Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 374
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 1 515
Госпожо Дарк хайде вече да излезем от филма, а?!?!
То егати аурата на тоя клет човечец. Симпатяга е, ама дай и да го канонизираме.

# 1 516
А от кога ли са кадрите с картичката от Мишо? При посещението му казва " А мии, аз тук нии искам да живея" Rolling Eyes 
Мишо да не е продължил да я "ухажва"?

Чакам разбора на Фани. Един от коментарите във фейса е много в неин стил Smile
Охх , от 1 час ви чета и все не мога да стигна края на писанията ви)) Обаче тук зациклих, че ме споменавате и ще отговоря, а после продължавам))
Аз съм си заплюла страницата на предаването, но не пиша там, само чета. Не знам кой ме конкурира, само тук пиша за предаването.
Видях на Юла мъката, не иска да живее там. Иска да го изнуди да наемат жилище и да се шири. Противна ми е Юла, ама вие го знаете. Има нещо нечистоплътно душевно в такива хора, просто ги надушвам, алергична съм към тях. Затова и в началото още преди сватбата се шегувах, защото Мишо има заряд на положителен човек (е то никой не е идеален съвсем).
За Таня и Заро и преди писах, това си е продължението.
Заро е мислел Таня за богата, затова си прави труда да я омагьосва. Пък и тя е хубава за годините си-стегната фигура, интелигентна, с вкус за облеклото. Но той си мислел, че има пари в банка, нали е работела в чужбина. Тя му отказва да дава пари за ремонт. Да не мислите, че Заро щеше да ремонтира нещо в онази къща, дето не е негова? Та той е хитрец, нали е Лисан. Шеше да взима пари на ръка уж прави нещо и да ги прибира за себе си, докато я остави без нищо. Така мисля. Като няма голямо жилище, има деца в него, малко му е, разчитал е на парите да вземе. Не става и той крои план да се отърве, ама и да изпъкне с нещо, пък и да излезе, че не я понася, съжалява я и затова я е търпял. Таня най-после се усети. Много късно. Но пари поне не е успял да и вземе. Той е жиголо за мен. От най-долните и крадливи. Смуче докато може и после се прехвърля.
За Мерал просто не ми е интересен, там е ясно. Ивана е за реклама, плете кошница за интереса си, играе добре. Не ми харесва външно и ми е противна и тя. Много млада, а толкова пропаднала. Мерал има проблем за мен , ниско самочувствие за визия има. Освен това много се раздава, прекалено. Струва си, ако отстреща има харесване също, както и оценяване на жеста ти. В противен случай напразно се мъчиш, а и досаждаш.
Юла е най-противния образ в предаването. Даже повече от Заро за мен. Жалко за Мишо. Но той е силен ще се съвземе. Само дето изгуби време, а може би и вяра донякъде. Той намира жени, но са еднодневки. На него му трябва своя жена и затова  се е записал в предаването, а не че е на сухо. Не може да е разочаровал Юла сексуално, а секс е имало със сигурност за мен. Просто той има толкова бройки че е кат индиански вожд))) (ама как ги измислям))
В момента ми се струва, че Юла го изнудва. Решила е че е хлътнал и иска да го изнудва. Тя е точно Заро в женски образ. Енергиен вампир, жена без покритие за мен с претенциите си, използвачка. Така мисля, ще видим...

# 1 517
  • Terra incognita
Каква съпруга, какво семейство? Един подпис не означава автоматично, че имаш семейство. Тези отношения се градят с години . А да се "раздаваш" така за човек, който познаваш от има- няма месец, е леко незряло. В онзи момент вече би трябвало да му е станало ясно, че няма взаимност и няма да ги бъде, вместо да се опитва отчаяно да я впечатли. Когато няма симпатия и чувства от другата страна, ако ще и Космоса да й свали, все тая.
Разбира се, че бих се зарадвала на подобен жест, но само от човек, към когото имам нещо. В противен случай бих се чувствала неловко, дори неприятно.

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 22:17 от VickyTaylor

# 1 518
За мен Юла изобщо не харесва Мишо, каквото и да мислим ние за него. Все пак никой не може да диктува на чувствата на друг човек - всеки има право да харесва някой или не. За мен Юла, на принципа "ден да мине, друг да дойде", чака края на предаването, за да се отърве от Мишо. По никакъв друг начин не мога да си обясня държането й с него. Все едно е направила великото благоволение на простосмъртен като му е отишла на гости. Дори обеща да го покани у тях с половин уста.

