Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 877
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 750
Ивана така ще я запомня все ненаядена и с телефона в ръка
Видяхме я в Хелс Китчън, ще я видим явно и в Черешката на тортата. Ядене да има Grinning

# 751
Ивана ми е противна от доста време. Фалшива и жадна за слава.

# 752
  • Тра-ла-ла
Животът на Фазомер е подчинен на принципа, че една лъжа повторена 100 пъти - става истина. Така си повтаря, че е наследник, че е жълтопаветник, че е измамен, че невинна жертва на всички. И вземе, че започне да си вярва сам на себе си.

# 753
  • Terra incognita
Само на мен ли ми направиха впечатление ужасните й вежди? Едни такива синьо- черни, май са туширани. Много гнусни.

# 754
  • На правилното място в правилния момент
Стана ми тъжно за Мерал, дано след формата намери своето момиче. Ивана още не е пораснала, не са на еднакви етапи от живота си и от там идва разминаването в чувствата.

# 755
  • София
Този Мерал е много заблуден.Той и прави изненада,тя ..е гладна!Дори и не го целуна и накрая,ТОЙ й благодари! Rolling Eyes
Малко като във вица:
- Какво правиш?
- Обичам те, липсваш ми, сънувам те, мисля за теб… А ти?
- Ям баничка!

# 756

И себична, личи си че обича да ѝ чешат егото. Мерал пък е идеалната четка.

# 757
Тя па една слава..Боливуд пасти да яде.

# 758
  • София
Господин Светозар, яркото слънце, дето грее заради Таня, много бързо го обърна на затъмнение. Тоя извъртя всичко, за да я очерни. Всяка дума изговорена, сега е оръжие срещу нея.

# 759
Гащьо и той, като Юла с големите претенции, а не се вижда каква голяма нула е. Даже 00. Живее в мизерна къща в Симеоново с външна тоалетна, не си сменя гащите по цяла седмица, обаче покривката на масата на Таня му е проблема.

# 760
Само на мен ли ми направиха впечатление ужасните й вежди? Едни такива синьо- черни, май са туширани. Много гнусни.
То и на Юлето не са нейните веждите. И са й ги направили нескопосано, че все свъсена изглежда така.

# 761
  • София

Да, и на мен не ми харесаха.
Мерал: Благодаря ти
Ивана: Моля
За какво тя му каза моля 😂😂, въобще не заслужава такава изненада.

# 762
  • Тра-ла-ла
Стана ми тъжно за Мерал, дано след формата намери своето момиче. Ивана още не е пораснала, не са на еднакви етапи от живота си и от там идва разминаването в чувствата.
Той и Мерал хич не е порастнал. Държи се като тъжен Мечо.

# 763

Те просто са в две различни измерения, а не на еднакви етапи от живота си. Две успоредни прави без точка на пресичане в пространството.

# 764
  • Terra incognita
Ивана така ще я запомня все ненаядена и с телефона в ръка
Видяхме я в Хелс Китчън, ще я видим явно и в Черешката на тортата. Ядене да има Grinning
Интвресно къде ще ги посрещне. В соц обзаведеното бащино жилище едва ли. Може би и тя ще изтъкне, че е в ремонт и не е удобно, затова ще посреща у приятели.

Общи условия

Активация на акаунт