Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 920
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 1 005
Аз всъщност обичам чаши (въпреки, че имам прекалено много) - примерно тези на Ланкастър. Обаче не ми изглежда много романтичен подарък... Джунджуриите на Сваровски също ми харесват, макар че не бих дала пари за такова нещо, но осъзнавам, че са страшен кич (особено фалшивите).

Не знам дали Юлия му е казвала, че обича играчки. Той май я попита "Харесваш ли плюшени играчки?", което значи, че не е знаел предварително.

# 1 006
Иначе и на мен ми е странно,плюшки след 12-13 г.възраст.Хубав подарък за мен са книга,парфюм,шоколад,бонбони,тортичка Joy
И аз не обичам откъснати цветя,саксиено цвете е доста по-добре.
Мисля,че Юла изобщо няма да даде шанс на Мишо(той е толкова далеч от тази момчешка визия на бившия,не че е лош,но не това е вкусът на Юла),защо изобщо се насилва и преструва?Видяхте ли изобщо не ѝ дойде на ум да го целуне по устните.Нормално нямаш такива пориви,след като не ти е по вкуса,но защо продължават този фарс?!И най-вече към продукцията е въпросът ми,от километър личи,че не го харесва.

ПП.Според мен каза"Знам ,че обичаш",освен да не съм запомнила правилно Thinking

# 1 007
  • софия
Юлия е ... не знам каква е. Как може да не видиш едно хубаво нещо някъде? Постоянно мрънкане, постояннен негативизам. Общуването с подобни хора натоварва. Не съм психолог, но това показва лична неудовлетвореност и ограниченост. Таз мома ще си остане мома forever.
Когато тръгвахме за Париж изобщо не бях ентусиазирана, други са моите лични фаворити и желания, но тръгнахме, заради детето, много искаше да отиде да види. Беше април, почти през цялото време валеше по-силно или по-слабо, бяхме в апартамент на покрив, до който се стигаше по стръмни и тесни стълби, НО беше прекрасно. Не ми стана любим, но този град няма как да не ти направи впечатление, има атмосфера, дух, история, той не е "нищо особено". "Купчината железа" просто ме Dizzy Face

# 1 008
  • София
Самата атмосфера в Париж е романтична, всеки сезон, а тя сигурно е очаквала нещо изключително, което да я впечатли. Съмнявам се, че до края на живота ѝ ще го види.
Една сляпа душа, не може да бъде впечатлена от нищо, защото не вижда, а за жалост в случая и не усеща нищо.
Много ми е трудно да определя Юлия що за човек е. Таня изглеждаше много обрана и студена, а тя изобщо не е такава. По скоро Юлето е студена /напомня ми за мрамор/ въпреки, че се усмихва

Наскоро ми се наложи да правя подарък на едно момиченце в първи клас и ми беше неудобно да му купувам плюшена играчка, стори ми се голяма, дори се замислих за детски парфюм. Не разбирам какво ще прави 36-годишна жена с този плюшен слон. Да си играе или да си го сложи да събира прах в спалнята? Дяволчето може да е спомен от преживяването, може да са били с бившия до Дисниленд, близо е до Париж, там продават такива готини забавни плюшени играчки и са спомен от атмосферата. Иначе, ясно, че всеки има предпочитания. Аз и букетчето на Мишо не одобрявам, една неопакована роза би ми харесала повече, но поне се е постарало момчето. Ще оценя усилията му, но ще знам, че вкусовете ни се разминават.
Ето я Юлката:

# 1 009
Да ви кажа честно, разбирам го Гащопаветника. И как да не му съчувстваш?

Относно участието си е мислил:
Ще ми направят безплатна сватба, ще профилактирам простата безплатно, ще се похваля, че още ме бива в национален ефир, ще хапна безплатно един месец (Е, все файдичка), ще ме разходят безплатно до Копривчица, Йордания, кой като мене. Може пък заради срамотиите да ми подновят безплатно гардероба? Че и зъбаците ще ми оправят. Абе животец един месец с полагаем, безплатен секс! Ще ме забележат красивите и богати жени и може даже и любовница да си хвана. И най-вече-ще се разчуе за делото и ще се настаня триумфално на жълтите павета!

Как да не е разочарован човечеца, че в такава посока завиха нещата? Мъка, мъкааа

# 1 010
Петя,имаш право,изгледах го  пак,не е знаел дали харесва плюшки .Ами тогава ми е странно решението на Мишо за плюшка,мен ще ме напуши смях на такъв подарък Simple Smile

# 1 011
  • София
Петя,имаш право,изгледах го  пак,не е знаел дали харесва плюшки .Ами тогава ми е странно решението на Мишо за плюшка,мен ще ме напуши смях на такъв подарък Simple Smile

На 5 крачки от мястото, където ѝ подари плюшката, е Капана, където е пълно със занаятчии, златари и всякакви бижутери. Да беше минал Мишо да гравират името на Юлия на медальонче, щеше да се впечатли. Или една гривничка от полуестествени камъни (евтини са вече), щеше да я зарадва и да ѝ дава хармония (в зависимост от камъка).