# 1 519
  • Terra incognita
Не го харесва, очевадно е. Но защо, извън камерите, не седне да му обясни като човек, че не е неин тип, че няма да се получи, ала- бала и да продължат снимките по приятелски някак, поне да не таи Мишо напразни надежди, пък после кой от къде е. А така само се мъчат и двамата. Той се чуди как да й угоди, тя се чуди как да му пресече мераците.

# 1 520
Не Космоса да свали,а динозаврите ще върне GrinningНещо куца защитата на Мерал.
Мен пък Юла чак противна не ми е.
Като най-неприятни личности в предаването-1.Жълтия,2.Васка

# 1 521
За мен Юла изобщо не харесва Мишо, каквото и да мислим ние за него. Все пак никой не може да диктува на чувствата на друг човек - всеки има право да харесва някой или не. За мен Юла, на принципа "ден да мине, друг да дойде", чака края на предаването, за да се отърве от Мишо. По никакъв друг начин не мога да си обясня държането й с него. Все едно е направила великото благоволение на простосмъртен като му е отишла на гости. Дори обеща да го покани у тях с половин уста.
Всички двойки си върнаха визитите. Мисля, че ги задължават от предаването да го правят. За това Мишо си караше по сценарий и подсети Юла, че трябва да го покани. Не мога да си обясня поведението и отношението й към него. Дори и да са си писали преди да се запознаят очи в очи, ми е странно. Показа се като много голям киселяк тази жена.

Не защитавам Мерал, просто ми е мъчно, че се подиграват с добротата му. Намирам много хубави качества в него, които не се срещат масово в мъжете в днешно време.

# 1 522
Не ме изненада промото изобщо.
Хареса ми как спокойно, но категорично Юла каза, че няма да живее тук.
Мерал се самозалъгва и си вярва.
Таня май не издържа този път. Продължавам да й се чудя на акъла. Не вярвам, че това се излъчва и снима без съгласието й.

# 1 523
Това за визитите ме подсетихте, бях забравила. Сега си идва на място коментарът на Юла. Ами да, изнудва го. Знае, че ще трябва да я посети, сигурна е, че той я харесва и си го представя мъж хлътнал по нея. У тях няма място, ясно е, ама у него тя не иска. Следва жилище под наем)) Избора естествено ще е на Юла (тя е с претенции, Мишо и угаждаше досега) Това е филма на Юла)))) Много проста жена.
Значи да си кажа направо, пък може и да ви изглеждам злобна. Юла, не може да намери нещо повече от Мишо, а и той е много за жена като нея. Мишо може да изкарва пари, тук пишете, че парите са основа. Не е беден хич. Може и да работи в чужбина, масажист, музикант. Може и да е верен според мен на една жена. Той доста е отлагал и доста е подбирал. Видях му снимките преди 10 години, момче вървежно отвсякъде за всяка жена и със самочувствие. Явно е имал връзка доста време и се е разпаднала. Другите са били временни и без значение. Но избор е имал и то доста. Юла не би я забелязал сред многото. Както и да е.
Само да кажа, че за мен Юла се е освестила към днешна дата. С Мишо нищо не е станало ясно е (така мисля) Но вече е разбрала и може и да го търси. Смърфа, ако чете да не позволява тази да го доближава. Ако трябва аз ще му избера жена да му се не види. Ама наистина се ядосвам на таз Юла, просто органично противен човек ми е.

# 1 524
Мерал е по-заблуден горкият. Надява се. Наистина, с добрата си душа вярва, че с нежност, внимание и великодушие ще спечели любовта на Ивана.
 Мишо просто се държи така, както  е по договор, не е глупав и му е ясно, че женичката, която му отредиха свише, не е заинтригувана и  не е отдадена на връзката / брака им. То как да не се усети, как! По-реалистично гледа и си играе ролята в реалитито. Старае се, но е наясно кой стои пред него. То колко пъти  превъзнесената Юлка му упражни "психическа кастрация". Човекът се усети, дано и Мерал скоро дойде на себе си.

