Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 341
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 1 455

Аз съм в шок! Това е някакъв ужас.

1. Юла не искала да ходи там - ми стой си у Дружба бе алоууу. Продавачката с кариерата. Егати противното парче - честно, вече и нея не мога да я трая. Не стига, че е проста, ограничена, без никакъв умствен багаж, с изключително беден речник, че и грозна, ами и с претенции. Не понасям такива хора.

2. Гащьо - тази долен, злобен, гаден, елементарен голтак е за съд. Заедно с целия екип от "специалисти", които се подиграват с Таня. Боклук мръсен. Ама на Таня й се чудя - защо не си събере багажа и не се изнесе. Другите така или иначе не живеят заедно - защо си причинява целия този стрес.

Леле, наистина откачих след това промо

А пък Мералчо кво да му коментирам - имало любов ама друг път. Вижда само това, което иска да види.

# 1 456
Юлия не искала д живее там.
Я бягай при мама, баба и бате да си гушкаш Тас. Овца недодялана.

# 1 457
Откъде сте сигурна,че е юрист Аня?
Вие владеете ли в детайли СК и НК ? 
Много от дългогодишните затворници овладяват текстовете на НК  на доброволни начала и опонират на правозащитните органи с правна аргументация. Какво остава за интелигентна жена като Таня в месеците след заснемане и преди излъчване да се потопи в материята?! Кой друг би я защитил по-добре от самата нея?
Търсите спор, в мое лице няма да го откриете Simple Smile

# 1 458

С Гугъл и зад компютър много хора, много неща владеят. Като му чукнеш провиненията на Заро ще се намери и по кой закон може да бъде съден. Не, че е невъзможно Аня да е юрист.

На мен Аня ми звучи като много блика приятелка на Таня. Споделила ѝ е неща които не бяха излъчвани, но жената звучи ужасно афектирана, което според мен се дължи на излъчените кадри. Просто виждайки нещата, вече неудържимо тръгва да търси истината.

# 1 459
  • София
Юлия е много проста.
Добре, че не е станала работата с Мишо.
Човека ще си намери жена, ако поиска.
Нейното вече ще е много сложно, щото мъжете след 35 обикновено са семейни, а тя няма как и да се впише дори в незавидната роля на любовница.
То трябва капацитет на тия години, а тя го няма.

# 1 460
Кой се крие зад ника Захарничка? Не съм в час с предните теми.

# 1 461
Кой се крие зад ника Захарничка? Не съм в час с предните теми.
Дъщерята на Таня Simple Smile

# 1 462

С Гугъл и зад компютър много хора, много неща владеят. Като му чукнеш провиненията на Заро ще се намери и по кой закон може да бъде съден. Не, че е невъзможно Аня да е юрист.

На мен Аня ми звучи като много блика приятелка на Таня. Споделила ѝ е неща които не бяха излъчвани, но жената звучи ужасно афектирана, което според мен се дължи на излъчените кадри. Просто виждайки нещата, вече неудържимо тръгва да търси истината.
Дали е приятелка на Таня или не, не мога
 да знам, но за разчитане на закона и тълкуването му с едно ситуиране пред компютър Simple Smile защо никой от съфорумците/ките  не го направи ?
Както и да е,  надявам се някой да понесе наказателна отговорност за действия или бездействия по смисъла на закона (искрено се надявам )

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 20:43 от D.D

# 1 463
  • Terra incognita
След показаното в предаването, не вярвам Юла да си намери мъж. Никой не иска такова мрънкало да му трови живота. Че тя сутрин и каферо ти ще вкисне с тая физиономия.

# 1 464
Много от дългогодишните затворници овладяват текстовете на НК  на доброволни начала и опонират на правозащитните органи с правна аргументация. Какво остава за интелигентна жена като Таня в месеците след заснемане и преди излъчване да се потопи в материята?! Кой друг би я защитил по-добре от самата нея?

Не, не търся спор. Търся увереност, че този несъвместим с човешкото общество организъм ще си получи адекватно заслужената присъда. Убедете ме, не бягайте по тъча!

# 1 465
  • Sofia
Юлия е много проста.
Добре, че не е станала работата с Мишо.
Човека ще си намери жена, ако поиска.
Нейното вече ще е много сложно, щото мъжете след 35 обикновено са семейни, а тя няма как и да се впише дори в незавидната роля на любовница.
То трябва капацитет на тия години, а тя го няма.
За любовница трябват други качества и визия, тя за съпруга не става, камо ли за нещо друго Simple Smile Някой много точно я описа-презряла кисела дюля. А колкото до капацитета - един живот няма да й стигне на Юла-Дюля

# 1 466
А от кога ли са кадрите с картичката от Мишо? При посещението му казва " А мии, аз тук нии искам да живея" Rolling Eyes 
Мишо да не е продължил да я "ухажва"?

Чакам разбора на Фани. Един от коментарите във фейса е много в неин стил Smile

# 1 467

Мерал: " - Вече има любов. Просто я предизвикахме."
Мишо: " - Искам да живеем заедно." Юла - "Ммм, аз тук не искам да живея."
Таня: "- Само да си се доближил до мене, ще извикам полиция."
Този епизод ще е изтезание.

Скоро  и ние ще имаме нужда от психотерапия......
Малко за разтуха- градът, в който Юлия отказа да живее с Миша..
https://www.youtube.com/watch?v=ouH107WFcQk

# 1 468

Не, не търся спор. Търся увереност, че този несъвместим с човешкото общество организъм ще си получи адекватно заслужената присъда. Убедете ме, не бягайте по тъча!
Само мога да се надявам, вярвайте, не по-малко от вас Simple Smile
Ако не друго,  поне се надявям да плати солидно обезщетение...

# 1 469

Мерал: " - Вече има любов. Просто я предизвикахме."
Мишо: " - Искам да живеем заедно." Юла - "Ммм, аз тук не искам да живея."
Таня: "- Само да си се доближил до мене, ще извикам полиция."
Този епизод ще е изтезание.

Скоро  и ние ще имаме нужда от психотерапия......
Малко за разтуха- градът, в който Юлия отказа да живее с Миша..
https://www.youtube.com/watch?v=ouH107WFcQk

+100

Общи условия

Активация на акаунт