Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 341
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 1 545
И след всичките гадости , през които е минала Таня ѝ сервираха тоя урод..

# 1 546
Юлия изби рибата направо - човека толкова прочувствено й заявява, че иска да живее с нея, а тя: Мииииии ............... аз не искам да живея тук и хвърля един пренебрежителен поглед на стаята! Sad Не знам майка й на какво я е учила, но все си мисля, че доброто възпитание поне изисква като ти предложат нещо - да кажеш - благодаря ти, много мило, но ще откажа по тази и тази причина. Пък дори и да завоалираш истинските причини, ако се налага. Толкова пък не може да му запази достойнството на човека? Някаква способност за емпатия, някаква емоционална интелигентност няма ли в нея? Ако тя си отвори така сърцето и дома за някого, а той я попари с подобен отговор как ще се чувства?

# 1 547
Аз се сещам за някой в моя живот, но какво от това. Мери е в трудна ситуация. Ожалвам го, за мен е симпатичен пухкавелко, очите му блещукат Simple Smile само констатирам - съвсем безпристрастно и невинно , а Фанито що така тук пише, а не забърза към Коматево - Мишо е там, сам на етажа... Звездите ми ги шепнат тези факти, ша знаЙтИ. Bowtie
Фанито свърши вече с масажите, посещенията и там каквото е правила. Сега се е кротнала и може само "мъдрости и бисери" да ръси.)) Ако бях на мястото на Юла обаче, щях да дам шанс на Мишо. На 36 години щом искаш деца да имаш си е определено време. А Мишо става и децата му ще са хубави и здрави. Пък и си има всичко необходимо за семеен живот. Самостоятелно жилище (вярно етаж от къща, ама си е негово), кола, мотор, колело, студио масажно. А и най-важното ми изглежда сръчен за мъж. Мишо умее да работи с ръцете и да оправя някои неща си мисля технически. Мда...ама таз Юла е проста. Пък и само да му влезеш под кожата и можеш да си го връткаш и да си неговата звездичка...бе душица е той. Ама преди 10 години не е бил такъв. Доста ми се вижда да си е поживял по жени, ама пък е и подбирал. А също обича и да обикаля, харесва природата, има чувство за хумор, бе има си качества момчето. На височина е кат за мен също поне над 180 е си мисля (иначе нямаше да го искам) , не владее езици-ще го пратя на 1-2 курса, аааа и масажи ще ми прави постоянно, ще ми пее на ушенце, бе... (е за хъркането ще оправим нещата, не вярвам да е толкоз страшно). Юла грешно си изигра картите.

# 1 548
Фанито, такъв портрет му направи на Мишо, все едно си изяла една торба сол с него. И на мен ми е симпатичен на пръв поглед, но не бих могла да кажа нищо конкретно за него от това, че съм го видяла за няколко минути по телевизията. Каквато и да е Юлия, може би си е казала нещата без такт и възпитание, но тя сигурно си има нейните причини, поради които на харесва Мишо. Все пак тя е контактувала с него, а ние не сме, може би и ние няма да го харесаме, ако сме лице в лице с него. А може би ние ще го харесаме, но това не значи, че и Юлия трябва да го хареса. Сложна е химията между двама души ...

# 1 549
Сложно е, съгласна съм.
Ама е сложно и да харесваш някой с години, да правиш компромиси и накрая да си отвориш очите. Или да разбереш, че си в заблуда живял и си глупак. А има и друг момент. Да не харесаш някой или да го пренебрегнеш и след време да ти се отворят очите, ама да е късно. Тогава най-боли. Та има много варианти.
Не съм яла сол с Мишо, ама не ми и трябва. На мен ми е интересно да следя предаването и да наблюдавам хората, да си правя равносметка колко и как преценявам. Не дали са красиви, богати и каквото и да е. Повече се вглеждам в характерите (интересно ми е, така съм решила)
Добре, не съм права, Юла не може да се насили да хареса някой. Но за мен не е така, тя го харесва. Само дето е лисичка, иска да се наложи над него и пред зрителите. Така я преценявам аз и това виждам. Тя е нямала избор (не е такъв тип жена-нито е красива, нито интелигентна, нито богата, нито има среда с вип персони) Така че няма и как да е общувала, излизала , видяхме и че не е обикаляла никъде, тя е живяла в затворен кръг за мен. Повече ме е яд, че си пропиля шанса да е щастлива -да има семейство. Но и нейната мечта беше да се види в булчинска рокля и дотам. И се видя. То да беше влезнала в някой магазин да мери рокли  и толкова , ама..
Добре Юла не харесва Мишо. Ама нея какъв мъж би я харесал, че не се сещам. Щото от моите познати, близки и т.н. не виждам някой изобщо да и обърне внимание. Не да се жени, а  не са някакви взискателни толкова. Това нисичко, късокрако момиче, без грам интелект и речников запас, какво може да предложи на един мъж се чудя?

# 1 550
Жана д'Арк Мерал ли е?
За един приятел питам.

Прословутата Аня Филипова пък осен, че я смятах за Таня, вече почвам и да се съмнявам, че може и да е някоя съфорумка или поне някой, който чете тук.
Повечето от нещата, които пише и споделя са многократно обсъждани тук. И то преди нейните коментари.

# 1 551
Откъде сте сигурна,че е юрист Аня?
Вие владеете ли в детайли СК и НК ?  

Скрит текст:
С Гугъл и зад компютър много хора, много неща владеят. Като му чукнеш провиненията на Заро ще се намери и по кой закон може да бъде съден. Не, че е невъзможно Аня да е юрист.

