Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 366
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 1 560
Според мен онази приятелка на Мерал е влюбена в него! Той обаче търси нещо по-атрактивно и той не знае какво обаче!

# 1 561
Вече трети епизод не ги гледам тези хора. Не мога да гледам подобни издевателства над някого, излъчени в ефира. Достатъчно ми е, че ви чета тук и че имах глупостта да погледна последното промо! Аз се ужасявам от идеята как някои хора снимат с телефоните си когато за други се случва някакво нещастие, а тези изроди предаване направиха от един ужас, упражняван върху една свестна жена. Не знам как сърце ви дава да ги гледате!
Да, приятна ми е компанията ви и ще ми е приятно нещо градивно да ни събере. Този хейт трови и нас..

Между другото, ужасно си права!

# 1 562
  • Terra incognita
Не. Най-сърдитата котка на света, на картинката от Вики, се казва Гръмпи. И вчера е умрял. Въобще вече не я помня онази кукувица, сестрата на Форьо медузата.
https://www.vesti.bg/lyubopitno/pochina-edno-ot-naj-izvestnite-k … rumpy-cat-6095497
Предлагам Юла да си кръсти котката Гръмпи Simple Smile
Ако е вярно, че животните приличат на стопаните си...имаме си новата най- сърдита котка киселяк Simple Smile

# 1 563
  • Sofia
Не. Най-сърдитата котка на света, на картинката от Вики, се казва Гръмпи. И вчера е умрял. Въобще вече не я помня онази кукувица, сестрата на Форьо медузата.
https://www.vesti.bg/lyubopitno/pochina-edno-ot-naj-izvestnite-k … rumpy-cat-6095497
Предлагам Юла да си кръсти котката Гръмпи Simple Smile
Ако е вярно, че животните приличат на стопаните си...имаме си новата най- сърдита котка киселяк Simple Smile
Ха хаа прекрасна идея 😀

# 1 564
Добро утро момичета, приветствам идеята да останем заедно и да си намерим друга тема за обсъждане. Браво Фани! И на мен ми е приятно с вас.
За Мерал и обясненията на Жана Дарк - явно се е разбрал с екипа на предаването да снимат балоните и джакузито и друга двойка не му трябва, но определено смятам, че трябва ако иска да я задържи да я извежда сред приятели, да се веселят в компания и т.н. Мисля, че само двамата като са на нея и е скучно и неприятно. В джакузито по едно време я усетих, че за малко да заплаче. И то не е от умиление, повярвайте. Но пък има камера, и девойката явно мисли, че това й е работата да писка и подскача. Ама как една прегръдка не му подари, само го потупва по рамото.
Историята с Гадта и Таня я гледам с интерес само защото се надявам на възмездие. Таня показа силен дух и въобще всичко положително и много се надявам тази жена да сбъдне мечтите си каквито и да са те. Много бих искала такъв човек да ми е приятел, борбен, интелигентен, търпелив и.....умен и съобразителен, което Жълтозар проспа. Той си мислеше, че тя ще падне от неговото очарование и ще се заслепи, ама на - жената има мозък в главата си.

# 1 565
Юлия изби рибата направо - човека толкова прочувствено й заявява, че иска да живее с нея, а тя: Мииииии ............... аз не искам да живея тук и хвърля един пренебрежителен поглед на стаята! Sad Не знам майка й на какво я е учила, но все си мисля, че доброто възпитание поне изисква като ти предложат нещо - да кажеш - благодаря ти, много мило, но ще откажа по тази и тази причина. Пък дори и да завоалираш истинските причини, ако се налага. Толкова пък не може да му запази достойнството на човека? Някаква способност за емпатия, някаква емоционална интелигентност няма ли в нея? Ако тя си отвори така сърцето и дома за някого, а той я попари с подобен отговор как ще се чувства?
Само аз ли не чувам правилно, или е орязана в промото, но Юлия отговаря на предложението на Мишо с "Ами, аз пък не искам да живея...." Дали пък не й е дотегнал живота със самата себе си.Neutral Face

