Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 382
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 1 500
Много ми се ще да видя Юлето като продавач консултант хаха така ще ме консултира, че няма да купя нищо... или на всичко което попитам ще отговаря мхм чудесно хаха ... Някой веднага да каже къде работи Grinning

# 1 501
Някои извлякоха полза.
Иванка не може да не се оплаче от рекламата си.
Жълтотогащника и той намаза ядене и пиене, подслон на аванта, както и зъболекар. Че и секс без да иска му падна.
Мишо, сега пловдивчанки ще го търсят за масажи...

# 1 502
Всеки иска пари, те са необходимо зло. Не може всички да сме женени за чичко паричко, а и не е нужно! Изучи се, напъни се, работи, може и да не станеш богат, но без пари няма да останеш! Всички искаме Принцове и Крале, но нека не забравяме, че те са само в приказките!
Ама защо така с тези удивителни? Шегувам се, знам, че не е лично отношение. Simple Smile
И съм съгласна.

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 21:48 от tidaflyr

# 1 503
  • Sofia
Всеки иска пари, те са необходимо зло. Не може всички да сме женени за чичко паричко, а и не е нужно! Изучи се, напъни се, работи, може и да не станеш богат, но без пари няма да останеш! Всички искаме Принцове и Крале, но нека не забравяме, че те са само в приказките!
Ама защо така с тези удивителни? Шегувам се, знам, че не е лично отношение. Simple Smile
И съм съгласна.
Вие сте съгласна Simple Smile но Юлето едва ли... тя милата си чака Принца 😀

# 1 504
Джулката е много застреляна горката. Ми да си седи стара мома тогава.

# 1 505
Повечето от компанията на Мерал са вече семейни, че някои са даже и на следващата стъпка - децата. На някои хора им действа подтискащо това и се чудят какво с тях не е наред, че са сами, а приятелите им си имат половинки и създават семейство. Мерал е на възраст, в която това е най-естественото нещо. Чувствителен, внимателен и грижовен е, готов е на компромиси и е отворен към промени, за да се напасне към друг човек. Намирам всичко това за положителни качества. Като всеки човек си има и кусури, никой не е идеален все пак. Личи му, че много е лапнал по Ивана и ми е мъчно за него, защото тя не е. Използва го и това е видимо за страничния наблюдател. Дано се отърси бързо след преживяванията в предаването и скоро намери своята половинка, защото това е била целта му, за да се запише в предаването.

# 1 506
  • Terra incognita
Като ги знам какви консултантки са продавачките в ДМ в родния ми град ( нали и тя в някаква дрогерия работи), направо ми се отщява да влизам. Гледат те все едно си им изял таратора с решетъчна лъжица.

# 1 507
Би фита до нас го затвориха. Та не знам колко е оборотен.

Не е ДМ. Поне лилавите униформи не са техни.

# 1 508
Тя работи в магазин за маркова козметика. Беше постнат в темата.

# 1 509
Там, където я снимаха, че недоволства от картичката как я е написал Мишо, изглеждаше, че е снимано в бе фит. Униформата й обаче ми изглеждаше сякаш различна от първото предаване, в което я показаха на работа.

# 1 510
  • Terra incognita
Знам, че не работи в ДМ, нали това съм написала, че работи в някаква друга дрогерия/м-н за козметика. Все тая. Мисълта ми беше, че работата е подобна.

# 1 511
Някои извлякоха полза.
Иванка не може да не се оплаче от рекламата си.
Жълтотогащника и той намаза ядене и пиене, подслон на аванта, както и зъболекар. Че и секс без да иска му падна.
Мишо, сега пловдивчанки ще го търсят за масажи...

Жълтогащникът беше дотук с намазването. Сега ще плати обяда, бас държа, че на тоя реставратор някой ще му реставрира кокалите.

# 1 512
  • Sofia
Ааа ясно Simple Smile покрай марковата козметика и Юлка се е взела за "маркова" 😂

# 1 513
Би фита е магазин за био продукти.  Продават не само козматика- лимец, кукркума, тахани разни съм  си купувала от там.
В нета пише че са останали два- в Дианабад и Младост 1

# 1 514
Момичета ... за  жеста на Мерал ...ами прочетох какво ли не и пак имате право да предполагате и да споделяте мнение но хайде да си бъдем честни - на коя от нас не ни се иска мъжа ни да ни заведе с почивка на място където да си гукаме само двамата? Искам да подчертая само двамата, защото няколко дни преди да отидат Мери беше се обадил да иска някакви вериги ,каквото и да значи това  за колата , че щели да ходят във Велинград и  мъжа ми и той се нае и искахме да отидем с тях но Мери ни одряза искаше да останат заедно и да направи нещо хубаво без камери и т.н .Аз лично много се изненадах, като видях епизода (уж нямаше да има камери) може и да е имало и други посещения... знае ли човек с тази негова потайност.
Що се отнася до това, че нямал уважение към себе си ....ами ако не за съпругата и семейството си то тогава за кого да се раздава? При тези обстоятелства с ограничено време, момичета колкото и да обичаме игрите  мисля, че тук няма право на игрички .

Общи условия

Активация на акаунт