Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 300
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 1 710
  • Пловдив
Ох, това са предположения, няма как да сме сигурни, щом не сме им в къщата. Но са си загадъчно семейство - баба, майка, мома и двама братя + безименно коте. Защо бабата и братята не се показаха - не зная, но ми се заформя предположение. Смърфи даде жокер, но пак си е загадка какво точно става в сем.Желеви (Юленото сем.)
Големият брат не живее с тях, има си семейство и живее отделно Simple Smile

# 1 711
  • Terra incognita
Мишо не бил готов за семейство, пък Юлия,щото е много готова. Аз от предаването видях точно обратното. Разбира се, не изключвам и възможността, че нещата не са такива, каквито ни се представят.
Майката на Юлия- и тя като Васината.

# 1 712
  • Тра-ла-ла
А къде е бащата на Юлия, ако не е неудобно да кажеш?

# 1 713
  • Пловдив
А къде е бащата на Юлия, ако не е неудобно да кажеш?
Не разбрах дали е починал или са се разделили много рано с майка и, Юлия не говори за него, каза само че майка им ги е отгледала сама, ние естествено не разпитвахме повече.

# 1 714
Между другото не мога да допусна, че човек с претенциите на Юлия няма никакво образование, нито поне малко знания по английски език. Все пак живее в София, а не в някое село. Миши същата работа. Затова няма да им се получат работите. Тя си мечтае за някой красив, богат и умен мъж, който да я ухажва като принцеса. Такъв и трябва да бъде, белким научи и тя нещо. Мишо не го мисля. Някоя девойка ще отиде на масаж при него и ще забрави да си тръгне. Особено, ако се постарае.😆 Мерал не знае какво иска, но да взима най-добрата приятелка и ще стане работата. За Каката в бяло дето и се е доспало всеки ден ще има кекс и швепс! 😆

# 1 715
Всяка майка иска да си защити детето, нормално е. Но сега, вместо да се свият и плачат, вместо да се превърнат в жертви или просто да стигнат до заключението, че всички хора са злобни и лоши, по-добре ще е да се запитат защо хората реагират така, да потърсят грешките, които Юлия е допуснала. Самата тя ще се чувства по-добре и по-щастлива, ако спре да бъде толкова негативна.

# 1 716
За единия брат, че не е в апартамента - зная, но е част от семейната схема , фактор е в живота им, макар и в друго жилище. Предполагам, че бащата отдавна не присъства в живота им.

# 1 717
И на мен баш не ми се връзва. Раздава с лека ръка 50 хилки, а три поколения живеят в три стаи в Овча купел. Как и да го въртим, все не е баш така.
За мен не е странно. Вероятно помага с пари на майка си (ако има нужда) и толкова.
Няма да им накупи жилища я.

Ако наистина разполага със средства и е готов да даде 50 хил.неустойки, защо пък да не вземе едно жилище?

Защото хората имат различни приоритети в живота. На юла си и е добре там при мама и тате. Не й е приоритет да е самостоятелна напълно. Ако й беше щеше да живее отделно и може би брат и щеше да й е помогнал.

# 1 718
Ако вярно Юлия има по-голям брат, който е бил готов да плати 50к, значи съвсем отпада вероятността тя да е останала да живее в този дом, за да помага финансово на семейството си. За мен майка ѝ още я дундурка и същевременно командва. Не е рядко срещано, като се разделят родителите да се вкопчат в децата, камо ли пък е кофти раздяла (или ако е починал единият). Да не кажа голяма дума, но може и нарочно да не я насърчила да се образова и да си седи вкъщи. Кофти звучи, но има и такива родители.

Последна редакция: нд, 19 май 2019, 11:32 от Emiliana V55

# 1 719
  • Тра-ла-ла
Кой е казал, че големият брат е бил готов да плати неустойката на Юлия?!

# 1 720
Някой забеляза ли, че на Мишо едното му око е леко затворено, а и като говори сякаш говори на една страна. Аз като го видях  първият път  си помислих че нещо е прекарал или че е от много пиене.
За жилището му е ясно за какво го е ползвал- то се видя от видеото.
За Таня- тази вдовичка подозрително бързо стигна до бельото на този непознат господин и защо само повтаря че ще стои на нейния пост докрай..?
Едно нещо не разбрах.
Когато Таня беше с приятелките си да им каже,че ще се омъжва , едната от тях я попита нещо от сорта : "Какво ще правиш ако ти докарат французин и той иска да отидеш да  живееш там при него?", на което Таня отговори: "Може и по-зле да е."

Последна редакция: нд, 19 май 2019, 00:18 от Zdravika

# 1 721
  • Sofia
Смърфи Simple Smile

# 1 722

Смърфиета, жената на кума Simple Smile Изчетох я смърфката, хареса ми, не дава инфо което е в разрез с правилата, коментарите й са умерени, изобщо... умна жена  Hands Plus1

# 1 723
Някой забеляза ли, че на Мишо едното му око е леко затворено, а и като говори сякаш устата му мърдат една страна. Аз като го видях   първият път  си помислих че нещо е прекарал или че е от много пиене.
За Таня- тази вдовичка подозрително бързо стигна до бельото на този непознат господин и защо само повтаря че ще стои на нейния пост докрай..?
Едно нещо не разбрах.
Когато Таня беше с приятелките си да им каже,че ще се омъжва , едната от тях я попита нещо от сорта : "Какво ще правиш ако ти докарат французин и той иска да отидеш да  живееш там при него?", на което Таня отговори: "Може и по-лошо да е."

Май доста неща не сте разбрали, но пък за всичко сте намерили обяснение. И негативизъм.
Таня- вдовичката -  като израз ми бие нещо на завист най-малкото. Или сте от дружинката на Мъжа в жълто.

# 1 724
Някой забеляза ли, че на Мишо едното му око е леко затворено, а и като говори сякаш устата му мърдат една страна. Аз като го видях   първият път  си помислих че нещо е прекарал или че е от много пиене.
Едно нещо не разбрах.
Когато Таня беше с приятелките си да им каже,че ще се омъжва , едната от тях я попита нещо от сорта : "Какво ще правиш ако ти докарат французин и той иска да отидеш да  живееш там при него?", на което Таня отговори: "Може и по-лошо да е."

Май доста неща не сте разбрали, но пък за всичко сте намерили обяснение. И негативизъм.
Таня- вдовичката -  като израз ми бие нещо на завист най-малкото. Или сте от дружинката на Мъжа в жълто.

Господинът е доста неприятен физически, а тя доста бързо стигна и до бельото и до потентността му. Все пак е жена на солидна възраст и макар да са женени в предаване, което не е приключило и не сме видяли всичко докрай, те са непознати хора и можеше да си даде време да го опознае.

Общи условия

Активация на акаунт