Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 723
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 1 245
Бивша жертва не, но ако някой попадне на предаването на Карбовски с него, да свирне!

# 1 246
Ще го гръмна тоя гъзомер 😃😃

# 1 247
  • Sofia
Женски бабаит е нашият "знатен наследник", много го бива да се прави на "мъж" и на голямата работа, но е гнусен, жалък, долен страхливец! В момента в който попадне на някой по-хард, веднага ще свие платната, ще подвие страхливо опашка и дим да го няма!
Юлка, ах Юлка.. късно е вече за нея, за да може да се промени, трябва да признае, че има проблем в нея самата, не все другите да са й виновни! С риск да ме нападнете, ще си призная, че Мишо не е мой типаж, но се старае и прави всичко по силите си Ледената "кралица" да се чувства добре! Загуба на време, лед лесно не се топи, особено Юлиният Simple Smile

# 1 248
Женски бабаит е нашият "знатен наследник", много го бива да се прави на "мъж" и на голямата работа, но е гнусен, жалък, долен страхливец! В момента в който попадне на някой по-хард, веднага ще свие платната, ще подвие страхливо опашка и дим да го няма!
Юлка, ах Юлка.. късно е вече за нея, за да може да се промени, трябва да признае, че има проблем в нея самата, не все другите да са й виновни! С риск да ме нападнете, ще си призная, че Мишо не е мой типаж, но се старае и прави всичко по силите си Ледената "кралица" да се чувства добре! Загуба на време, лед лесно не се топи, особено Юлиният Simple Smile

Заблуди го на сватбата! Wink Ама, виното е виновно Wink

# 1 249
 Като лице и мен не ме грабва Мишо,  но като отношение, ведрост, усмивка, спокойствие и добронамереност - да, браво на човека - засега с нищо не се излага, търпи и се усмихва, а женичката му наистина на сватбата бе горе на черешата и бая заявки за деца и дълъг брак даде, чак се издаде колко бърза да роди близнаци, щото някаква врачка ѝ гледала на кафе и ѝ казала за две деца и брак съвсем скоро. Е, може ли пред камери да признава това/когато риташе ритуалното менче/ - все едно казва - "Толкова съм отчаяна, че врачките  и реалитито са последната ми надежда!" . Прекалено се отпусна, прекалено се раздаде на сватбата, а сега бие отбой а ла - "А, моля ти се , не бях аз! " Е, к'во стана с близнаците ѝ, от кого ще ги роди?!
Щом на всички разказа, сега да си стои в брака и да забременява, че времето бързо лети. На улицата пред дома ѝ  едва ли има опашка от кандидати.
Съжалявам, че съм така директна, но ме дразни много с неуважението и резервираността , които показва към внимателния Мишо. Като спаружена  ми е  Юлия , като стипчива дюля! Simple Smile

Последна редакция: чт, 16 май 2019, 22:59 от *Камея

# 1 250
  • София /Абсурдистан
Фазо може пак да си е експерт по храните в Билла или Лидл. Там постоянно търсят персонсл и са коректни в плащането. Ама искат здраво бачкане, а него не го влече.
Ако на мен някой ми даде такова къще, за отрицателно време ще го превърна в райско кътче. Ама на, няма справедливост в този живот Simple Smile

# 1 251
  • густо майна Филибето
А може просто да е притеснителна. Мишо да вземе да я напие, вместо да я води по сладкарници.

# 1 252
  • Sofia
Ако виното ще помогне, тя лесна работата Simple Smile Мишо да купи 2 бутилки вино и друга Юлка може да види😀 Защо ли си мисля, че може и цуни-гуни да е имало вечерта след сватбата (бая беше вързала кънките Юлето) може и затова сега да се държи като ощипана госпожица 😀
Ljuboznatelna писали сме заедно Simple Smile

# 1 253
Е, как да я напие, тя на всичко удря контра, едвам говори, на думи се щади и пести, засича го - туй не било джакузи, онуй не било хижа, третото пък ептен не е планина, то на такъв съсел как ще му мине глътката алкохол през устата! Тя  сега се варди и се назлъндисва на Мишо, щото онова, което всички видяхме на сватбата, не е тя - Юлка- дюлка. Друга жена е била, но не и Юла. Grin

Последна редакция: чт, 16 май 2019, 23:39 от *Камея

# 1 254
Момичета Здравейте,

Човек да се смее ли или да плаче, не знам как да го направя едновременно.Добре, че децата заспаха и ми остана малко свободно време и аз да се разпиша в новата тема, че хубаво сте ги наредили милите младоженци.

