Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 867
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 1 170
Абе с този асиметричен бретон и той няма да и хареса.
Laughing
Е, тя може да го фризира. Нали се е изучила за фризьорка. Whistling

# 1 171
Сега разбрах, защо Юли не удобрява прическата на Миши! Тя се е записала за участие, защото ще открива нов фризьорски салон и се опитва да ни внуши, че е топът на топовете!😆

# 1 172
Аз да се изкажа за неустойките.

Както woox спомена сумата не е малка. И това сме го коментирали в едно друго риалити, позицията ми е същата.

Пример: 10 000лв. Едно е да ги получиш тези пари, друго е да ги извадиш от джоба си. Ясно гордост, достойнство, но колко месеца трябва да ги работи Юлия, Ивана, Таня...и не стига, че вече са те орезелили в първите епизоди, а излиза, че си и плащаш резила. Ми не, играеш умно - напред и докрай.

Относно Василена, смятам, че е плакала на мама, а тя на тате. Не вярвам Васа сама да си е платила. Бащи ѝ ми се струва, че е със стабилен бизнес, а и умен се оказа, не се появи в ефир да се излага. Другия вариант е адвокат да е постигнал някакво споразумение.
И адвоката е скъпо начинание.

# 1 173
За цената на парите може много да се говори. Аз лично заеми бих взела, бързи кредити, не знам си какво, но бих ги платила и бих се махнала от раз. Предпочитам после за всяка стотинка, която бих връщала, да рева като магаре и да гладувам, но не и цяла България да се излее по мен в подигравки, критики, колажи и т.н. Хейт вълната от социални мрежи и форуми може да докара един неукрепнал, неуверен и застаряващ човек до … не искам да го казвам. Пожелавам му на момичето мирни и хубави дни, да си намери половинката и да не се пробва повече във формати, които не са за нея.

# 1 174
Е как за Ивана може да се прибере при мама и тати, а Таня да не може да се прибере в апартамента си сама?

# 1 175
Пример: 10 000лв. Едно е да ги получиш тези пари, друго е да ги извадиш от джоба си. Ясно гордост, достойнство, но колко месеца трябва да ги работи Юлия, Ивана, Таня...и не стига, че вече са те орезелили в първите епизоди, а излиза, че си и плащаш резила. Ми не, играеш умно - напред и докрай.
За начинаещите - Юлия и Ивана, лесна игра, ау, ей и цупене. За шампионите - Таня, не може, да бяха и дали поне лопата да порине л... подобаващо. ooooh!
Кой за каквото се е вредил.

# 1 176
Аз продължавам да се чудя защо Юлия не е харесала Мишо? Не казвам, че той е без недостатъци, но на външен си е съвсем приличен мъж, сега и подстриган още по - симпатичен. Ясно е че, не са се комуникирали много т. е. няма и идея за характера му, досега той само ѝ угаджа, какво не да му харесва. Следва, че не го е харесала на външен вид, но на сватбата друго показа, а там беше и първото впечатление. Много странно как така? 🤔

# 1 177
  • София
Laughing
Е, тя може да го фризира. Нали се е изучила за фризьорка. Whistling
Ако курсът й по фризьорство е бил същият като този по английски.....  Mr. Green

# 1 178
Никой от тези хора не е чааак толкова тъп, че да си помисли, че роса ще го роси като го покажат по телевизията и хората започнат да го обсъждат. Някои сигурно са се объркали, че повече ще са дивидентите, но тук горко се излъгаха както Фазо болезнено (надявам се!) ще научи. Другите не са живяли в пашкул до сега, ясно им е какво би последвало, сигурно и първия сезон са гледали и заради това са се решили.
Но съм съгласна, че може ми не са осъзнавали мащабите на хейта, който ще ги залее и не всеки би издържал това... Не ми се иска да съм отговорна за ничий емоционален срив, защото това е ужасно. С удоволствие бих наляла още в такъв, ако знам че ще се получи, само и единствено на Фазо. Този човек заслужава всяка гадост която ще му се случи от тук нататък в жалкото му съществуване.

