Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 780
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 1 215
Ама да й държи сметка защо не е станала като дойде свирача! Ми човек не реагира по начин по който другият очаква в голяма част от случаите. Да била станела Таня. Не било възпитано да седи.
Да попитам. Как би било правилно да реагира Таня, на това изпълнение?

Ама как така как! Като Ивана - Ауууу, много яко! Joy

# 1 216
Опитай , да видиш как ще се почувстваш в преживелищната група. Бих предложила български превод- група за собствен опит , за личностно развитие чрез преживяване. Но не открих много за Стоян Кузманов в нета, разбрах, че е асоцииран член на Дружеството по гещталт терапия, т.е учи се още.

Ще разпитам за него. Досега минаваше "под радара", но с тези колоритни колеги наоколо как да се пребори за внимание човекът... Ако и да е риба-клоун. Simple Smile

# 1 217
  • София /Абсурдистан
И последно - къщето в Симеоново дали е на Лиско вилата, или  е чуждо и му е дадено само да го ползва?

# 1 218
И последно - къщето в Симеоново дали е на Лиско вилата, или  е чуждо и му е дадено само да го ползва?
Тоя няма гащи на г@за си, ти чак вила му преписа.
На приятели е къщето.

# 1 219
Аз не се наемам с отговор.Човек може ли да му схване вече спатиите на този шмекер.Simple Smile

# 1 220
  • София
Ами ако беше негово това къще досега да е продал имота, щото там цените ви е ясно какви са.

# 1 221
  • София /Абсурдистан
И последно - къщето в Симеоново дали е на Лиско вилата, или  е чуждо и му е дадено само да го ползва?
На приятели е къщето.
Ми тогава защо  очакваше Таня да му я ремонтира? Чудя се Simple Smile

# 1 222
На приятели е къщето.
Ми тогава защо  очакваше Таня му я ремонтира? Чудя се Simple Smile
Е, как защо. За да му е комфортно. То си беше доста западнало, с одела по стените. Що да не се бръкне Танчето да му ремонтира, пък после каквото сабя покаже.
Тя каза, че след като му е отказала финансова инжекция, той се е озлобил.

# 1 223
Представям си хипотетична ситуация: Ако моята майка беше участвала в това предаване (въпреки, че тя не би си причинила подобни емоции), аз още в деня на сватбата, още в мига щом науча името на младоженеца, бих го сърчнала в гугъл. Предполагам, че децата на Таня са направили същото и истината е лъснала много бързо. Това най-вероятно е накарало Таня да започне да избягва въпросния г-н, па макар и да се налага да живеят заедно заради предаването или неустойките по договора с формата.

# 1 224
В плей нова са махнали старите епизоди. Някой знае ли къде могат да се гледат?

# 1 225
Сега мъжете се старят по тяхни си начини. Мерал определено знае, че Ивана е загубена кауза. За  мен на нея и се иска да вярва в това което говори- за семейство, Мерал и т.н, но не си вярва. Явно и е симпатичен, не иска да го обижда, но чувства няма. Мерал е хлътнал до уши. Ще излезе много наранен от тази връзка. Но той търси един типаж жени като визия, които се разминават с характера, който му подхожда. Мишо ме радва. Поведението му е супер. На мен би ми харесал такъв отворен, добронамерен, внимателен човек. Не се опитва да я купи, а да я спечели
Юлия, обаче според мен в сърцето  и си е останал, човека с подарък таз. Тя търси негово подобие. Какъвто и да беше Мишо, освен ако не е подобен на онзи мъж, нямаше да го хареса.
Изрода чак ми е жалък, в съшност толкова го е страх, да не осъзнае тъжната истина, че е дърт, гол като пушка глупак, че влиза в роля.
 Аз друго не мога да разбера- 2 неща
1. Той нали уж работи. Как може работещ човек да живее от години там и да не стегне тази дупка. Той кредит да беше изтеглил, стая по стая да оправя, щеше вече да е добре
2. След като психоложката Маги му беше в къщата и явно прие, че има дом
 Тя, в такъв дом би ли живяла??

# 1 226
В плей нова са махнали старите епизоди. Някой знае ли къде могат да се гледат?
Ето тук https://www.dailymotion.com/

# 1 227
Ами ако беше негово това къще досега да е продал имота, щото там цените ви е ясно какви са.
Браво! Цените в Симеоново са достатъчно високи, за да може да си купи 1-2 стаен в Център.
Той има кон, но води дела за кокошка. ooooh!

# 1 228
Аз не вярвам, че Злобюл работи. Таня каза, че отивал на работа за да е в крак с предаването, нали се води "експерт по безопасност на храните" (такова животно разбрахме няма). Освен да обикаля по улиците с ръце в празните си джобове, друго не върши този долнопроб.

# 1 229
Е, нали анонсът беше че домът му се нуждаел от женска ръка. Явно съвсем буквално е било. Та едни метални съдове наредени по бюфетите...големите антики на Светозар, той сега не съм го видяла нещо да реставрира и единственото което прави е да си бърка в ушите и носа и да се заяжда.

Общи условия

Активация на акаунт