Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 271
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 1 860
  • София
Намерих и още едно мнение на майката на Юла във фейса
ето
Rayna Zheleva Не се срамувам от дъщеря си всичко е игра шоу и монтаж

Без препинателни знаци. Thinking Ако майка ѝ е медицински работник, то се предполага, че има по-добър правопис от този на дъщерята - продавачка със средно образование.

# 1 861
Скрит текст:
Моля ви, не качвайте снимки на деца
Не е ок това
Махнах я. Снимката е напълно публична все пак, за всички потребители на ФБ.
 Разбирам, Лъки, просто лично аз не обичам да се намесват деца. А, по същата логика, и от страх ,не качвам никъде моето. Това са си параноии при мен за които по принцип има обяснение
За това я махнах. И аз имам дете все пак. Peace

# 1 862
  • Terra incognita
Медицински работник е много всеобхватно понятие. Това не значи, че е някаква начетена докторица.
А и тя в от поколение, което трудно се справя с технологиите.

# 1 863
  • София
Медицински работник е много всеобхватно понятие.
А и тя в от поколение, което трудно се справя с технологиите.

Колкото и да е всеобхватно, предполага повече образованост. Технологии? Да пишеш точка и запетая?

# 1 864
Монако, само копирах както е написала. Няма препинателни знаци и аз забелязах. Но и аз ги мразя да ги слагам, бавят ме, но там е друго все пак.
На мен ми се струва, че Юла май е най-голямата от тримата. И защо е казала, че 50х не са нищо едва ли не за семейството им, та се чудехме що не им е купил жилище още едно богатия брат.
Иначе в Свиленград не са бедни знам, мхм. Може да има нещо натам, ама пък работата му не е митничар все пак.

# 1 865
  • Terra incognita
Образоваността не е това, което на теб ти се ще. Със съжаление го казвам, не се заяждам.

# 1 866
  • София
Образоваността не е това, което на теб ти се ще. Със съжаление го казвам, не се заяждам.

Образоваността е поне да пишеш правилно, не защото на мен ми се ще, а защото, когато човек се образова, пише и го изпитват. Майката на Юлия (според мен самата Юлия) е написала две изречения без нито един препинателен знак. Пунктуацията е част от правописа. И го написах, не защото се заяждам с майката, а за да намекна, че може би не пише тя.

# 1 867
  • Terra incognita
Аз пък мисля, че е тя (майката).

# 1 868
И аз мисля, че сайта на предаването пише Юла и е направила нов профил. Няма логика майката да пише и да не си заключи нейния. Жената не би се занимавала с това, според мен. Пък и тя е по старата образователна система, тогава се учеше, та знае препинателните знаци. И за мен там пише Юла или нейна приятелка.

# 1 869
  • София
Аз пък мисля, че е тя (майката).

А каква е логиката майката да не пише от нейния си профил?

# 1 870
Те и санитарите май се водят медицински работници..

# 1 871
  • Terra incognita
Логиката е, че не иска да й се ровичка в профила. А каква е логиката Юлия да се подвизава под името на майка си? А и отговорите са й прекалено лаконични, като за евентуална лична защита.

# 1 872
  • София
Логиката е, че не иска да й се ровичка в профила. А каква е логиката Юлия да се подвизава под името на майка си? А и отговорите са й прекалено лаконични, като за евентуална своя защита.

Логиката е, че Юлия няма право да коментира. Единственият начин да го направи, е през друг профил.

# 1 873
  • Terra incognita
Точно. Ако ще коментира, може да си направи фалшив профил, но не с името на майка й. Това ми е по- логочно като вариант.

# 1 874
  • София
Точно. Ако ще коментира, може да си направи фалшив профил, но не с името на майка й. Това ми е по- логочно като вариант.

Ако си направи фалшив профил с някое име, тя просто е поредната коментираща предаването. Как ще докаже, че "знае" нещата от първо лице?

Общи условия

Активация на акаунт