Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 351
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 1 440
  • Варна
Аз ако съм на Мишо, на мястото, ще бия шута на тази жена. Юлия визуално и като характер прилича на моя позната, Смърфи, кажи му да пали маратонките.

# 1 441
Къде се покриха Бънди, Захарничка и локума... Thinking

Нещата станаха много грозни и няма какво да кажат.

# 1 442
Сега изгледах промото Scream

И това се разиграва някъде 15-16 февруари, а шоуто дори не е стартирало по Нова. Мълчала си е тази жена и тъкмо се е съвзела, сега 3 месеца по-късно дано не гледа тоя кошмар.

# 1 443
Таня: "- Само да си се доближил до мене, ще извикам полиция."
Този епизод ще е изтезание.
Оф, много гадно ми стана като я чух Таня...SadFrowning

# 1 444
  • Sofia
Много изнервена Таня в този откъс,а оня гледа като препикан,какво ли се е случило ... Dizzy Face

# 1 445
  • Terra incognita
Жълтото леке пое вече всички възможни епитети, обиди и цинизми. С каквото и да го обидиш и наругаеш- все е малко. Истински талант. Рядкост са такива хора, за които, с чисто сърце можеш да кажеш, че не притежават нито едно положително качество. Като изчадие адово, някакво.

# 1 446
Аня Филипова на моменти много ми прилича по изказ на Таня.
И на мен напоследък, почвам и аз да се замислям! И така да е, истини казва жената, шапка й свалям!
Дамата,  чийто цитат публикувате е юрист , т.е няма как да е Таня Simple Smile

# 1 447
  • Terra incognita
Ааа, той юристките най ги обича 🤭😅

# 1 448
Скрит текст:
Аня Филипова на моменти много ми прилича по изказ на Таня.
И на мен напоследък, почвам и аз да се замислям! И така да е, истини казва жената, шапка й свалям!
[/quote]
Дамата,  чийто цитат публикувате е юрист , т.е няма как да е Таня Simple Smile
[/quote]

В качеството на читател или на човек, запознат с фактите го казвате?

# 1 449
Ааа, той юристките най ги обича 🤭😅

Той може и да ги обича, но тази хич не си пада по него. А и забелязах рехавите му защитнички там колко са неграмотни и меко казано тъпички.

# 1 450
  • Sofia
Откъде сте сигурна,че е юрист Аня?

# 1 451
Къде се покриха Бънди, Захарничка и локума... Thinking
Захарничка чете темата, виждала съм я няколко пъти сред активните в темата. Както самата тя написа преди време, чете ни, но заради договора не може да коментира. Надявам се след края на предаването да се включи и да разкрие някои моменти, орязани за нас като зрители.

П.П. Преди седмица някъде попаднах снимки на Таня от към края на март. Жената беше с метла, явно почистваше градинка/алея пред жилищен блок (вероятно пред жилището й) и изглеждаше усмихната.

# 1 452
Вие владеете ли в детайли СК и НК ? 

# 1 453
Вие владеете ли в детайли СК и НК ? 
Много от дългогодишните затворници овладяват текстовете на НК  на доброволни начала и опонират на правозащитните органи с правна аргументация. Какво остава за интелигентна жена като Таня в месеците след заснемане и преди излъчване да се потопи в материята?! Кой друг би я защитил по-добре от самата нея?

# 1 454
Таня я виждах в средата на април, изглеждаше много добре. Поздравих я, защото в първия момент не се сетих откъде я познавам, тя също кимна. По някое време общуваше с няколко приятелки. Дано бързо се е отърсила от това лепкаво жълто зло. Като гледам как само от екрана успява да предизвика такава непоносимост, не искам да си представя какво е да имаш жив контакт.

Общи условия

Активация на акаунт