Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 346
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 1 590
Амбър, не принизявам. Казвам, че щом на някого се харесва, о.к. Уважавам както своето, така и твоето мнение.
Като характер - добре, като  поведение - на ниво. Искреност и естествено държание - да. Дотук с похвалите.
Предния сезон не съм следила ни във ФБ, ни във форумите какви клишета са казвани, но от поста ти оставам с впечатлението, че и други като мен са имали  резерви към външността й , смеха и хиленето, които я загрозяват.
На снимките, показани на предната страница, където няма мимики и хилене, изглежда много добре.
 Като човек ми допадна, достойна е за уважение. А Стефчо бе медиен герой за пред камерите, а за в реалността - не зная, не съм го виждала на живо. Но и неговото хилене и кикот ми бяха .... в унисон с нейните, та си викам - дали по този критерий са ги събрали...

Последна редакция: сб, 18 май 2019, 13:03 от *Камея

# 1 591
  • Terra incognita
На Стефан щеше да му пасне Ивана- кухи парчета, да живей купонЯ.
На Георги- Юла- вярно, тъпича е за него, но чудесно щяха да си киселеят в собствен сос, до обяд нацупени един на друг, след това и на целия свят.
Насето щеше да си пасне с Таня, ако бяха на една възраст.
Ако бай Заре твърди, че Таня е деспотична- да му тикнат Антония. И златоти, и гащите му щеше да вземе.
Светла с Мишо или Мерал.

# 1 592
  • София
Заради тази тема погледах предния сезон. Насето и неговата (не помня името ѝ) изглеждаха сякаш никой няма да поиска да се разделят. Допълваха се - той с неговата стеснителност и комплекси, а тя - с нейната лудост и педагогичност. Тя даже му се обясни в любов накрая, а той най-накрая намери дом, какъвто е нямал. Та, кога и как след предаването са се разделили, по чие желание?

# 1 593
Георги с Юлия не ги виждам. Той на Гергана натякваше, че била проста продавачка, Юлия си е продавачка момичето, нямаше да я погледне.

# 1 594
Монако, как ги намираш, бре)) Браво))
Аз пробвах в гугълчо, ама не ме обича, нищо не намирам за тоз салон. На малко скрито място ми се струва, не познавам Пловдив, ама с таз чупка там..не е на улица искам да кажа с лице да се вижда добре.
Таз Антония не е ли пълничката участничка миналия сезон. Тя най не ми харесва. Толкова ли пък е властна била и да обича парите. Момчето май е по-ниско от нея, не ми харесва и той особено.
Като цяло обаче всички участници миналия сезон поне са по-добре подбрани ми се струват. Сега, че нищо не е станало, вече си зависи вярно и от химията, ама поне май са се постарали донякъде. В този е цяла пародия това.
Този Георги мисля, че не би харесал Юла. За характер може и да си паснат, не знам какъв е, но външно си мисля, че е имал изискване да е хубава и поне донякъде да може разговор да води и има култура. Знам ли, вижда ми се, че има нещо в главата, а на външност е добре, освен захапката.

# 1 595
Георги имаше позиция и развит бизнес, даваше заявки за претенциозност, изисквания, разсъдлив човек бе, едва ли ще свали летвата за Юлия. Тя не е интелектуално предизвикателство за него.

# 1 596
Георги не ми беше особено симпатичен, обаче единствен той захапа експертите накрая и очевидно с основание.

# 1 597
За Георги четох статия преди доста време, че са го показали в предаването по различен от действителността начин. Беше ми неприятен и заядлив сухар. Но в действителност той единствен е семеен и има дете към днешна дата.

# 1 598
Юлия съм почти сигурна, че някой друг я е записал за участие.

100%, че е котката ѝ! Най-накрая ще се отърве от таз женица и ще се търкалка на кревата сама.Smiley

Геогрги и Юла = абсурд! Не само заради образование и работа. Няма какво да си кажат. Тя просто е природно НЕинтелигентна. Имам чувството, че и посоките на света не знае.
Чака Юлия принца да я отвлече от щанда с триците, но на второто "не" ще я върне на касата.

# 1 599
Юлия съм почти сигурна, че някой друг я е записал за участие.

100%, че е котката ѝ! Най-накрая ще се отърве от таз женица и ще се търкалка на кревата сама.Smiley

Геогрги и Юла = абсурд! Не само заради образование и работа. Няма какво да си кажат. Тя просто е природно НЕинтелигентна. Имам чувството, че и посоките на света не знае.
Чака Юлия принца да я отвлече от щанда с триците, но на второто "не" ще я върне на касата.

JoyJoyBowtie

# 1 600
  • Terra incognita
Eх, ама и вие сте едни 😅
Много ясно, че Юла и Гошко няма да ги бъде.
Написах го на майтап, понеже и двамата са киселяци и твърде негативни.

# 1 601
Гугълът казва че е салон за красота Никибен на някакво Цариградско шоса. Ние първоначално мислехме че е в София това но явно не.

Ясно! Благодаря! 😊
Локацията като всеобщо я знам. Визирам Цариградско шосе. ( Стария път за Бургас на излаз от Пловдив ). Не ми е проблем да намеря и салона
 ( ако реша ).
Благодарско за инфото! 🙂

# 1 602
  • Sofia
Eх, ама и вие сте едни 😅
Вие представяте ли си Юлка като снекърва/тъща!? Е те тогава какво мрънкане, недоволство и цупене ще пада 😀 Чак ми е бедна фантазията 😂

# 1 603
Eх, ама и вие сте едни 😅
Вие представяте ли си Юлка като снекърва/тъща!? Е те тогава какво мрънкане, недоволство и цупене ще пада 😀 Чак ми е бедна фантазията 😂

Добивам самочувствие, като свекърва пред образа на Юла, като такава. 🤣🤣

# 1 604
  • София
Толкова е инертна, вяла, нищо ново не подема, не я интересува светът. И ако забелязвате, тя нищичко не говори за себе си. Нула. Не видях и книги нещо в нейната стая, но днес има Киндъли, може пък така да чете това момиче.
Ох, Милитана, задавих се с кафето от смях.  Laughing Юлия е всичко друго, но е и четящ човек с този стеснен до нула кръгозор и с липсата на интерес към каквото и да било. Най-много да е прелиствала от тези тъпите списания, които са пълни само с реклами и няма никакъв текст.

Общи условия

Активация на акаунт