Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 85 073
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 75
Аз да си призная в началото ги мислех за найс кучни Таня и ФазО, а тя каква стана...де го чукаш, де се пука.

# 76
Как пък не щат да се издадат кой го е вкарал в предаването? Този човек не е кандидатствал, а е уреден от приятел. Очевидно и екскурзията му беше най-хубавата, и специално са му подбирали жена, която би го изтърпяла.
А и той изобщо не е имал нужда от помощ за любовна връзка, тъй като цял куп жени го искат по без гащи.

# 77
Ох, ще излезе, че повечето сме "Аз казах ли ви!" за Фазо, обаче нямаше и нужда да говори още в началото. Само като го видях с циганския му вид, прилича на бат' Сали... и вече не го харесвах! За миг не го харесах, но ето - имало е мнооого защо. Противен само на снимка, а пък какво ли е да си женена за този ужас. За мен би било равносилно на смъртно наказание. Не преувеличавам, истински ми се гади от този урод, не мога да гледам грозното му, черно, разкривено лице с всичката злоба изписана на него, тлъстото туловище и да слушам противния му глас. Май никога толкова гадост не е предизвиквал никой у мен.
Не мога да гледам повече подобна гнус, аз не издържам такава пошлост и наглост, има опасност да се разплача от гадост и безсилие, че нищо не може да се направи за да спре това (освен да се превключи канала, което ще направя). Няма да си причиня това, за да печели някой от човешката низост! Затова и не пиша, ще ви чета.
Благодаря за темата!

# 78
  • Terra incognita
Петя, типипен номенклатурник. Интересно ми е, защо с всичко го уреждат, само с жилище- не.

# 79
И аз веднага писах, че не му е чиста работата на Лисан, щом обясни как една жена го оставила по гащи на улицата. Сигурно е била една от тези дето го желаят без...Joy

Satisfied Satisfied Smile

На всички визитките едни романтични, едни изстрадали, всички търсеха любовта на живота си...
Сещам се, че поне при участниците от първи сезон, представянето беше прозрачно - положение, дом, работа.

Някой пусна линк към първи епизод. Попрехвърлих го и Заро казва, че две години живее в къщата в Симеоново. Wink

# 80
Сега ще му намерят жилище, след като Таня го изгони. Най-вероятно вече са му намерили, щом е и активен в интернет. Не вярвам, че в тая къща има компютър, значи е някъде другаде... Или цъка само от мобилния??

# 81
Той бай Зар каза и че е Експерт по безопасност на храните ама друго се оказа. Wink

# 82
Не бих коментирала сексуалния живот на Таня. Не мисля, че е ок когато тя или дъщеря й го чете. Жената изтърпя достатъчно, че и това унижение сега..

Нооо, с удоволствие бих коментирала Безгащния Жълтопаветник и да му подскажа, че има още един, дет’ си мислеше, че секса му се полага. Да вземат се съберат заедно на Витоша и секс без гащи, секс без гащи, секс без гащи! Тамън ще са си!

# 83
Аз пък по време на сватбата си мислех колко по-подходящ за Таня изглежда кумът. Лиско нямаше никаква тежест до нея.

# 84
  • Terra incognita
Тцтц...на стари години така да се излагаш публично. Старото бунище Заро сътвори такъв резил, какъвто и Кулагин не успя. Оака всичко около себе си, че и продължава. Вместо да се сведе глава от срам, той се зъби на всеки, който му казва истината.

# 85
  • Тра-ла-ла
На Зарко му трябва една табелка от картон, на която да пише "Секс срещу подслон" и да закеси на жълтите павета да причаква реститутки - вдовици. Joy

# 86
  • Terra incognita
Струва ми се, че и секс не може да предложи, подозирам, че с тия физически възможности ляга и чака да бъде любен. В такъв случай, единственото, което предлага е... същото, като онези, дето работят с батерии, само че не мърморят и не ти бъркат в ушите.

# 87
ХАХАХА Вики не си честна JoyJoyJoy

# 88
  • София
Не виждам коя би се прежалила, освен ако не е 90+. Та да не чака много усърдно и нетърпеливо Фазо.

# 89
  • Тра-ла-ла
Струва ми се, че и секс не може да предложи, подозирам, че с тия физически възможности ляга и чака да бъде любен.
"Позволявам ти да ме любиш" Joy

Общи условия

Активация на акаунт