, най-вероятно е настроила и Юлия, от там й нейното отношение.

# 1 708
Не бих се занимавала със Зари, защото той е неспасяем случай. Ако и беше подарил цветя, наместо фазомер. Ако се държеше почтително с Таня, според мен тя щеше да остане с него и даже щеше да му помага. Дали със заплата, дали с морална подкрепа, дали с готвене и чистене. Той, обаче няма време за губене. Иска всичко сега и веднага, а е една нула, даже две, ако трябва да съм точна. През цялото време се опитваше да и вмени, че му е длъжна, че не е добре психически или здравословно. Въобще каквото и да се каже за гаф Жълти гащи е малко.
Не виждам смисъл някой да се маха от темата, защото е възможно в самата тема да пишат приятели, роднини, а защо не и участници. Все пак те са най-заинтересовани да разберат как са се представили. Затова въобще не ми пука кой се е засегнал, че са го нарекли овца!
Само за Таня ми е мъчно. Хубава жена, изстрадала, пък са я подвели от продукцията.
По-добре пишете момичета и момчета онези заплеси да разберат, че много са се изложили!

# 1 709
Ох, това са предположения, няма как да сме сигурни, щом не сме им в къщата. Но са си загадъчно семейство - баба, майка, мома и двама братя + безименно коте. Защо бабата и братята не се показаха - не зная, но ми се заформя предположение. Смърфи даде жокер, но пак си е загадка какво точно става в сем.Желеви (Юленото сем.)

Общи условия

Активация на акаунт