На мен Аня ми звучи като много блика приятелка на Таня. Споделила ѝ е неща които не бяха излъчвани, но жената звучи ужасно афектирана, което според мен се дължи на излъчените кадри. Просто виждайки нещата, вече неудържимо тръгва да търси истината.
Дали е приятелка на Таня или не, не мога
 да знам, но за разчитане на закона и тълкуването му с едно ситуиране пред компютър Simple Smile защо никой от съфорумците/ките  не го направи ?
Както и да е,  надявам се някой да понесе наказателна отговорност за действия или бездействия по смисъла на закона (искрено се надявам )[/spoiler]
И така, ситуирана зад компютъра и без да съм юрист, започвам да търся отговори , доколко са спазени правилата на формата Женени от пръв поглед, ползвах това четиво - за 20 правила на формата.
https://screenrant.com/married-at-first-sight-rules-couples-have-to-follow/
Има много интересни неща - за нарастване популярността на предаването, успеваемостта на браковете, защо хората участват, за разводите , но основното, което ме впечатли е колко щателно и от различни специалисти се проверяват моралните ценности и психичния статус на участниците, че дори и ДНК тест се прави. Вероятно в тази си част, може да се търси отговорност от продуцентите и  екипа специалисти за допускането на хора без здрав морал и с психични отклонения до участие в предаването. Сигурна съм, че юристите от форума могат да открият и други разминавания.

# 1 552
И така, ситуирана зад компютъра и без да съм юрист, започвам да търся отговори , доколко са спазени правилата на формата Женени от пръв поглед, ползвах това четиво - за 20 правила на формата.
https://screenrant.com/married-at-first-sight-rules-couples-have-to-follow/
Има много интересни неща - за нарастване популярността на предаването, успеваемостта на браковете, защо хората участват, за разводите , но основното, което ме впечатли е колко щателно и от различни специалисти се проверяват моралните ценности и психичния статус на участниците, че дори и ДНК тест се прави. Вероятно в тази си част, може да се търси отговорност от продуцентите и  екипа специалисти за допускането на хора без здрав морал и с психични отклонения до участие в предаването. Сигурна съм, че юристите от форума могат да открият и други разминавания.
Не съм юрист, но Гугълчо казва, първоизточникът е датски вариант, продава лиценз за излъчване в други държави. Формата е съобразен с особеностите и законодателството във всяка държава. Не вярвам нашите продуценти да са направили нещо, което да бъде използвано срещу тях.
Показаното е за САЩ. След всички тестове, интервюта и т.н. успеваемостта им е нищожна, което показва, че не сме единствените.
Силно се съмнявам някой да може да подведе под отговорност психолозите или продуцентите, защото участниците доброволно са приели условията на формата и са се съгласили.
Съчувствам на Таня искрено. Как стои въпросът обаче след края на предаването ако двойката иска да се раздели, не знам. Мисля, че там може да има вратичка за възмездие на Гащю. Знам, че на всички ни се иска това.

# 1 553
Мис Каприз Юла 😂😂😂:

Вчера Гръмпи е умрял... Worried

# 1 554
calabaza, за кой пишеш((
това сестрата на Фори ли((
не разбрах

# 1 555
Не. Най-сърдитата котка на света, на картинката от Вики, се казва Гръмпи. И вчера е умрял. Въобще вече не я помня онази кукувица, сестрата на Форьо медузата.
https://www.vesti.bg/lyubopitno/pochina-edno-ot-naj-izvestnite-k … rumpy-cat-6095497

# 1 556
офф , аз си помислих за онази плюшка на сестрата на Фори, или нещо с нея се е случило.
Хич не се сетих, бе направо ни побъркаха с това предаване
Аз нещо се изтощих с тези.
Като свърши другата седмица, къде ще се местим? На мен ми харесва много групичката тук, хич не ми се иска да си разваляме седянката и купончето. Трябва да се метнем някъде на друго място си мисля))

# 1 557
Вече трети епизод не ги гледам тези хора. Не мога да гледам подобни издевателства над някого, излъчени в ефира. Достатъчно ми е, че ви чета тук и че имах глупостта да погледна последното промо! Аз се ужасявам от идеята как някои хора снимат с телефоните си когато за други се случва някакво нещастие, а тези изроди предаване направиха от един ужас, упражняван върху една свестна жена. Не знам как сърце ви дава да ги гледате!
Да, приятна ми е компанията ви и ще ми е приятно нещо градивно да ни събере. Този хейт трови и нас..

# 1 558
Всеки иска пари, те са необходимо зло. Не може всички да сме женени за чичко паричко, а и не е нужно! Изучи се, напъни се, работи, може и да не станеш богат, но без пари няма да останеш! Всички искаме Принцове и Крале, но нека не забравяме, че те са само в приказките!
Ама защо така с тези удивителни? Шегувам се, знам, че не е лично отношение. Simple Smile
И съм съгласна.
Вие сте съгласна Simple Smile но Юлето едва ли... тя милата си чака Принца 😀

Те всички чакат принца, а накрая се женят за коня му Joy

# 1 559
Работата е там, че Мерал не би харесал Светлана от 1 сезон, то и Стефан не я хареса, аз също- визуално, усмивката и смеха й. Иначе за други може би е приятна, хубава, добър избор. Въпрос на вкус. Като поведение и характер е добре, на ниво, но усмивката и смехът...
Да,да най-големите ѝ беди на Светлето идваха от усмивката и смехът ѝ  Rolling Eyes Joy
Много си беше готина Светлето и Стефан на прима виста я хареса,после са дошли разминаванията в начина на живот.

Фанфанито,ще се съберем в "Игри на волята ",новото риалити Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт