Лежащи мами - 44

• 35 754
  • 756
  •   1
Отговори
# 255
Това е страхотно Интрига,ще успееш и ти...много се радвам ,че всичко е наред...
А за опипването на шийката е рисково...мен с ръка не са ме проверявали,единствено с В.ехограф...

# 256
Интрига, страхотни новини Simple Smile
Много се радвам за теб, дано нещата продължават да се развиват така благополучно за теб и бебето. Пази се, всички сме с теб и вярваме, че ще успееш 😘

# 257
  • София
Доктора каза, че единия шев е направен с лента, а другия с конец. Нищо не разбрим от това, но важното е, че всичко е наред.

# 258
Браво това е страхотна дължина. Дано нямаш никакви проблеми до края.

Моята за съжаление продължи да се скъсява след серклажа. Затова съм и в това положение в постоянно лежане.

# 259
  • Варна
Ели, извинявай, но не помня, ти пуска ли секрет, чист ли беше или си минала някакво антибиотично лечение? Ако причината за скъсяването е цервикална недостатъчност, няма как да се възвърнат размерите, но ще издържиш още, вярвам! Simple Smile

# 260
Здравейте мамчета. Интрига, чудесни новини! Много се радвам за теб.
И аз днес бях на преглед. Бебето се развива по график, моята шийка е 16.4мм. плътно затворена. Лекарката беше доста оптимистична Grinning
Изписа ми още едни кортикостероиди за след 2 седмици.
Каза, че след 34-та седмица изобщо не се притеснява за бебето, дори и да подрани. И аз така се чувствам честно казано Blush

# 261
Цервикална недостатъчност уж заради двата плода.

Редовно ми пускат микробиология чиста е към момента, въпреки, че пак съм на антибиотици заради е.коли в урината.

# 262
  • not found
Intriga girl, поздравления за резултата, сега ще си по- спокойна , разрешиха ли ти да ставаш , малки разходки и подобни?
Моята шийка я мериха с вагинлен ехограф и отделно разбра лекарката , че е мека при преглед с ръка , тоя също е важно.
Малко ме притеснява , че на мен секрет не ми взимат , а не мога да ги излекувам тея гъби , ползвах клотримазол и полижинакс , не знам днес съм на преглед и пак ще ѝ кажа , че имам гъби. Лекувам се една седмица нямам нищо и после пак , защо така се получава , следя стриктно всичко със специален интимен гел се къпя еми няма ... дайте някой съвет.
За лежането аз си лежа както ми е удобно , по гръб като легна и усещам бебето и лежа най- много по гръб , явно не му е много удобно така , но аз се успокоявам като го усетя Blush
Момичета, вие качвате ли много кг от това  цялото лежане ? Аз съм станала като мецана едни големи ръце , едни големи крака и пухкаво дупе ...
Както виждате си кукувам посред нощите в последно време се събуждам млко преди 5 часа , будувам до към 6 , заспивам и на сутринта съм като пребита .

# 263
Здрасти Golden*Carnival.
Аз също имах гъби. Първо и най-важно - изхвърли интимния гел. Много е вероятно да си чувствителна към него. Аз имах един период от живота си,  в който много исках да ползвам интимен гел уж за по-добра хигиена. Ами така и не намерих такъв,  който да не ми създава проблеми - сърбежи гъбички и подобни. Хем и аз  си купувах специални медицински, но не. Сега просто се къпя с душ гел Dove и това и ползвам за интимните части, НО само и единствено външната част. В никакъв случай не бъркам със сапун във вагината. Тя по принцип си се самопочиства Stuck Out Tongue Winking Eye
По отношение медикаментите за гъбите, на мен ми изписаха Микомакс перорално по схема и Гиназол. Свършиха идеална работа. Докторката каза, че Микомакса бил най-важен.
Успех с изтребването им!

Последна редакция: ср, 05 юни 2019, 12:49 от Silveto_i_Yasen

# 264
Здравейте.Кога най-рано се вижда сърдечния пулс.6,5 г.с.рано ли е?

# 265
Здрасти Reshena#navsichko.
6,5г.с. не е рано за сърдечен пулс. Но е рано да се тревожиш ако няма.

Последна редакция: ср, 05 юни 2019, 13:04 от Silveto_i_Yasen

# 266
Утре съм на преглед за първи път и затова искам да знам,какво да очаквам като  отговор.

# 267
  • Варна
Ако цикълът ти е 28 дневен, овулацията ти е на 13-ти или 14-ти ден и си сигурна в това ( доказана е), 100% трябва да се види пулс в 6г.с. + 5 д. с вагинален ехограф и естествено ако лекарят е на ниво. Обаче, ако не си сигурна кога ти е била овулацията и не се виждат пулсации не бързай да се стряскаш Simple Smile Успех!

# 268
В 6 сед + 6 дена с вагинален ехограф и доплер доки каза ,че чува пулсации  .
Овулацията беше видяна преди това пак при преглед на 14 ден от цикъла.

# 269
Здравейте, мами... Аз съм в 35 г.с и ми предстои махане на серклажа... Имали такива, на които вече им е махнат и заплаща ли ли сте нещо, за тази манипулация💐 ще съм ви много благодарна за иформация Flowers BouquetFlowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт