Здрава и блестяща коса със силата на естествените масла

• 10 280
  • 227
  •   1
Отговори
# 30
Никога не съм си правила маски за коса с масла и бих се радвала ако имам възможността да изпробвам вашите продукти.

# 31
  • София
Правите ли процедури с масла и колко често?
- От време на време правя маски с масла за подхранване на косата. За съжаление не винаги имам време да отделя и като не правя редовно тя губи блясъка си.
Кое от представените в темата масла бихте искали да спечелите и защо?
- Бих пробвала независимо дали печеля "Маслото за мазна коса". Бих се радвала да спечеля тъй като косата ми се омазнява бързо и трябва редовна употреба.

# 32
Правя си процедури с различни масла веднъж месечно. Бих искала да изпробвам маслото ви против косопад.

# 33
Да  , правя си.Може би около два пъти в месеца.Използвам кокосов масло.
Искам да спечеля маслото за суха коса , понеже моята е такава.Според мен ще й се отрази много добре , ще я направи хидратирана , мека и гладка.

# 34
  • София
До сега не съм правила процедури с масла, но е време да започна.
Бих искала да спечеля маслото против косопад, защото косопада ми е голям проблем след раждането.

# 35
  • на последния етаж
Не съм правила процедури с масла. Бих искала да пробвам масло за здрава и сияйна коса, защото моята суха и боядисана.

# 36
  • sofia
Правите ли процедури с масла и колко често?  - Правя си процедури след баня почти ежедневно. Обичам много маслата  и тяхното действие върху кожата, косата и ноктите ми.Друго мое любимо тяхно приложение у дома и да ги използвам в дифузер. Аромат на избрано масло има в цялата стая, а и въздуха не е сух.

Бих искала да спечеля маслото  за здрава и сияйна коса, защото моята коса има нужда от грижа, особено през този сезон.

# 37
Правите ли процедури с масла и колко често?- На лицето си правя масаж с масло от гроздови семки с 5 капки чаено масло. На косата- иланг-иланг, канела и рициново масло.
Кое от представените в темата масла бихте искали да спечелите и защо? - Искам да спечеля маслото против косопад. Имам силна необходимост от него.

# 38
Използвам кокосово и арганово масло за косата си.
А колкото до това, кое бих искала да спечеля е това против пърхот. бяха ми препоръчали да добавя различни масла към шампоана си за тази цел, но се отлагам.

# 39
  • Димитровград
Правила съм с кокосово, правила съм с арганово олио, слагала съм чаено дърво в шампоана. Може би веднъж месечно отделям по-дълго време за косата си. Правя домашна маска и задължително слагам или бадемово, или жожоба, или каквото има налично- често е зехтин.
 Бих пробвала маслото за здрава и сияйна коса.

# 40
Миналата година си правих с бадемово масло, но явно съм прекалила с употребата и си съсипах косата.
Поради това бих пробвала маслото за суха коса.

# 41
Досега не съм правила процедури с масла.
Бих пробвала масло за здрава и сияйна коса.

# 42
Бих пробвала маслото против косопад.
Ползвам различни масла за тяло, превенция против стрии.

# 43
Не съм използвала масло за коса до сега.
Бих пробвала това против косопад, защото съм бременна, а знам, че след раждане започва да пада косата.

# 44
Доста често ползвам масла в домашни маски за коса и лице - предимно кокосово и какаово.
Бих искала да пробвам маслото за суха коса, защото моята е точно такава.

Общи условия

Активация на акаунт