Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 334
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 1 575
  • Terra incognita
Явно го раздава малко "загадъчна". И аз познавам такива дами, водят банален начин живот, обаче нищо не говорят за себе си, сакън, да не им завиди човек, пък и малко се мислят за интересни така.

# 1 576
Юла да чете, ама моля ви се))
То това се иска усилие и движение на погледа.
Тя не знаеше ни Комо къде е, ни Анталия-докато Мишо не уточни, че е в Турция.)) Тя пари е давала за курсове уж да учи език и видяхме колко е научила (ама се има за полиглот едва ли не)
Не съм гледала миналия сезон, но от снимките дето тук качвате ми се струва, че момичетата са били свежи и със самочувствие. Мъжете и те са по-добре подбрани, като цяло. Георги ми хареса на визия, иначе не го знам. От жените Гери.
Мисля си, защо са направили 4 двойки сега. Явно са очаквали да се разпадне някоя, тогава защо са я свързали в брак.
Ми това си е нещо ненормално май. Жениш се официално, макар и за кратко и после почват мъките по развода. Защо не направят сватбата накрая, ако се харесат хората. Да се не мъчат после юридически да ходят по мъките. Пак ще има предаване, пак ще има каквото са замислили. Дори може и повече да се потрудят и ще са по-отпуснати хората участващи. Не знам, за мен е глупаво да се женят в началото. Трябва да е накрая и тогава да им подарят сватбеното пътешествие и рокли и там каквото си му е реда. Само за тези дето остават заедно и се бракуват.

# 1 577
  • Terra incognita
Ако е вярно, че Юлия не знае къде е Анталия, е егаситъпотопарче.

# 1 578

Мерал: " - Вече има любов. Просто я предизвикахме."
Мишо: " - Искам да живеем заедно." Юла - "Ммм, аз тук не искам да живея."
Таня: "- Само да си се доближил до мене, ще извикам полиция."
Този епизод ще е изтезание.

Скоро  и ние ще имаме нужда от психотерапия......
Малко за разтуха- градът, в който Юлия отказа да живее с Миша..
https://www.youtube.com/watch?v=ouH107WFcQk

+100

Оо, любим мой, роден Пловдив! Heart
Има ли други майнички в тази дискусия?

Подпис: Villena

# 1 579
Мис Каприз- Юла и страст, молА ви се. Тая фригидна жена е страстна колкото прегазен язовец.

Ха, ха, хааа Joy
Това беше добро! Hands Clap

# 1 580
Фани, ако бяха направили бракът да е накрая - Жълтозари щеше голямо театро да ни изнесе и по-лошото е, че можеше Таня да се заблуди и да остане с него....сега цял свят му видя съдраните гащи и черната душа, надявам се да има подкрепа за нея по всички линии.

# 1 581
Скрит текст:
И така, ситуирана зад компютъра и без да съм юрист, започвам да търся отговори , доколко са спазени правилата на формата Женени от пръв поглед, ползвах това четиво - за 20 правила на формата.
https://screenrant.com/married-at-first-sight-rules-couples-have-to-follow/
Има много интересни неща - за нарастване популярността на предаването, успеваемостта на браковете, защо хората участват, за разводите , но основното, което ме впечатли е колко щателно и от различни специалисти се проверяват моралните ценности и психичния статус на участниците, че дори и ДНК тест се прави. Вероятно в тази си част, може да се търси отговорност от продуцентите и  екипа специалисти за допускането на хора без здрав морал и с психични отклонения до участие в предаването. Сигурна съм, че юристите от форума могат да открият и други разминавания.
Не съм юрист, но Гугълчо казва, първоизточникът е датски вариант, продава лиценз за излъчване в други държави. Формата е съобразен с особеностите и законодателството във всяка държава. Не вярвам нашите продуценти да са направили нещо, което да бъде използвано срещу тях.
Показаното е за САЩ. След всички тестове, интервюта и т.н. успеваемостта им е нищожна, което показва, че не сме единствените.
Силно се съмнявам някой да може да подведе под отговорност психолозите или продуцентите, защото участниците доброволно са приели условията на формата и са се съгласили.
Съчувствам на Таня искрено. Как стои въпросът обаче след края на предаването ако двойката иска да се раздели, не знам. Мисля, че там може да има вратичка за възмездие на Гащю. Знам, че на всички ни се иска това.
Сигурно си права,Mama_Nana, но къде можем да прочетем какви са условията на нашия формат?
Вероятно в договорите. Каквото и да пише там обаче, този тип предавания, са добре обмислени предвид, че в тях се прекрачват морални граници и може да се стигне до цинизъм /това, което гледаме в момента/.
Като се сетя за ББ, поведението на Колагин, Луна, Ричард ... мина и замина. Колко рев, сълзи, обиди, подигравки имаше. Според мен няма как да бъде осъден някой, че е простак и с поведението си дразни и тормози околните, които доброволно са го приели в обкръжението си. Предаването показва реалността, такава каквато е /задкулисното режисиране и сценарии, се премълчават/. Такава защита може да бъде изградена за форматите, та до полезност може да се стигне.

