Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 334
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 1 605
Толкова е инертна, вяла, нищо ново не подема, не я интересува светът. И ако забелязвате, тя нищичко не говори за себе си. Нула. Не видях и книги нещо в нейната стая, но днес има Киндъли, може пък така да чете това момиче.
Ох, Милитана, задавих се с кафето от смях.  Laughing Юлия е всичко друго, но е и четящ човек с този стеснен до нула кръгозор и с липсата на интерес към каквото и да било. Най-много да е прелиствала от тези тъпите списания, които са пълни само с реклами и няма никакъв текст.

Reina,
Надценяваш я. 🤣🤣
Аз залагам на рекламните брошури по пощенските кутии. 😂😂. Там е пълно с картинки и неще зор за четене. 🤣🤣

# 1 606
  • София
Те тези списания, за които говоря, са си точно като рекламни брошури - само картинки и никакъв текст. Затова ги пускат с някакъв подарък, защото няма друга причина човек да си ги купи.  Laughing Laughing

# 1 607
Те тези списания, за които говоря, са си точно като рекламни брошури - само картинки и никакъв текст. Затова ги пускат с някакъв подарък, защото няма друга причина човек да си ги купи.  Laughing Laughing

Точно, де! Значи мислим в една посока. 🙂

# 1 608

😂 Не закачайте Юлка-кисела Дюлка, за нея от Витоша по-високо и от Овча купел по-хубаво нема😀 Що я дъфчете за "някаква тъпа и  грозна" Анталия 🤣🤣🤣
Париж е грозен, Анталия не знае що е туй.

# 1 609
  • Terra incognita
Eх, ама и вие сте едни 😅
Много ясно, че Юла и Гошко няма да ги бъде.
Написах го на майтап, понеже и двамата са киселяци и твърде негативни.
Вие представяте ли си Юлка като снекърва/тъща!? Е те тогава какво мрънкане, недоволство и цупене ще пада 😀 Чак ми е бедна фантазията 😂
Първо трябва да се представи "достойно" и като снаха. Иначе като свекърва си в представям като онова проклето създание Джеврие, от сериала на Али Ръза 😂

# 1 610
  • София
Точно, де! Значи мислим в една посока. 🙂
Абсолютно! Само дето тези, които се купуват, са се закичили с гръмката титла "списание" и звучи по-престижно някак.  Laughing

Първо трябва да се представи "достойно" и като снаха. Иначе като свекърва си в представям като онова проклето създание Джеврие, от сериала на Али Ръза 😂
Убедена съм, че във всяка роля и ситуация Юлия е в състояние да се представи достойно и да защити с лекота титлата "кисела зелка".

# 1 611
Simple Smile Ох, бе, прекалихте с това Юле - Дюле, изядохте го, то и аз де, но поне си сложих ципа на устата. (Стискам се вече, защото и аз дъщеря имам.) Момичето не ще в Кембридж и Харвард да влиза, само да се ожени , а за това не се иска акъл, нали така. Всеки може да го направи.

# 1 612
Нали разбрахме че Юлето е служиел на би фит. На никой ли не му се разхождада я види. Според чичко гугъл за останали само два магазина- Дианабад и Младост 1
Та, доброволнци?

# 1 613
Нали разбрахме че Юлето е служиел на би фит. На никой ли не му се разхождада я види. Според чичко гугъл за останали само два магазина- Дианабад и Младост 1
Та, доброволнци?
Друг бранд коментираха по назад, за скъпа козметика. По табелката я познали, още докато снимките и бяха публични.

# 1 614
В последният епизод е точно с униформа на би фит. Както и в магазина.

# 1 615
  • Пловдив
Гугълът казва че е салон за красота Никибен на някакво Цариградско шоса. Ние първоначално мислехме че е в София това но явно не.

Цариградско шосе има и в Пловдив. Двата пъти, в които го виждах с колелото и черната раница на гърба, беше в кв. Смирненски около мола, Кауфланд, Лидл.

Eто за желаещите фенки. Simple Smile Пловдив, ул. Ген. Радко Димитриев 13
Тел.: 0897 942 025 Раб. вр.:Понеделник - Събота: 10:00 - 20:00ч.

Адмирации Монако, адресът е точен, и трите снимки са от студиото Simple Smile, на две нива е, горе са - фризьорският салон, маникюристката и козметичката, а долу е масажното.

Последна редакция: сб, 18 май 2019, 15:58 от Smurfette77

# 1 616
Камея,според теб в моят пост за Светла,съм споделила и за своят мироглед и философия?!Нищо не си разбрала.Както и да е,безсмислени спорове не водя.

Е тази Юлка не я оставихте на мира.Измести се малко фокуса от Фазо и я емнахте пак ,много сте/сме лоши Simple SmileНе е толкова зле ,бе хора,всичко идва от нехаресването на Мишо.Просто не е неин тип и се е затворила всячески.Само Фани има правото яростно да я плюе,заради личното отношение към Мишо,не за друго Joy
И пак да питам,на него му открихме всичко и адрес и място на работа,а нея даже не я знаем къде живее,камо ли пък къде работи?

# 1 617
  • Пловдив
Лъки не е пловдивчанка, доколкото знам. Но има доста в темата.
Вижте снощи какво е писала майката на Юла. То май има профил (поне така се представя за майка и) , ама няма снимки, няма нищо и на специално направен ми се вижда за предаването. Та и таз се обажда с мнение под предаването.
Rayna Zheleva Много точно казано по добре сам Мишо не е готов за брак Казва ви го една майка
Две мнения мярнах, не и прави чест, та тя почти не е имала контакт с Мишо. Как го прецени? Какво направи той та тя стигна до този извод? Подразних се, чак ми стана криво, че чета там Sad

# 1 618
Е де)) Все Фанито аресало Мишето))
Мани, човекът ще почне нощем да се заключва, както му знаем къщата и работата)) Да не влети някаква луда и да му направи тя масаж. То се видя, че Юла и това не може, ама искала или щяла да учи. То ще почне да стене за мазилата и представям си Юла масажистка))))))
На мен те като двойка повече са ми интересни, другите вече ги знаем и разбрахме що за стока са. Ми Юла, ако живееше някъде в къща, кат Заро щяхме да я намерим, ама в тези панелни квартали, там много народ, много нещо. За магазина не знам.. май е от Овча купел тази, а работа и фитнес е в Дружба и там са я снимали. Така мисля, не че знам.
Не е тръгнала да учи Юла, а да се жени, ама там е работата, че може да говори само пияна. В другото време е някъде в нищото-безтегловна.
Майката на Юла и тя почнала да пише, като тази на Васа.
Ми какво да ви кажа, от толкова участници само Мишо е нормален за мен. Таня не я слагам, тя изобщо не е за този формат предаване. Дори си мисля, че не Заро е с връзки, ами Таня са я уговорили да се запише, за да я съберат с този, та някой да се оттърве от него и го прехвърли. Някой е побутнал Таня да се запише, тя не вярвам да е решила сама, за разнообразие, за не знам какво си, за нов път и т.н. Не че не иска промяна, но не виждам как жена като нея ще и светне да се записва там. Най-малкото е да си помисли, че няма да има за нейните години записал се мъж подходящ. Има нещо тука гнило си мисля. Кой е прилъгал Таня да се запише?

# 1 619
Коя е майката на Юла?

Общи условия

Активация на акаунт