# 1 012
Мисля, че за Юлия и Ивана все още има надежда да си коригират поведението и отношението към мъжете. Ако обърнат внимание на коментарите по техен адрес и тук, и във ФБ, някак може да се погледнат отстрани /ако имат достатъчно акъл и мотивация за промяна/и да си направят един разбор на поведението. Да си вземат поука и да направят промяната, която със сигурност ще им помогне занапред. За Гащьо, обаче надежда няма!

# 1 013
Аз пак казвам, че подозирам намесата на Кулева в този подарък. Много е вероятно да се е консултирал с тях как да се държи с Юлия , за да разчупят поведението.

# 1 014
Да ви кажа честно, разбирам го Гащопаветника. И как да не му съчувстваш?
Не е възможно да се изпитва съчувствие към паразит - организъм, който се храни за сметка на друг организъм, като му вреди, развива се за сметка на гостоприемника, който губи постепенно жизнеността си. За разлика от хищниците паразитите не убиват /но мъчат/ или не убиват веднага.

Скрит текст:
ПП Извинявам се за тона. Досега не съм си позволявала във форум да пиша толкова грозни и обидни неща, но този - Светозар Филипов ме вбеси истински. Не съм допускала, че може да има такива хора, които да развяват безсрамно в ефир лайняните си гащи.
Кулагин, Луна, Ричард и всички, които са давали до момента в ефир, като дразнители, ряпа да ядат.

# 1 015
Мерал все повече ми прилича на първото ми гадже, а явно и Ивана си е имала вземане-даване с тоя тип мъже, затова и има силна нетърпимост към неговото поведение. Когато си се парил, после надушваш всеки малък издайнически знак от няколко километра и изобщо нямаш търпението и нервите да гледаш пак същия цирк. Той още в Испания си показа рогата, та тя бързо го усети и явно реши, че не й се минава пак през това. Може поведението му да не е някакво екстремно като на Фори и Светозар, но е също толкова отровно в дългосрочен план. Той я иска точно в клетка, изцяло зависима (психически и емоционално) от него. Само като му видях каменната физиономия, с която я гледаше, докато снимаха клипа... Човек може да сънува кошмари.

Проблемът на Ивана, освен, че явно не е влюбена в Мерал, е че не е склонна да се съобразява с човека до себе си. На мен ако мъжът ми ми каже, че се дразни нон стоп вниманието да ми е в телефона, ще се съобразя. На Иванка обаче не и дреме как се чувства човека до нея. Всеки се дразни, когато го ингорират заради телефон. Егоизмът и безпардонното поведение на Ивана създава проблемите във връзката им. Мерал се мъчи с всички сили да я толерира, но тя просто преклява. отделно самата тя не полага никакви усилия тази връзка да функционира. Вместо това демонстрира "Аз съм такава и нямам намерение да се съобразявам с който и каквото да било" . Мерал трябва да прогледне и да осъзнае, че Ивана не е неговият човек и да я пусне. Но тя фалшива и го обърква с поведението си. Изобщо много проблеми създава тази малка пачавра, позволяваща си да злоупотребява с чуствата на хората за да придобие известност.

# 1 016
Мама Нана, даже си любезна по отношение на Лисан Жълтогащника.

# 1 017
Мисля, че за Юлия и Ивана все още има надежда да си коригират поведението и отношението към мъжете. Ако обърнат внимание на коментарите по техен адрес и тук, и във ФБ, някак може да се погледнат отстрани /ако имат достатъчно акъл и мотивация за промяна/и да си направят един разбор на поведението. Да си вземат поука и да направят промяната, която със сигурност ще им помогне занапред. За Гащьо, обаче надежда няма!

от четене тук ти гарантирам, че нищо няма да им просветне. Специално за Ивана съм много скептична. На нея и трябва изкусен манипулатор, с който да се влюби силно и да я врътка грациозно без тя да се усети какво се случва. Юлия може би по-скоро е склонна да се коригира, но не защото ще осъзнае, че не е права или защото у пука как човекът до нея се чувства, а защото ще си направи сметка, че това поведение е против интересите и. Докато на Ивана не и дреме - тя избягва да мисли, прави квото и е кеф на момента и не умее да се учи от грешките си. А няма и толкова нужда, защото и тя е добър манипулатор и разчита на това в живота - ако не успее с един пробва със следващия и нито се отказва, нито се отчайва, нито има намерение да се учи или променя.

# 1 018
Според мен пък Ивана повече има шанс да корекция, млада е, има още хляб да изяде. Обаче Юла...там положението е неспасяемо. На 36 г. с този характер-трудна работа. Тя още вярва в Принца, който, обаче, не съществува.

# 1 019
Юлия я определям като изключително неинтелигентен човек - липса на интелект и емоционална неинтелигентност.
Няма какво повече да се каже за нея.

Общи условия

Активация на акаунт