За шампионите - Таня, не може, да бяха и дали поне лопата да порине л... подобаващо. ooooh!
И с лопатата на ла*ната по главата!

# 1 179
Добре де, какъв ремонт ще прави на къщата в Симеоново този Лиско, след като не е негова? Останах с впечатление, че Таня не знае, че тази къща не е негова.

# 1 180
Да ви кажа честно, разбирам го Гащопаветника. И как да не му съчувстваш?

Относно участието си е мислил:
Ще ми направят безплатна сватба, ще профилактирам простата безплатно, ще се похваля, че още ме бива в национален ефир, ще хапна безплатно един месец (Е, все файдичка), ще ме разходят безплатно до Копривчица, Йордания, кой като мене. Може пък заради срамотиите да ми подновят безплатно гардероба? Че и зъбаците ще ми оправят. Абе животец един месец с полагаем, безплатен секс! Ще ме забележат красивите и богати жени и може даже и любовница да си хвана. И най-вече-ще се разчуе за делото и ще се настаня триумфално на жълтите павета!

Как да не е разочарован човечеца, че в такава посока завиха нещата? Мъка, мъкааа

После Василена била такава и такава Simple Smile
А шизоидa, той е Василена, не на квадрат,  нз на колко е, но никъде не прочетох за него мнение, че е меркантилен и т.н. епитети на килограм, които имаше тук за нея. Все пак сме общество, което защитаваме много повече постъпките на един мъж, макар в кавички мъж, отколкото на една жена. Жените, които имат мнение, винаги са наказвани, или ужасни дразнят.

Последна редакция: чт, 16 май 2019, 21:32 от passionbiojuniper

# 1 181
Мари, кога от раз?
Почти съм сигурна, че Мишо и Юлия се усетиха, че ги взимат за глупаци още на летището, т.е. от втория ден. Юлия да тропне и да каже "напускам проекта"?! Че тия идиоти и това щяха да излъчат и сватбата.
Василена дори да беше казала "Не" на сватбата пак имаха материал да я гаврят от преди това.

Оказва се, че правилните варианти, за мен, мечтаещите да са звезди са:

1. Не участваш.
2. Четеш си договора и се консултираш с адвокат.
3. Скътваш едни 20-30 000 лв. под възглавката, че ако не ти хареса да напуснеш "шоуто".

Fair play, за адвокат, да. Но пак има кой да ѝ го осигури и да му плати . Wink

Последна редакция: чт, 16 май 2019, 18:28 от Cafelate

# 1 182
  • София
Аз продължавам да се чудя защо Юлия не е харесала Мишо? Не казвам, че той е без недостатъци, но на външен си е съвсем приличен мъж, сега и подстриган още по - симпатичен. Ясно е че, не са се комуникирали много т. е. няма и идея за характера му, досега той само ѝ угаджа, какво не да му харесва. Следва, че не го е харесала на външен вид, но на сватбата друго показа, а там беше и първото впечатление. Много странно как така? 🤔

Защото го сравнява с бившия.
Скрит текст:

# 1 183
А на този пък да му се чудиш как се е излъгал и какво е намерил в нея...
Мишо е готин човек, не му пожелавам аз да се напаснат с Юлия, на него му трябва свестна добра жена.

# 1 184
Мари, кога от раз?
Почти съм сигурна, че Мишо и Юлия се усетиха, че ги взимат за глупаци още на летището, т.е. от втория ден. Юлия да тропне и да каже напускам проекта?! Че тия идиоти и това щяха да излъчат и сватбата.
Василена дори да беше казала "Не" на сватбата пак имаха материал да я гаврят от преди това.

Оказва се, че правилните варианти, за мен, мечтаещите да са звезди са:

1. Не участваш.
2. Четеш си договора и се консултираш с адвокат.
3. Скътваш едни 20-30 000 лв. под възглавката, че ако не ти хареса да напуснеш "шоуто".
Излиза, че продуцентите печелят пари и от джобовете на участниците, не само за сметка на техния имидж.

Общи условия

Активация на акаунт