След това мнение останах безмълвна, защото казва голата истина.
Аз се ужасявам от идеята как някои хора снимат с телефоните си когато за други се случва някакво нещастие, а тези изроди предаване направиха от един ужас, упражняван върху една свестна жена. Не знам как сърце ви дава да ги гледате!
Да, приятна ми е компанията ви и ще ми е приятно нещо градивно да ни събере. Този хейт трови и нас..
Докато се гледа, ще се излъчва. С времето ще става по "атрактивно", а авторите на такива боклуци все по обиграни и богати.

# 1 582
Поне да бяха платили хонорари на участниците. А то излагация, че и безплатно.

Не ми се вярва да са се съгласили на такъв безплатен сеир. Все пак, с какъв мозък трябва да си за да поемаш, ра и безплатно този риск?
Недоумявам! 😲

# 1 583
Лъки не е пловдивчанка, доколкото знам. Но има доста в темата.
Вижте снощи какво е писала майката на Юла. То май има профил (поне така се представя за майка и) , ама няма снимки, няма нищо и на специално направен ми се вижда за предаването. Та и таз се обажда с мнение под предаването.
Rayna Zheleva Много точно казано по добре сам Мишо не е готов за брак Казва ви го една майка

# 1 584
Гугълът казва че е салон за красота Никибен на някакво Цариградско шоса. Ние първоначално мислехме че е в София това но явно не.

# 1 585
  • София
Гугълът казва че е салон за красота Никибен на някакво Цариградско шоса. Ние първоначално мислехме че е в София това но явно не.

Цариградско шосе има и в Пловдив. Двата пъти, в които го виждах с колелото и черната раница на гърба, беше в кв. Смирненски около мола, Кауфланд, Лидл.

Eто за желаещите фенки. Simple Smile Пловдив, ул. Ген. Радко Димитриев 13
Тел.: 0897 942 025 Раб. вр.:Понеделник - Събота: 10:00 - 20:00ч.

Последна редакция: сб, 18 май 2019, 11:56 от Монако

# 1 586

Цариградско шосе има и в Пловдив. Двата пъти, в които го виждах с колелото и черната раница на гърба, беше в кв. Смирненски около мола, Кауфланд, Лидл.

Eто за желаещите фенки. Simple Smile Пловдив, ул. Ген. Радко Димитриев 13
Тел.: 0897 942 025 Раб. вр.:Понеделник - Събота: 10:00 - 20:00ч.

Хм, Монако сигурна ли си, че е негов салонът?
Това май е уред за лазерна епилация...и такова ли прави? Или съвместява с козметичка?

# 1 587
  • София
Walnuss, не е негов. Това е салон за красота, има и маникюр, правят татуси и дори предлагат хамам - на Мерал масажите. Simple Smile  Наел е под наем, може би ходи, когато има масаж, а може и да не е единственият масажист в този салон. Махнах името на салона, за да не изтрият публикацията, че е реклама. Мисля, че на Мишо работното легло е на втората снимка, а това с малките плочици на негова колега, но са го използвали за снимките на юлкиния масаж.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 18 май 2019, 12:27 от Монако

# 1 588
  • Sofia
Ако е вярно, че Юлия не знае къде е Анталия, е егаситъпотопарче.
😂 Не закачайте Юлка-кисела Дюлка, за нея от Витоша по-високо и от Овча купел по-хубаво нема😀 Що я дъфчете за "някаква тъпа и  грозна" Анталия 🤣🤣🤣

# 1 589
Исках да съм по- тактична спрямо Светлана, но явно не и днес. Съжалявам, но Светлана има проблем с мимиките на лицето при ухилване. Неприятна ми е , като се захили и озъби. Сбръчква се цялото лице и звукът, който издава, ме карат да се извърна. Ако стои сериозна - става.
 Самата тя каза, че Стефан е играл роля за пред камерите. Вероятно още от самото начало. На мен не ми се вярва да я е харесал ни в един момент, но ти щом знаеш друго, вярвай си. Аз вярвам на своето виждане. Изказах личното си мнение, макар да не ми се искаше да влизам в подробности, но за вас може да е прекрасница. О.к.
Напълно споделям мнението ти. Всичко, което си написала. И според мен Стефан никак не си падна по нея. Не го и очаквах, де. Друг тип момиче трябваше да му изберат.

Общи условия

Активация на акаунт