# 1 525
  • София
Момичета ... за  жеста на Мерал ...ами прочетох какво ли не и пак имате право да предполагате и да споделяте мнение но хайде да си бъдем честни - на коя от нас не ни се иска мъжа ни да ни заведе с почивка на място където да си гукаме само двамата? Искам да подчертая само двамата, защото няколко дни преди да отидат Мери беше се обадил да иска някакви вериги ,каквото и да значи това  за колата , че щели да ходят във Велинград и  мъжа ми и той се нае и искахме да отидем с тях но Мери ни одряза искаше да останат заедно и да направи нещо хубаво без камери и т.н .Аз лично много се изненадах, като видях епизода (уж нямаше да има камери) може и да е имало и други посещения... знае ли човек с тази негова потайност.
Що се отнася до това, че нямал уважение към себе си ....ами ако не за съпругата и семейството си то тогава за кого да се раздава? При тези обстоятелства с ограничено време, момичета колкото и да обичаме игрите  мисля, че тук няма право на игрички .

Това с гукането добре, но идеята е да е желано и организирано от двамата. В случая Ивана се почувства добре от грижата за нея - балончета, хамамче, не от гукането с Мерал.  Ивана си е добре с телефона и нещо за хапване, пийване.
Да се раздава... когато открие жена, която иска семейство и също е готова да даде внимание, взаимност, приятни изненади. Точно защото няма право на игрички.
Като цяло исках да напиша, че му съчувствам заради неправилния избор на отдаденост, защото е очевидно, че желаното семейно огнище с Ивана няма как да се състои. Мерал претендира за умно и опитно момче, не го ли усеща? Ако го усеща, защо мрънка? Все по-неприятно е да виждаш как добро момче влиза в ролята на глупак.

# 1 526
Монако, любовта е сляпа.

# 1 527
Мерал по-добре да си намери някоя кючетлийка. Тази освен гюбеци да мята, много грачи. А и не може да оценява жестове на внимание.
От всички само Ивана не харесва Мерал за мен, но пък и най-много се преструва и замазва да мине предаването.
Васа щеше да хареса Форо, ако имаше кола хубава и добра заплата. Тя няма претенции за нищо друго.
Таня хареса Заро, ясно е. До момента, в който той реши, че няма сметка от тази жена и реши да я разкара по грозен начин.
Юла е пълна мъгла (тя си е такава по рождение) Бедна, необразована, живееща в малко жилище някъде си, с родители от 3 поколения. Не ме разбирайте погрешно. Доста изписах да я защитавам, че може би се грижи за баба си, че майката на Юла е пенсионерка също, че трябват пари, че тя се е жертвала. Ама докато не се показа. Тя и не дава нищо май или ако го прави , на хората им присяда. Не видях брата на Юла. Дано той поне се грижи за възрастните жени, че тази май нищо не дава, пък и не взима кой знае колко, като продавачка, дори на маркова козметика. (то не марката е важна, а оборота на магазина според мен де, ама..)
Та Юла не ми пишете, че не го харесва, насилвала се е, не и е по вкуса. На нея нищо не е по вкуса, обаче и всички са неудачници. Ама от тези дето се усещат каква е и я разкарат. Ми грозно е за жена така да се пише, ама тази няма за какво да я харесам. Че е хитра, използвачка е, подведе и предаването (щяла да се премести, ако е от друг град и да пробва), че това същество не си е кръстило дори котката бре. Тя и децата си няма да кръсти някой ден. Замислихте ли се за това. Какъв човек, каква топлина в сърцето трябва да имаш поне мъничко, поне нещо да ти е скъпо и мило, а тя няма нищо такова. Ама нищо.

# 1 528
Мерал има няколко минуса. Има лошо пиянство - става избухлив и заядлив. Обсебващ и ревнив е. И има лош вкус за жени. Иначе като цяло е свестен тип и ако преосмисли приоритетите си,  ще намери любовта в лицето на някое читаво девойче.

# 1 529
  • София
Монако, любовта е сляпа.

ОК, приемам, че момчето е влюбено и не може да спре поривите си при видимо безразличната към него жена. Но би трябвало да знае, че не може да има надежди за семейство с нея. Или да приеме да изживее мига за себе си, без очаквания, или да си тръгне, преди да затъне още повече в тази любов.

Общи условия

Активация на акаунт