Мерал си е вълк единак от много ранна възраст и се е научил, че безплатен обяд няма. Относно предаването е бил много на косъм да не се яви на следващите кастинги но явно самотата и желанието да срещне нещо различно от това, с което е бил са си свършили работата. Без да прозвучи, като женска завист но Ивана наистина е различна от всички жени, за които знам и са били в живота на Мери (за периода, в който го познавам) поне за последните гарантирам. Те бяха на негова възраст и + ,  имаха престижни работи , положение в обществото и престижно образование. За външен вид Ивана е много сладка тази нейна момичешка искра и енергия явно го завладяха, но той определено си пада по жени с крещяща женска енергия и не знам защо но винаги е давал пример за такива рускините. Има много грешни тълкувания за това, че си търси домакиня, щом като беше с бившата си приятелка предпочиташе да плати през почивните дни на чистачка да чисти дома на приятелката му, че да имат време да са заедно навън , надявам се, че ще си направите друго заключение.
 Съседката на Мерал е писала, че е бил отчаян, като типаж и на мен ми изглежда такъв (от както е в София), но като се замисля дали има щастливи мъже без да има женски тормоз в къщата?

# 1 255
Като лице и мен не ме грабва Мишо,  но като отношение, ведрост, усмивка, спокойствие и добронамереност - да, браво на човека - засега с нищо не се излага, търпи и се усмихва, а женичката му наистина на сватбата бе горе на черешата и бая заявки за деца и дълъг брак даде, чак се издаде колко бърза да роди близнаци, щото някаква врачка ѝ гледала на кафе и ѝ казала за две деца и брак съвсем скоро. Е, може ли пред камери да признава това/когато риташе ритуалното менче/ - все едно казва - "Толкова съм отчаяна, че врачките  и реалитито са последната ми надежда!" . Прекалено се отпусна, прекалено се раздаде на сватбата, а сега бие отбой а ла - "А, моля ти се , не бях аз! " Е, к'во стана с близнаците ѝ, от кого ще ги роди?!
Щом на всички разказа, сега да си стои в брака и да забременява, че времето бързо лети. На улицата пред дома ѝ  едва ли има опашка от кандидати.
Съжалявам, че съм така директна, но ме дразни много с неуважението и резервираността , които показва към внимателния Мишо. Като спаружена  ми е  Юлия , като стипчива дюля! Simple Smile

Аз много й се чудя на Юла, не е първа младост, не е и първа хубавица.... Да разкара този симпатичен мъж който, даже иска да й угоди и да е доволна..... Изпуска и последният, доста приличен, "влак". И за каква кариера става дума?! Продавачка?!  Щом и това се смята за кариера...... аз съм с много "яка кариера" Wink не може всеки хванат от улицата да ме замести Simple Smile

# 1 256
Момичета Здравейте,

Човек да се смее ли или да плаче, не знам как да го направя едновременно.Добре, че децата заспаха и ми остана малко свободно време и аз да се разпиша в новата тема, че хубаво сте ги наредили милите младоженци.

Мерал си е вълк единак от много ранна възраст и се е научил, че безплатен обяд няма. Относно предаването е бил много на косъм да не се яви на следващите кастинги но явно самотата и желанието да срещне нещо различно от това, с което е бил са си свършили работата. Без да прозвучи, като женска завист но Ивана наистина е различна от всички жени, за които знам и са били в живота на Мери (за периода, в който го познавам) поне за последните гарантирам. Те бяха на негова възраст и + ,  имаха престижни работи , положение в обществото и престижно образование. За външен вид Ивана е много сладка тази нейна момичешка искра и енергия явно го завладяха, но той определено си пада по жени с крещяща женска енергия и не знам защо но винаги е давал пример за такива рускините. Има много грешни тълкувания за това, че си търси домакиня, щом като беше с бившата си приятелка предпочиташе да плати през почивните дни на чистачка да чисти дома на приятелката му, че да имат време да са заедно навън , надявам се, че ще си направите друго заключение.
 Съседката на Мерал е писала, че е бил отчаян, като типаж и на мен ми изглежда такъв (от както е в София), но като се замисля дали има щастливи мъже без да има женски тормоз в къщата?