# 1 566
И така, ситуирана зад компютъра и без да съм юрист, започвам да търся отговори , доколко са спазени правилата на формата Женени от пръв поглед, ползвах това четиво - за 20 правила на формата.
https://screenrant.com/married-at-first-sight-rules-couples-have-to-follow/
Има много интересни неща - за нарастване популярността на предаването, успеваемостта на браковете, защо хората участват, за разводите , но основното, което ме впечатли е колко щателно и от различни специалисти се проверяват моралните ценности и психичния статус на участниците, че дори и ДНК тест се прави. Вероятно в тази си част, може да се търси отговорност от продуцентите и  екипа специалисти за допускането на хора без здрав морал и с психични отклонения до участие в предаването. Сигурна съм, че юристите от форума могат да открият и други разминавания.
Не съм юрист, но Гугълчо казва, първоизточникът е датски вариант, продава лиценз за излъчване в други държави. Формата е съобразен с особеностите и законодателството във всяка държава. Не вярвам нашите продуценти да са направили нещо, което да бъде използвано срещу тях.
Показаното е за САЩ. След всички тестове, интервюта и т.н. успеваемостта им е нищожна, което показва, че не сме единствените.
Силно се съмнявам някой да може да подведе под отговорност психолозите или продуцентите, защото участниците доброволно са приели условията на формата и са се съгласили.
Съчувствам на Таня искрено. Как стои въпросът обаче след края на предаването ако двойката иска да се раздели, не знам. Мисля, че там може да има вратичка за възмездие на Гащю. Знам, че на всички ни се иска това.
Сигурно си права,Mama_Nana, но къде можем да прочетем какви са условията на нашия формат?

# 1 567
Работата е там, че Мерал не би харесал Светлана от 1 сезон, то и Стефан не я хареса, аз също- визуално, усмивката и смеха й. Иначе за други може би е приятна, хубава, добър избор. Въпрос на вкус. Като поведение и характер е добре, на ниво, но усмивката и смехът...
Да,да най-големите ѝ беди на Светлето идваха от усмивката и смехът ѝ  Rolling Eyes Joy
Много си беше готина Светлето и Стефан на прима виста я хареса,после са дошли разминаванията в начина на живот.

Фанфанито,ще се съберем в "Игри на волята ",новото риалити Simple Smile
Исках да съм по- тактична спрямо Светлана, но явно не и днес. Съжалявам, но Светлана има проблем с мимиките на лицето при ухилване. Неприятна ми е , като се захили и озъби. Сбръчква се цялото лице и звукът, който издава, ме карат да се извърна. Ако стои сериозна - става.
 Самата тя каза, че Стефан е играл роля за пред камерите. Вероятно още от самото начало. На мен не ми се вярва да я е харесал ни в един момент, но ти щом знаеш друго, вярвай си. Аз вярвам на своето виждане. Изказах личното си мнение, макар да не ми се искаше да влизам в подробности, но за вас може да е прекрасница. О.к.

# 1 568
Той и Стефан имаше един кретенски хилеж, та си бяха лика прилика

# 1 569
  • Terra incognita
Като за добро утро:

# 1 570
Охоо, Светлото доста работи по себе си, браво! Много ми е симпатична, една такава готина, позитивна, усмихната!
Хехее, ще натири нахалния нос на Стефата!

# 1 571
  • Terra incognita
Само тая "работа" с устата хич не ни харесва. Защо, бе, дами? Защо се обезобразявате така? Хайде, днес си слагат хиалурон, той се резорбира, ами едно време с тоя силикон бая девойки се осакатиха. Познавам една такава, карикатура и страшилище с вулгарен привкус- за вечни времена, а иначе беше красиво, нежно момиче.

# 1 572
Ами не е толкова лоша Светла.Далеч не я намирам за идеална.Но добре ѝ се е получила устата.

И аз изразих мнение по-напред,моя лична философия и светоглед,а ти го принизи до клишета от фейсбук!
В какво вярвам и колко си е моя лична работа.Различно мнение се изразява,без да омаловажаваш чуждото.Иначе не е приятно когато те апострофират.Да не натоварваме повече аудиторията.

Последна редакция: сб, 18 май 2019, 10:31 от *Амбър*

# 1 573
  • Terra incognita
И аз я харесвам Светла. Но устата й не ми харесва, крива е нещо, цупи се като простакесите. С натурални устни ми допада повече. Харесваше ми, че бе млада, дейна жена. Не като мекотелото Юлия. Собствен бизнес, спорт. Дето се вика- няма празно. Мисля, че пътуваше всеки ден до Перник, докато живееше със Стефан. Не, че е далече, но е вид компромис. Изглеждаше добродушна и съвсем оправдано, излезе аранена и обидена от формата.

# 1 574
Юлия съм почти сигурна, че някой друг я е записал за участие. Толкова е инертна, вяла, нищо ново не подема, не я интересува светът. И ако забелязвате, тя нищичко не говори за себе си. Нула. Само че е мислела да се запише на някакви курсове и до там, а, и мислела един ден да отиде на почивка в Турция. Не видях и книги нещо в нейната стая, но днес има Киндъли, може пък така да чете това момиче.

Общи условия

Активация на акаунт