Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 846
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 1 185
Ау ами, че аз съм го пропуснала този момент с бившия. Симпатяга е определено, но нали уж неидачник бил, какво има да сравнява?

Браво на момчето, че ѝ било шута.

# 1 186
Мишо постъпва много плахо към киселка. Ама и тя не спря да плюе по всичко, за което говорят. Направо му се възхищавам на търпението.
Най- ми хареса като каза " пак не си уцелила кой сезон да отидеш" ( за Париж).
Не знам какъв е тоя цирк, който разиграват Таня и Светозар, но това е вече мъчение. Тоя всяка нейна минута дишане ще ѝ я върне тъпкано. Ужасно противен човек!!

# 1 187
Аз продължавам да се чудя защо Юлия не е харесала Мишо? Не казвам, че той е без недостатъци, но на външен си е съвсем приличен мъж, сега и подстриган още по - симпатичен. Ясно е че, не са се комуникирали много т. е. няма и идея за характера му, досега той само ѝ угаджа, какво не да му харесва. Следва, че не го е харесала на външен вид, но на сватбата друго показа, а там беше и първото впечатление. Много странно как така? 🤔
На сватбата се напи като куче, не разсъждаваше трезво. После на дневна светлина не е харесала Мишо външно. Защото вътрешно, няма какво да не му харесва.

# 1 188
  • София
Ау ами, че аз съм го пропуснала този момент с бившия. Симпатяга е определено, но нали уж неидачник бил, какво има да сравнява?

Браво на момчето, че ѝ било шута.

Доста назад - преди повече от месец публикувах тук повече негови снимки, а тази е от преди 3 дни. Момчето е видимо по-младо от нея, учи и работи във Франция. Не знам как го е омагьосала Юлето - по-вероятно със сватбеното ѝ поведение, отколкото с вялото ѝ настоящо. Освен, че не харесва Мишо, смята, че "заслужава" някой като за нейното самочувствие, според мен и не е преживяла Тазманийския дявол. Ill Та, става съвсем неангажирана какво се случва - Комо, Пловдив... все тая. Simple Smile

# 1 189
Скрит текст:
Мари, кога от раз?
Почти съм сигурна, че Мишо и Юлия се усетиха, че ги взимат за глупаци още на летището, т.е. от втория ден. Юлия да тропне и да каже напускам проекта?! Че тия идиоти и това щяха да излъчат и сватбата.
Василена дори да беше казала "Не" на сватбата пак имаха материал да я гаврят от преди това.

Оказва се, че правилните варианти, за мен, мечтаещите да са звезди са:

1. Не участваш.
2. Четеш си договора и се консултираш с адвокат.
3. Скътваш едни 20-30 000 лв. под възглавката, че ако не ти хареса да напуснеш "шоуто".
Излиза, че продуцентите печелят пари и от джобовете на участниците, не само за сметка на техния имидж.
Позна. Тези формати са най-нискобюджетни като разход и най-печеливши като приход. А ако наистина няма хонорар за участниците, просто ги почерпиха със сватбено тържество и една екскурзия.

# 1 190
....Тези формати са най-нискобюджетни като разход и най-печеливши като приход. А ако наистина няма хонорар за участниците, просто ги почерпиха със сватбено тържество и една екскурзия.
[/quote]

Някои ги черпиха и гащи😆

# 1 191
....Тези формати са най-нискобюджетни като разход и най-печеливши като приход. А ако наистина няма хонорар за участниците, просто ги почерпиха със сватбено тържество и една екскурзия.

Някои ги черпиха и гащи😆
[/quote]
Гащите Таня ги е купувала.

# 1 192
  • софия
Заслужилите ги черпиха с нови кастанети Trollface

# 1 193
Няма значение кой ги е купувал, тоя др*сльо пак е бил на аванта.

# 1 194
  • София
Заслужилите ги черпиха с нови кастанети Trollface

Само потомци общественици Стара планина. Smiling Imp

# 1 195
Юла била ходила на гледачка преди сватбата, помните ли?
Била и казала, че тази година или другата ще има близнаци. Да, от плюшени играчки май-май или котката ще се размножи.
Всеки има право на щастие, дори киселяците. Ама тази няма и мозък.
На 37г. часовника трака при жените. Не е стара, вярно е, ама и не е млада. Сама се е записала, доброволно, значи иска нещо да промени уж. Ако беше умна, щеше да види плюсовете на Мишо и да пробва, ама тя .. Да си беше родила едно дете, да си има баща, пък ако не върви да се разведе и прибере. Мишо и ходи по свирката, това никой мъж няма да изтърпи съм сигурна.
Не защото е с Мишо е такава, тя си е такъв човек. Иначе щеше поне нещо да каже, че е харесала и обичала. За смях е - обича екстремни спортове, ама какви и тя не ги знае. Спортувала ама какво-ходи на фитнес дето почти всеки прави. Обича да пътешества, ама само до Гърция ходила и то не се знае кога и с кой (то няма човек дето да не е бил поне веднъж), в Париж пък е била с онова момче май (и аз не го разбирам)
Връзката с това момче не е дълга със сигурност. Може да е била няколко месеца и да са отишли някъде и се снимали. Самото момче е много хубаво в лице и превъзхожда Мишо, но за в тяло-няма шанс. Но е весел, с чувство за хумор и аз не го разбирам що е бил с тази, но всеки си има моменти де.
Много груба грешка на Юла. На мен ми се струва, че тя харесва Мишо (показва друго, ама тоя сфинкс не може да се разгадае) Мишо не я харесва за мен, но е решен да създаде семейство и изчаква, прави опити и се самонавива.
Мишо ще прекрати връзката с Юла за мен, не тя с него, това е логично. Накрая ще си остане с 2 плюшени играчки и една котка.

# 1 196
А така,я не й приписвайте на продукцията несъществуващи заслуги! Joy
Те и няма как да знаят ,че Безгащов е без гащи,Таня го е открила този така "съществен" факт,та се е погрижила да не му бере срама Wink

# 1 197
Някои ги черпиха и гащи😆
О, и зъбки са им направили, и квартирка. Затова е и най-коментиран. Кой както се договори.
Като ми се уталожи гнева от този прошляк, си давам сметка, че всичко е направено и договорено с минимални рискове за всички. Важно е всеки да си свърши работата.

# 1 198
От където и да го погледнем, Безгащника си изкара зимата на топличко.

# 1 199
Сещам се за проклятието на шеф Петров за котките Laughing Е тоя да му излезе на Фазо, перушина и плюнки ще хвърчат! Може би и зъби.

Общи условия

Активация на акаунт