Така е. Аз съм с прекрасни впечатления от него. Възпитан, разговорлив, усмихнат. Затова му пожелавам да намери истинската за него.

# 1 257
  • Тра-ла-ла
Един масаж, плюшка, баклава и проформа букет - предпоставка ли са един мъж да бъде охарактеризиран като "добра партия"? И че той цял живот ще бъде все такъв?! Bowtie

# 1 258
Ей, накарахте ме да изгледам пак сватбата! Ама тя вярно там дава щедри целувки и си танцуват, и го допуска до себе си, и чака първата нощ... Хм... На какво ли се дължи това отдръпване? Страх ли е от дните, които ще последват, съжалява ли, свикнала е безумно с комфорта си и не може да се нагоди към други условия... Много странно...

Представяте ли си колко ще е супер, ако сега, при тази лавина от хейт и критика и при предполагам ужасното им изживяване от нейна страна, представяте ли си, ако точно Мишо е на телефона с нея денонощно да я подкрепя или да излезе и да каже 5 думи на хората и да спре цялото това злословене по неин адрес? Да излезе пък да каже - а бе, ей, момичето е много готино и свястно, я си гледайте вашата си работа и я оставете нея на мира... Готино ще е...

ПС Ха! Имаме двама общи приятели във фейса и разгледах сума снимки на Мишо. Че той до ПРЕДИ реалитито е в пъти по-готин рокаджия, цайси, чупки, прически... Няма общи снимки с Юлето, само последната му профилна снимка е с късата коса от 18-ти април. Има над 3 000 контакта - много, ама много от тях са млади и красиви жени...

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 00:53 от Маpи

# 1 259
Джули, забравяш и приветливост, внимание, галантност, тактичност...това на първо време.
Още помня на сватбата как Мишо спаси положението с бележката къде ще ходят. Той впрочем доста се натоварва да замазва гафовете и да поема негативите.
Нещо в тембъра ме дразни в него, сякаш гълта думите, но това може да е от притеснение. Той също се стяга пред камерите, при това се чуди с кисляка какво да говори. Все той подхваща нещо уж безобидно, ама тая не подава. Дори и да не харесваш даден човек е въпрос на учтивост да говориш за нещо. Даже е задължително. Аз така правех и се отнасях на някаква тема неангажираща и да минава времето, да не става неудобно и да не давам пауза за въпроси някакви. бе направо латерна май съм била.
Та Юла можеше да приказва за нещо незначително, странично, но да е или весело, или нещо дето е направило впечатление. Мишо разказа за Турция дето е свирел, за някаква котка дето яде сьомга, за не помня какво, ама намира нещо. Тази само констатира с какво я маже, то си пише де, ама да се покаже. Ми кат работиш в магазин за козметика и знаеш той с какво си изкарва хляба да беше занесля едно масажно масло ма Юло! Кой ходи с ръце в джобове на гости, от кумова срама се взима поне нещо малко и символично.
Мари, отдръпнала се е щото се напи, не можа да чете, не знае къде е Комо, дърли се там кат не знам какво, накрая уж хъркал бил и не спала. Ми то тя не е спала, ако трябва да съм нетактична. То това пиене...кой знае колко е ходила да си оправя стомаха. Да не говоря, че така се отнесе, че кат нищо са правили секс. Друго обяснение нямам за промяната в настроението и. Понеже толкова мозък има и си мисли сега, че се е изложила и се надува и ежи. Изпадна в другата крайност и пак е смешна.
Много съм и набрала на Юла и аз не знам защо, ама хич не ми допада и такива хора не харесвам-скрити, потайни, претенциозни без покритие, че дори и лъже. Тя кат Заро направо-това обичала, онова правила, това е, онова е, да си намери някой да я развежда насам-натам. То и Заро няма да я вземе, ни дом има, ни ум, ни пари..кат се замисля и за него не става.

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 00:49 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт